نقل قول:
اتفاقا من هم این سوال رو داشتم
عزیز اینا که 64 بیتی هستن یعنی دیگه این ویندوز های 32 بیتی روشن نصب نمیشه
یا اینکه ربطی نداره
ما قبلا 2.4 amd رو استفاده کرده بودم خیلی گرم می شد دمای سی پی یو به 70 می رسید اینا هم اینجوریه یا بهتر شده
ممنونم
Printable View
نقل قول:
اتفاقا من هم این سوال رو داشتم
عزیز اینا که 64 بیتی هستن یعنی دیگه این ویندوز های 32 بیتی روشن نصب نمیشه
یا اینکه ربطی نداره
ما قبلا 2.4 amd رو استفاده کرده بودم خیلی گرم می شد دمای سی پی یو به 70 می رسید اینا هم اینجوریه یا بهتر شده
ممنونم
نه اون هایی که 64bit هستن علاوه بر پردازش 64bit روی نرم افزارهای 32bit هم بهتر عمل میکنن . :27:نقل قول:
دیگه اون دوران تموم شد الان cpu های amd خیلی خنک تر شدن . :46: دیگه 55 تا 60 اگه مشکل فن نداشته باشن
خونه آخرشون هست . :10:
قربونت عزیز یه سوال دیگه داشتم
بین این دوتا کدومش رو پیشنهاد می کنی
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4200+
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4000
در ضمن اولی 90 nm هست دومیه 65 nm
فرق این دوتا چیه هرچی کمتر باشه بهتر نیست
راستی کش اینها به نظرت کم (Cache)نیست در مقایه با 2 مگ کش اینتل
یه دنیا ممنون
خب هر چی قوی تر بهتر :46: .نقل قول:
الان که سوال کردی یه سری به سایت amd زدم دیدم AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4200 اصلآ مدل 65nm
نداره . ولی بازم قوی تر از AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4000 هست .
اینجا :کد:http://www.amd.com/gb-uk/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_13041^13076,00.html
در مورد cache هم cpu های AMD نیاز به کش بالا ندارن چون ساختار معماریشون این مشکل رو رفع کرده به خاطر
intergrated memory contoroler .
عزیز ما من 45 درجه هست با 6000+:31:نقل قول:
درود
از سری AMD-Opteron برای am2 چیزی تو بازار هست ؟ این سری وارد بازار ایران شده ؟
Core 2 Duo E6700 قیمت 330 تومننقل قول:
QX6700 قیمت 930 تومن
QX6800 قیمت1100000 تومن
QX6850 قیمت 1250000 تومن
AMD X2 6000 قیمت 185 تومن
amd 5600 x2 قیمت 160 تومن
amd 5400x2 قیمت قیمت150 تومن
دمتون گرم دوستان
تصمیم گرفتم AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4400 بخرم حال می خواستم بدونم این سرو صدای زیادی داره یا نه در ضمن به همراه سی پی یو فن هم هست
اصولا فنش خوبه میشه بهش اعتماد کرد یا اینکه یه فن جدا بگیریم
قیمت این الان چند هست
درضمن این FSB چند هست
ممنونم
عالیه چون 65nm هم داره .نقل قول:
فنش خوبه مشکلی نداره . داخل box فن هم هست .
قیمتش الان 96 تومانه .
fsb ش هم 1000mhz هستش و ht ش هم 2000mhz . ضمنآ 1mb L2 و 256KB L1 کشش هست .
سلام
به نظر شما سي پي يو 3.2 (2m) كش قويتر است يا 1.6 دوهسته اي.
من نمی دونم این 631 چی داره که نصفه ملت دنبالشن . باور کنید به لعنت خدا هم نمیرزه . الان بیخودی گرون شدهنقل قول:
تا 98 تومان هم من دیروز قیمت دارم . :13:
ضمنآ شما هم اینجا رو نگاه کن ببین کدوم قوی تره :27: :
میبینی که اساسی 631 رو سوسک کرده .کد:http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=884&model2=894&chart=419
ای ملت این PENTIUM 4 رو ول کنید .
.
.
.
.
.
