p35 ها شاید مادربرد های بالاتری باشننقل قول:
ولی خب برای این سیستمی که گفتین 965 به صرفه تره
Printable View
p35 ها شاید مادربرد های بالاتری باشننقل قول:
ولی خب برای این سیستمی که گفتین 965 به صرفه تره
دوستان من میخواهم یک motherboard بگیرم. به نظر شما asus p5b بگیرم یا gigabye 965p-s3؟
شما فعلا توي اون تاپيكي كه براي كيس زدي به نتجيه دلخواهت برس ( AMD يا Intel ) . در مورد برد هم چون سوالت كلا در مورد بستن كيس هست مي توني در تاپيك خودت مطرح كني /.نقل قول:
با سلام به اساتید محترم. من باز هم آمدم
میشه لطف کنید بگید که آیا p5w DH Deluxe با گرافیک geforce 8600 همخوانی داره یا نه؟؟؟؟؟
در ضمن لطفاً p5n sli رو با p5w DH Deluxe در شرایط یکسان با هم مقایسه کنید. منظورم اینه که گرافیک جفتشون Geforce باشه. آخه من تو مشخصات p5w خوندم که یک ویژگی خاصی به اسم cross fire داره که مربوط میشه به ati. این cross fire چی هست؟؟ و آیا به این معنی است که p5w با کارت های گرافیک ati بهتر از کارتی مثل geforce 8600 عمل می کنه؟؟
در ضمن آیا این p5w مدلی داره که fsb برابر با 1333 داشته باشه؟؟
دلیل این که گفتم با p5n مقایسش کنید این بود که در مورد توانایی های p5n در اینترنتچیزهای خفنی به دست آوردم. در بسیاری از موارد حتی از commando هم بهتر عمل می کنه. البته در بازی. آیا من اشتباه می کنم؟؟؟
در کل شما کدوم یکی رو پیشنهاد می دهید؟؟
-------------------------------
یه جور دیگه هم میشه به این قضیه نگاه کرد:
من می خاستم ببینم برای کارت گرافیک xfx 8600 gts بهترین مادربوردی که پیشنهاد می کنید چیست؟؟؟
آیا سری p5w از asus با این کارت همخوانی دارند؟؟؟؟
البته من قبلاً یه این موضوع برخوردم که p5n sli خیلی خوب با grforce جواب می ده. اما الان از خرید مادربورد nforce پشیمون شدم. البته p5n از نظر fsb و رم نیز کمبود داره.
خلاصه لطف کنید پیشنهادی حول 200 تومن بدهید. ممنون
خیلی ممنون می شم
ممنون از Gabana جان که حواسش به همه جا است......
SLI که میدونی چیه مال NVIDIAنقل قول:
CROSS FIRE هم تقریبا همونه ولی متعلق به ATI یعنی 2 تا کارت گرافیک استفاده میکنی تا قدرتش بیشتر بشه
فکر میکنم با آپدیت بایوس P5W بشه از FSB 1333 بهره برد.
منم بنچهایی دیدم که P5N SLI در بازی خوب عمل میکنه
من نظرم با 200 تومن
1_ ASUS COMMANDO
2_ ASUS P5W DH
اگه cross fire اینه که پس من صد در صد پایه همچین مادربوردی هستم. دیگه چه لزومی داره آدم بره سراغ چیپست های nforce. البته گه مطمئن بشم تو بازی کم نمیارهنقل قول:
بنچ مارکی ، چیزی از این p5w DH سراغ نداری؟؟؟
آقا من سریعاً حرفمو پس گرفتم
فقط nforce. چون یه گشتی که تو نت زدم دیدم بهترین کارایی در زمینه دیسک سخت رو nforce داره. و p5n sli از خیلی مادربوردهای دیگه از جمله p5w سر تر بود.
سلام دوستان!
يه سوال داشتم، من يه مادربوردي مي خوام که تا 3،2 سال بتونه هر چي به بازار مي ياد رو ساپورت کنه مثل س پي يو هاي 4 هسته اي و رم Ddr3 و ...(بقيه قطعاتي که در آينده وارد بازار مي شن و شما بهتر از من ازشون خبر دارين) لطفاً منو راهنمايي کنين.
در ضمن آيا مادربوردهايي که Ddr3 رو ساپورت مي کنن Ddr2 رو هم ساپورت مي کنن؟
به نظر شما مادربوردهاي Asus بهترن يا Gigabyte (به نسبت قيمت يعني کدوم يک به نسبت قيمتش، امکاناتش بيشتره و صد البته پرفورمانس و کارائيش )
با تشکر
خوب این که مشخصه
asus
Intel می خای یا AMD؟
AMD باشه بهتره چون قیمتهاش خیلی پایینه به نسبت کارائیش .