راست میگه بابا دیگه اسم p4 رو نیاریننقل قول:
برو همون core2 رو بگیر
نقل قول:
ممنونم عزیز
این 4800 چند است در ضمن یه مادربورد خوبه خوش قیمت که 4400 رو ساپورت کنه چه قیمتیه
بین گیگا و ایسوز کدوم رو پیشنهاد می دید
کسی اطلاعی در این مورد نداره ؟؟؟ :19::19:نقل قول:
از بچه های بازاری کسی اینجا نیست ؟
من از سوكت 940 قديم تو بازار يه چيزايي ديدم ولي AM2 رو نمي دونم. احتمالش هست باشه... راستي براي چه كاري مي خواي؟نقل قول:
از سری AMD-Opteron برای am2 چیزی تو بازار هست ؟
am2 4400 قیمت 95 تومننقل قول:
am2 4800 قیمت 115 تومن
مینبرد هم به نظر من abit kn9 sli قیمت 110 تومن
سلام دوستان یه مقایسه بین این دو سی پی یو واسه من انجام بدین لطفا چه تفاوتی با هم دارن
x2 4000 با x2 4200 البته بجز بالاتر بودن مدلش
یه سئوال دیگه am2 یعنی دو هسته این یا نه
amd x2 هم اینجوریه ( دو هسته ایه )؟؟؟
راستی اینجا جو amd خیلی خرابه همه بیشتر دنبال intel هستند (میگن amd عمرش نسبت به intel کمتره ) این واسه خودم هم سئوال شده آیا درسته؟؟
در رابطه با x2 4200 یه توضیح به من بدید که بتونم واسه انتخابم توجیح داشته باشم طرفم رو قانع کنم
با تشکر
اينجا يه مقايسه اي كرده...نقل قول:
سلام دوستان یه مقایسه بین این دو سی پی یو واسه من انجام بدین لطفا چه تفاوتی با هم دارن
x2 3600 با x2 4200 البته بجز بالاتر بودن مدلش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرق اصليشون تو كلاك CPU و تكنولوژي ساختشون هست. تا اونجايي كه من مي دونم مقدار كش هم در ايندو متفاوت هست ولي در اين لينك هر دو رو يكسان زده.
AM2 سوكتش هست و با اين سوكت هم دو هسته اي داريم و هم تك هسته اي ولي Athlon 64 X2 يعني دو هسته اي.نقل قول:
یه سئوال دیگه am2 یعنی دو هسته این یا نه
amd x2 هم اینجوریه ( دو هسته ایه )؟؟؟
دوستان برای خرید یک سیستم بسیار سریع محاسباتی چه cpu رو پیشنهاد میکنین؟
آیا amd 5600 گزینه مناسبی هست؟ در کنار مادربرد Giga M57؟
سلام من می گم که هر سی پیو رو می خوای بخری حتمان 2 هسته باشه و کشکم بالا 1 مگ باشه به**********
*********پس از این لحاظهم با زهم سی پی یو amd بهتر از سی پیو انتیل است
ول سی کنید خواستید سی پی یو بگیرید از 4000 به بالا بگیرید قیمت سی پی یو هم که تازیگ خیلی پایین امده
خدا حافظ
=============
لطفا براي حرفتون دليل منطقي بياريد در غير اينصورت سبب ويرايش يا حذف پست شما خواهد شد .
Gabana
amd 5600x2 خوبهنقل قول:
به عرض سلام خدمت دوستی که حرفهای من روسامسور کرده
من خواستم یک حرف بزنم شما چرا نمی زارید مردم ایران بدانند سی پی یو اینتل ساخت کجاست این حق طبیعی مردم ایران است چرا حرفهایی من رو سامسور می کنی من که حرف بدی نزدم دوستم من
این ادم های که شما از ان ها طرفداری می کنید با مال حرام معلوم نیست از کجا بدست اوردن به اینجا رسیدن مردم ایران که نباید از مال حرم این کشو ر که اگه بشه گفت کشور رو خریدادری کنند
(((دوست من یادت باشه این حرفهای که من زدم رو کامل برداری)))
دوست عزيز سينا جان ..
هر جايي براي خودش سياستي داره . اينجا هم كه فروم سخت افزار هست سياستش اينه كه هر حرفي بايد با دليل منطقي باشه نه اينكه چون فلان پردازنده رو فلان كشور مي زنه پس ما نخريم . اين ميشه دليل غير منطقي كه ارزش فني نداره .