ولی به نظر شما ایسوس قیمتهاش یه کم گرون نیست؟
یه سوال دیگه به نظر شما کدوم یک از مادربردهای زیر رو بگیرم بهتره(هردوتاشون AMD هستن):
GigaByte: ga-m59sli-s4
Asus:m2n32-sli deluxe
قیمت بورد ایسوس 25 تومن گرونتره.
ببخشید این سوال رو اینجا می پرسم به نظر شما دو کارت گرافیک 8600GT رو اگه Sli کرد با 8800GTS برابری می کنه یانه؟(برد رو هم فرض کنین xfx )
:13: بابا دمتون گرم شما ها هم كه همش با main هاي بالاي 100 حال مي كنين ولي اينو بهتون بگم من 15 ساله تو كار سخت افزارم ، خريدارهاي زيادي رو ديدم ، اكثرا نمي تونن اين سيستمهاي فضايي كه شما عزيزان بحثشونو ميكنين بخرن . هنر رفتن و بهترين و گرونترين رو خريدن نيست ، همه مي دونن Asus Commando با قيمت 237000 توميش كولاكه ولي كي ميتونه در مرد Main هاي زير 100 تومن بحث كنه كه به ولله بعضياشون از لحاظ سرعت با همين مادربرداي بالاي 200 برابري ميكنن .
ایییییییینهههههههه . مرسینقل قول:
نقل قول:
برد m2n32-sli deluxe از بهترین بردهای AM2 هستش
فکر می کنم Gabana جان هم بردشون همین برده
در مورد کاراییش از ایشون بپرسین
ضمنا یادم رفت بگم
sli کردن گرافیک ارزون اصلا ارزش نداره
همیشه تو sli یه کارت قوی خیلی بالاتر از 2 تا کارت متوسط عمل می کنه
2 تا 8600 gt هیچ وقت نمی تونه به قدرت یه 8800 برسه
مهم اينه كه روش بحث بشه چه رده باقيمت متوسط و پايين و چه رده بالاي 200 و جديدا بالاي 300. اين باعث ميشه كه خريد آگاهانه صورت بگيره... اتفاقا بحث مادربردهاي ارزون قيمت مفصل تر هست چون بسيار متنوع هستند.نقل قول:
بابا دمتون گرم شما ها هم كه همش با main هاي بالاي 100 حال مي كنين ولي اينو بهتون بگم من 15 ساله تو كار سخت افزارم ، خريدارهاي زيادي رو ديدم ، اكثرا نمي تونن اين سيستمهاي فضايي كه شما عزيزان بحثشونو ميكنين بخرن . هنر رفتن و بهترين و گرونترين رو خريدن نيست ، همه مي دونن Asus Commando با قيمت 237000 توميش كولاكه ولي كي ميتونه در مرد Main هاي زير 100 تومن بحث كنه كه به ولله بعضياشون از لحاظ سرعت با همين مادربرداي بالاي 200 برابري ميكنن .
نظر من در مورد مینبردنقل قول:
asus m2n32_sli_deluxe
درمورد vga بیخیال sli شو اولا نمیشه 8800 دومن بیاد یه پاور خوب هم بخری که هزینش از خرید یه 8800 بیشتر میشه تاز به اون پرفورمانس هم نمیرسی
ببخشید !!!
حالا این سوال رو می پرسم: به نظر شما بین گیگابایت مدل GigaByte: ga-m59sli-s5 و Asus:m2n32-sli deluxe کدوم رو انتخاب کنم.(توضیح: هردوشون قیمتشون یکیه و مدل گیگا بایت سایلنت پایپ خیلی خفنی داره)
درضمن من شنیدم که قیمتهای گیگابایت به نسبت کاراییشون خیلی پایینه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه: آيا مادربوردی می شناسین که AMD خور باشه و DDR2 800 به بالا باشه(و یا حتی DDR3) چون من به هرسایتی رفتم حداکثرشون همون DDR2 800 بود. ولی چیپستهای جدید اینتل( P35) می تونه DDR3 1333 رو هم ساپورت کنه (بسته به نوع مادربوردش چون مثلا گیگابایت مدلGA-P35C-DS3R هم ddr2 و ddr3 رو ساپورت می کنه ولیGA-P35-DQ6 فقط تا DDR2 1066 رو ساپورت می کنه).
سلام
abit k9n sli/ultra
گیر نمیاد بجاش چی بخرم؟
تقریبا با همون قیمت و کارایی
مرسی
Abit KN9 SLI رو مي توني پاساژ ايران پيدا كني . ( طبقه زير همكف از پله ها كه وارد بشي يه مغازه رو به روته كه يه چند تايي داره )
AM2 ها با ddr2 کار می کنن و ddr3 نمی خورننقل قول:
کسی از قیمت ASUS P5B & Asus P5B deluxe خبر نداره؟
Asus P5b رو من چهارشنبه قيمت گرفتم 129 تومن
قطعات
asus 8800 gts 320 mb
2gb ocz pc800
am2 6000
اگه یه پاورم در حد 40 تومن بگید ممنون میشم
به نظر من یه abit kn9 _sli بگیر 110 تومن بقیشو بزار رو پوله پاور که با 40 نمیشه پاور برای این قطعات خریدنقل قول:
پاور یه grenn_580b بگیر 80 تومن
سلام دوستان
یه مادربرد و پاور باید بگیرم برای این قطعات:
VGA: GeForce 7600 GT
CPU: AMD 6000
RAM: 2* 1GB D.Channel PC800
آخر بودجم هم برای اینها تقریبا 200 هست فکر کنم
کسی نبود؟......................
گابانا جان میتونی شمارش رو برام گیر بیارینقل قول:
مرسی
POWER : Cooler Master 550W میشه 60 تومان .نقل قول:
سلام دوستان
یه مادربرد و پاور باید بگیرم برای این قطعات:
VGA: GeForce 7600 GT
CPU: AMD 6000
RAM: 2* 1GB D.Channel PC800
آخر بودجم هم برای اینها تقریبا 200 هست فکر کنم
MAIN BOARD : MSI - K9N SLI Platinum میشه 150 تومان .
در مورد کارت گرافیک هم که چرا 7600GT ، وقتی 8600GT هست با همون قیمت و کارایی بهتر .
8600 شیدر (shader) ورژن چنده؟:5:نقل قول:
ورژنش 4 هستش و این کارت گرافیگ(8600GT) از DX10 هم بطور کامل پشتیبانی میکنه.نقل قول:
دوستان بالاخره به من جواب ندادین، بین دو مادربرد زیر کدوم یک به نظر شما Price/Performance کمتری داره(یعنی قیمت کم با کارایی زیاد):
GigaByte: ga-m59sli-s5
Asus:m2n32-sli deluxe -wireless edition
هر دو تاشون هم قیمتشون یکی هستش یعنی 205000 تومان. ممنونم اگه جواب بدین.:11:
Asus:m2n32-sli deluxe -wireless editionنقل قول:
عزیز این مدل ایسوس یه از بهترین مداربردهای amd ساپرت هستش
سلام:
یک مادربردکه تامیشه ارزون باشه معرفی کنیدکه کارت گرافیک های سری 8 مثل8800gtsروپشتیبانی کنه ممنون میشم .
واسه intel یا amd ?? الان cpu شما چیه ؟ سوکتش چیه ؟؟ مشخصات دقیق رم هم بگو .نقل قول:
سلام:
یک مادربردکه تامیشه ارزون باشه معرفی کنیدکه کارت گرافیک های سری 8 مثل8800gtsروپشتیبانی کنه ممنون میشم .
مادربرد تا سقف 130 تومان.intel می خوام.cpu هم E6420 هست
فکر کنم گیگابایت مدل 965p-ds3 انتخاب خوبی باشه. ولی بهتر بود P35-ds3 میگرفتی که 20 تومان گرونتره.
اگه این مدل 130 تومنه که خوبهنقل قول:
اگه نگرفتی
ASUS P5B_E
سلام
abit kn9 sli نمایندگی اصلیش نداره ولی فروشگاه هایی که دارن چون کمیاب شده بین 136 تا 140 :18:میفروشن
می ارزه بگیرم؟
اگه نه بجاش چی بگیرم؟
اگه اینجوریه نمیرزه . شما یه msi k9 ultra بگیری به صرفه تره . الان 95 تومانه .نقل قول:
سلام
abit kn9 sli نمایندگی اصلیش نداره ولی فروشگاه هایی که دارن چون کمیاب شده بین 136 تا 140 میفروشن
می ارزه بگیرم؟
اگه نه بجاش چی بگیرم؟
ولی اگه sli می خوای MSI - K9N SLI Platinum محشره ولی قیمتش 145 تومانه !!
با سلام
giag p35 dq6 چه جو مادربورديه
آيا از m57sli giga بهتره
ويه سوال ديگه داشتم مدونم جاش اينجا نيست
من از فروشنده دوتا سيستم بهم پيشنهاد داد ببينيد كدام بهتره
اينتل p35 dq6ب ا6420 cpu
amd m57sli cpu 5200+
كدو م بهتره