اينجا در مورد سخت افزار حرفي زدي دليل فني يا سندي هم پشتش بيار . اون حرفايي كه مي زني همه درست اما جاش اينجا نيست .
شما از اين جا خارج شو تا با هم بحث كنيم . ثابت مي كنم كه منطق شما با منطق خيلي ها جور نيست و همين باعث سوخت شدن حرف هاي شما ميشه . بنابراين هر حرفي جاي خودش و با اهل خودش .
ديگه ادامه نمي ديم - اگر بحثي بود پيغام خصوصي /.
موفق باشي /.
سلام.
میشه قیمت Intel Core2 Duo 6700 كه داراي فركانس كاري 2.66 گيگاهرتز است را بدید؟
مرسی...
قیمنش حدودا 320.000 تومنه اما من بهت توصیه می کنم به جای این CPU برو یک Intel Core 2 Duo E6850 بخر به قیمت 298.000 تومن که کارایی بهتری داره وقیمتش مناسبتره.نقل قول:
سلام
اگه ممكنه قيمت Intel Core 2 Duo E6750 رو بذاريد
درودنقل قول:
بخاطر اور-پذیری بالای سری Opteron همیشه داشتن این سری برام خیلی لذت بخشه . البته پیداکردن این سری برای سیستم های خونگی -- قبلا 939 و حالا am2 -- تو ایران تقریبا غیر ممکنه :13:
بازم ممنون ./
قیمتش چهارشنبه 202000 تومان بودنقل قول:
اين 6750 و 6700 چه فرقي با هم دارن كه 6750 اين همه ارزونتره؟
بله. این سوال منم هست. در ضمن کدومشون قابلیت اورکلاک بیشتر دارند؟نقل قول:
E6750 پردازنده Refresh شده نسل Core 2 Duo هست و تفاوتش با E6700 در پشتيباني از FSB 1333 و پشتيباني از تعدادي تكنولوژي جديد ( مثل TXT ) هست /.
تفاوت قيمت هم به سياست قيمت گذاري اينتل بر مي گرده .
همينطور اينكه از لحاظ Performance ميشه گفت از E6700 برتر هست . اما بحث اوور كلاك تا حدودي فرق مي كنه و نميشه نظر قطعي داد /.
براي خريد پردازنده هم خيلي كلي مي تونيد به عكس زير دقت كنيد :
ضريب Price / Performance اصل مهمي است براي خريد كه در اين عكس مي بينيد /.
ممنون از جوابتوننقل قول:
پس 6750 هيچي از 6700 كم نداره؟؟
يعني ميشه گفت با اينكه 6750 حدود 100 تومن ارزونتره از 6700 بهتره؟
اگه اين طوره 6750 بايد انتخاب خيلي خوبي باشه. اينطور نيست؟؟
بله E6750 بهتر از E6700 هست /.
سلام دوستان الان بالاترین سی پی یو اینتل این است QX6700 8cash سرعت سی پی یو هم 2666ضربدر4 یعنی در واقهه سی پی یو 4 هسته که هر هسته سرعتش 26666 این سی پی یو تا 8 سال ایند کار بورد داره از نظر من
سلام دوست چند عکس مقایسه سی پی یو intel va amd از زمان ساخت مدل سرعت که هر کداوم به صورت جدا گانه است
بنظرم به دردتون بخوره:20:
INTEL
INTEL
8 سال ديگه !!!! :18: بابا بيخيال . :41: تا 8 سال ديگه شايد اصلآ ديگه سيليكون در كار نباشه . :41:نقل قول:
اگر به دنبال پردازنده اي مناسب مي گرديد با ما تماس بگيريد !!
E2160 يكي از پردازنده هايي است كه با وجود Entry Level بودن از قابليت اوور كلاك بسيار بالايي برخوردار است .کد:http://www.hardwarezone.com.au/reviews/view.php?cid=2&id=2332&pg=2
تنها چيزي كه احتياج داريد حدود 75 تومن پول نقد و يك برد مناسب P965 or P35 براي اوور كلاك است .
فراموش نكنيد هميشه پول زياد دادن مساوي با كيفيت بالا نيست .. دنبال برد باشيد ..
كميته بهينه سازي مصرف پول
کاملا تایید میشه . البته بیشتر قسمتش که high light کردم .نقل قول:
ببخشید این overclock یعنی چه؟نقل قول: