سلام مهدي جان
من از شيرازم
نمي شه يه ترتيبي بديد كه اعضايي كه در شيراز هستند قرار ملاقات بزارند؟؟؟
البته من با يكي از اعضا رفتم قرار گذاشتم اسم آيديشون در سايت alir500 هست كه فكر مي كنم ديگه تو سايت نميان
ممنون
باي
Printable View
سلام مهدي جان
من از شيرازم
نمي شه يه ترتيبي بديد كه اعضايي كه در شيراز هستند قرار ملاقات بزارند؟؟؟
البته من با يكي از اعضا رفتم قرار گذاشتم اسم آيديشون در سايت alir500 هست كه فكر مي كنم ديگه تو سايت نميان
ممنون
باي
تعدا نفرات شهر هاي ديگه كم هست و فكر كنم فقط تابستان ها ميشه قرار گذاشت براي شهر هاي ديگه تا حداقل نفرات بيان
سلام مافيا جان
شما بايد كاري كنيد كه در هنگام ثبت نام يكي از شهرها يا استان ها رو انتخاب كنند و به صورت كشويي نام استان ها يا شهرها رو بزاريد اين جوري بهتره هم ديگه هر كي هر چي دلش خواست رو نمي تونه بنويسه هم اينكه معلوم مي شه كي مال كجاست اگر بد مي گم بگو بد مي گه مثل ياهو كه وقتي مي خواي ايميل بسازي بايد يك كشوري را انتخاب كني
ممنون
باي
ولي زاده جان سلام
شايد بعضي ها نخواهند بگن كه از كجا هستن. پس نمي شه اجبار كرد.
در مورد شيراز باز هم اعضايي هستند كه از شيراز هستند. شما خودتان بايد هماهنگ كنيد. مثل ما كه در مورد تهران اقدام كرديم
توپ میخریم ......نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
سلام مهدي جان
بايد يه چيزي بگم كه تهران پايتخت هست و جمعيت زيادي داره طبيعتا بيشتر اعضا پي سي ورلد در تهران هستند ثانيا من از كجا بفهمم كي از شيراز هست؟؟؟
ممنون
باي
نقل قول:
نوشته شده توسط valizadeh4
یه چیزی بهت میگم ( حالا باز میثم پیغام خصوصی میده ) ناراحت نشی ها ..
تو هم مثل اون بابا ای که ای دیش یادم رفته از اهواز پا میشد می اومد پا شو بیا تهران
سلام دوست عزيز
ميثم جان پيغامي ندادن
ولي من نمي تونم از شيراز پاشم بيام تهران چون 1-اجازشو ندارم 2-پولش رو ندارم 3-وقتش رو ندارم
ممنون
باي
ولي زاده جان سلام
تو كه گفتي براي بازي پرسپوليس و فجر شيراز اومدي تهران و گريون برگشتي، اين دفعه به خاطر بچه هاي پي سي ورلد بيا تهران و خندون برگرد!
سلام مهدي جان
باشه چشم سعي مي كنم بيام ولي قول نمي دم من درگير كارام هستم و دارم تصفيه حساب مي كنم با همه چون آخر همين ماه نتيجه دانشگاه مياد كه اگر قبول شده بودم انشاالله كه كارام رو كردم و اگر نشدم هم كه در جمع شما هستم و تهران هم ميام پيش شما دوستان عزيز خوشحال مي شم
ممنون
باي
میثم قرار نیست به تو پیغام بده .
بعدشم اینکه یعنی تو گذرت هیچ رغمه این وری نمی خوره ؟
سلام دوست عزيز
كدوم وري؟؟؟
تهران منظورت هست يا سايت؟؟؟
اگر منظورت سايت هست من خيلي ناراحت شدم ازت يعني اين قدر مزاحمم؟؟؟؟
اگر منظورت تهران هست كه نه كارم چيه؟؟؟اگر بازي پرسپوليس و استقلال باشه ميام
ممنون
باي
ولي زاده جان سلام
منظورش تهران هست. چرا همه چيز را زود به خودت مي گيري؟
در ضمن يه خرده لحن صحبتت رو با ديگران بهتر كني خيلي خوب مي شه. آخه اين جمله كه مي گي مارم چيه به نظرت جمله خوبيه؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط valizadeh4
مارم اشتباه بيد منظورم كارم بيد
به هر حال قرار ملاقات رو يك روز قبل از بازي پرسپوليس با استقلال يا يك روز بعدش يا اصلا تو استاديوم بزاريد خيلي خوب مي شه منم ميام در ضمن اون دوستي كه از اهواز اومدن تهران با قطار اومدن شيراز كه قطار نداره و بايد 9 ساعت تو اتوبوس با اون صداي وحشتناك باشي اين دو تا خيلي فرق فوكولن(قطار-اتوبوس)
ممنون
باي
مهدی جان اون ماری که شما فکر می کنی نه .نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزيز
كدوم وري؟؟؟
تهران منظورت هست يا سايت؟؟؟
اگر منظورت سايت هست من خيلي ناراحت شدم ازت يعني اين قدر مزاحمم؟؟؟؟
اگر منظورت تهران هست كه نه كارم چيه؟؟؟اگر بازي پرسپوليس و استقلال باشه ميام
ممنون
باي
این وری دیگه .............
یعنی تهرون .
در مورد سایت هم اگه یه کم ناراحت شدی که هیچ ولی اگه زیاد ناراحت شدی پاچه هاتو شل کن .
نقل قول:
سلام دوست عزيز
مارم اشتباه بيد منظورم كارم بيد
به هر حال قرار ملاقات رو يك روز قبل از بازي پرسپوليس با استقلال يا يك روز بعدش يا اصلا تو استاديوم بزاريد خيلي خوب مي شه منم ميام در ضمن اون دوستي كه از اهواز اومدن تهران با قطار اومدن شيراز كه قطار نداره و بايد 9 ساعت تو اتوبوس با اون صداي وحشتناك باشي اين دو تا خيلي فرق فوكولن(قطار-اتوبوس)
ممنون
باي
مگه می شه قطار نداشته باشه ؟؟؟
تازه سر بازی بیای اینجا که چی ؟؟؟؟
وقتی هر سال تیم مهدی بست اینا می بازه .
( نکنه تو هم اون وری بیدی جی گر ؟؟)
در ضمن تو استادیوم سر و صدا زیاده جی گر
اون بابايي كه از اهواز ميومدنقل قول:
نوشته شده توسط staywithme
پدرام آنلاين عزيز بود !!!
امير جان سلام
پدرام آنلاين يك بار اومد. اما دوست خوبمون علي جان با آيدي elessar يا يه همچين چيزي!!! هم 2 بار با هواپيما خودش رو به تهران رسوند.
سلام
قابل توجه دوستان شيرازي
تمام بچه هاي شيراز روز 30 دي ، ساعت 5 عصر ، كنار آرامگاه حافظ .
اگه جاش يا وقتش خوب نيست بگين تا عوض بشه .
سلام آويزان عزيز
كافي نت خوب پيش مي ره؟؟؟
باشه ميام ولي نه كنار حافظ كنار در ورودي پارك آزادي بهتر نيست؟؟؟
در ضمن تا دوستان شيرازي جمع بشن خيلي طول مي ده بزار اول شيرازي ها معلوم بشن يكيش كه من و شما و Alir500 هست كه با ايشون من قبلا قرار گذاشتم براي سه نفر كه فايده نداره ببينيد كي ديگه از شيراز هست
ممنون
باي
مهدي بست جان ميگم که اين دفعه توپ بيارم توي اين هواي سرد و باراني باز هم حال فوتبال داري؟
من که آخر پايه ام براي فوتبال زير بارون ببينم نظرت چيه؟ توپبيارم يا نه؟
مصطفي جون سلام
در اين مورد به نقل قول جمله اي تاريخي از يكي از دوستانم در زماني كه عشق فوتبال ما رو كشته بود بسنده مي كنم:
ما كلوخ نيستيم كه زير بارون از بين بريم!!!
سلام مهدي جان
تكبير !!! :laughing:نقل قول:
اين دفعه من ميخوام بيام .... ميخوام فوتبال بهتون ياد بدم :happy: ;)
منو به زور تفنگ دارن ميبرن ... :blink:
امين جون سلام
خيلي خوشحال مي شيم كه بيايي. به هر حال چند تا شاگرد براي آموزش مي خواستيم كه يكيش كه شما باشي جور شد!!! :tongue:
در ضمن تيم من و مصطفي عشقي رو اگه كسي برد معلومه خيلي فوتباليسته!!!
:biggrin:
جناب هادي خان عزيز (هادي خوبه) كه داري اين تاپيك رو مشاهده مي كني يه پست بدي بد نيست ها!!!
میگم خوش به حال خودم که تا حالا تهران نیومدم چون من اگه بیام سه سوت گم می شم من راه خونمونو به زور بلدم چه برسه به این شهر بزرگ
دوستان اگه کرمان اومدند در خدمتیم :happy:
شرمنده همه دوستان كه اين مطلب رو مي نويسم و حتي از بن شدن هم نمي ترسم :blink: :puke:
قرار بچه هاي سايت خيلي چيز بيخودي است چون ميريم اونجا و فوتبال بازي مي كنيم نه اينكه فوتبال بد باشه بلكه اصلا فوتبال بلد نيستن :cool: مخصوصا اين mehdibest كه مثلا مديره اما اصلا بازي بلد نيست يعني حتي در حد يك كاربر نيمه جونير هم فوتبال بلد نيست :biggrin: تازه ميگه ما كلوخ نيستيم كه فكر نكنم محكمتر باشيد :biggrin: پاتال هم كه ××××× و اصلا روي زمين راه رفتن هم بلد نيست ساقي هم كه چاقه تنها بازيكن بازي بلد staywithmeبود كه هم در پرواز دادن هليكوپتر به سمت مديرا مهارت داشت و هم اسكي خوب بلد بود كه اونهم الحمدالله بن شده :laughing: بقيه هم كه هيچي نگم بهتره تنها كسي كه ممكنه تو اين قرار شركت كنه و فوتبال بلده منم از همه بازيم بهتره ولي دفعه قبل افتخار ندادم :cool:
معضل بعدي پستهاي الكي است كه ما هرچي بحث كرديم راه حلي پيدا نشد و اصلا هم اينجا ربطي نداشت من براي پربار شدن قرارها چند پيشنهاد دارم
اول اينكه بجاي آخرين پنجشنبه يك آخرين روز ديگه انتخاب بشه كه افراد متاهل هم بتونن بيان
دوم اينكه پول از بچه ها بگيريد بجز من و بعد قرعه كشي كنيد و همه پول رو به من جايزه بديد
سوم هم باز به من جايزه بديد
چهارم اينكه عكس اوني كه از همه فوتبالش بهتره بزنيد صفحه اول سايت كه همه بچه ها انگيزه بگيرن و برن تمرين كنن و بعد بازي بصورت تك حذفي باشه و آخرش جايزه بدن به من و چند تا پيشنهاد ديگه كه بعدا مي گم اگر استقبال خواستيد بكنيد بيائيد جايزه بديد به من و نميدونم چه جوري بگم كه بابا قرارا خيلي حال ميده بيائين و پول بزارين وجايزه بديد به من
اون دوستمون هم كه كرماني است من خودم كرماني هستم وقتي براي تعطيلات اومدم كرمان يك قرار ميزايريم به بچه ها بگو پول جمع كنند و بيارن جايزه بدن به من كه لژيونر كرماني ها هستم يك چيزي تويه مايه هاي علي كريمي و اينا
خلاصه بهترين فوتباليست قرارهاي p30world
hadikhobe در آستانه بن شدن
هادي جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
اولا خسته نباشي!!! :tongue:
ثانيا وقت كردي يك نوشابه هم براي خودت باز كن!!! :happy:
ثالثا خيلي حال كردم با اين متنت! ;)
رابعا تو چرا اينقدر متواضع هستي؟ اين تواضعت من رو كشته!! :puke:
خامسا اصلا مي خواهي عكست رو بديم تو اسكوربورد استاديوم آزادي بزنن؟
سادسا!... اينقدر از اين سادسا و سابعا و ... داشتم برات بنويسم كه وقت نكني حتي بخوني!!
اما در كل با پستت حال كردم!
تو كه اينقدر بازيت خوبه و ما خبر نداشتيم چرا افتخار ندادي اون روز؟ اين دفعه اگه افتخار بدي و چند تا گل به ما بزني خوشحال مي شيم.
به بهنقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
بلاخره يكي ديگه از بچه هاي استان هشت رو پيدا كردم !!! (يعد از بابك كينگ )
ولي از شهر خودم تا حالا كسي رو نديده ام !!! :blush:
نقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
عزيزم شما اگه مشكله مالي داري يه جور ديگه مطرح كن ;)
ولي از نظر جايزه و پول >>>>> من تك شما همه اينو جدي ميگم
نقل قول:
کاملا تاييد ميکنم تيمي که بتونه تيم منو و مهدي بست را ببره هنر کرده اون موقع ميتونه کلاس بگذاره که آره ما تيم "مصطفي بست و مهدي عشقي" (اسم تيمو حال کن) برديم اون موقعست که بهش حق ميديم که فخر بفروشه. :laughing:
مگه نه مهدي بست ؟
بعضي از دوستان كه الفباي اوليه فوتبال رو هم بلدنيستن مثل مهدي بست و اين مصطفي عشقي كه من بازيشون رو ديدم واقعا عشقي است چون كسي نبوده خيال كردن واقعا بازي بلدن به قول معروف شهر كه بي كلانتر شد قورباغه هم هفت تير كش ميشه خلاصه اين كه اين هفته سر قرار منتظر دريبلهاي رونالدوي ايران باشد كه مثل صاعقه بر سر فوتباليست نماهاي ياوه گو فرود خواهد آمدنقل قول:
نوشته شده توسط mostafaeshghi
تا ديگه اينجوري زبان درازي نكنند :laughing:
سلام دوستان مننقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
میبینم که در غیاب من اینجا کل کلی بوده
جا ما رو هم که حسابی خالی کردید
میبینم که هادی عزیز کرکری میخونه
هادی جان تا اونجایی که من یادمه شما به سختی راه میرفتی
چه برسه بیای فوتبال بازی کنی ( البته این یک شوخیه خواهش میکنم بدل نگیرید )
چون الان کل کله من انقدر راحت گفتم وگرنه من جسارت به هادی خان نمیکنم
با تشکر
آقا البته ببخشيد كه من همين جوري پريدم وسط!!
مي خواستم پيشنهاد بدم كه شما دوستان تهراني كه همديگر رو مي بينيد و با هم قرار مي زاريد خوبه يكي از شماها يه دوربين برداره بره جار تا عكس خوشگل از بر و بچز پي 30 بندازه تا شهروستوني هاي بنده خدا هم حداقل يك بار اعضاي تهروني رو ببينن...
با تشكر مهران....
مهران جان بارهاي بار عكس گرفتند و پاتال و ديگر دوستان قرار دادن در انجمن
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Friend
فرند عزيز جانا سخن از زبان ما مي گويي!!!
انصافا هادي همين كه تا سر قرار مي آد كلي كار كرده! چه برسه به اينكه بخواد فوتبال هم بازي كنه!
راستي يه سؤال هم از هادي:
هادي جان فوتبال رو با چه ف اي مي نويسن؟
سلام بچه ها P30World های عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
البته دیدن روی گل دوستان کلی برامون صفا داره و با ذوق و شوق میشینیم و نگاه میکنیم ولی بهتر بود که در ذیل عکسها نام ها هم نوشته میشدند گرچه بازم از اون دوستمون ممنون که همیچین کاربی کردند (وای نزدیک بودقلمم بشکنه ) :biggrin:
موفق باشید
یا حق
سلام مهدی جاننقل قول:
هادی عزیز فکر نکنم بدونه
یه سوال آسونتر بپرس
ببین هادی جان فوتبال چیه ؟
با تشکر
نقل قول:
ايا فكر مي كنيد افكار عمومي در مورد شما چه فكري مي كنندنقل قول:
نوشته شده توسط Friend
شما خيال كرديد با در اختيار داشتن بوقهاي تبليغاتي مي توانيد ارزشهاي يك فرد ارزشمند را نابود كنيد اگر من شروع به بازي كنم ديگه هيچي همه P30WORLD يها يك طرف منهم همون طرف به شما نصيحت مي كنم كه با من در نيفتيد
اونهائي كه مي گويند هادي نمي داند فوتبال چيست بياد بياورند كه براي تمام كردن بازي آقا مهدي گفت هر كس يك گل زد و نزديك به نيم ساعت بازي كرديد و نتوانستيد يك گل بزنيد
من از همينجا از تمام هواداران واقعي فوتبال در خواست مي كنم براي انجام يك بازي واقعي در مقابل اين ياوه سرايان مرا ياري كنند
شما دو نفر هم شانس بياريد برف همينجور ادامه پيدا كنه وگرنه .................
:biggrin:
سلام دوست مننقل قول:
نوشته شده توسط hadikhobe
چرا انقدر بلوف میزنی
بابا من یادمه راه رفتنت رو بزور میرفتی
چرا آخه اینطوری میگی
( هادی جان اینها کل کله ها یکوقت از دست من ناراحت نشیا )
ادامه ی کل کل
آخه من چی وگوئم
ببین مطمئن باش اگر بازیت هم خوب باشه
من پا برات نمیزارم
با تشکر
مهران جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط smmn_203
طبق بحث هایی که قبلا بارها و بارها شده قرار شده که هر یک از دوستانی که در قرار ها حضور دارند اگر که مایل هستند خودشون اسم خودشون رو بگن فقط اسم خودشون و دوستان دیگه هم که اسمی نمیبرند شاید دوست دارند که اینجوری معرفی نشند :blink:
هر کدوم از صاحبان عکسها دوست داشته باشه میتونه بیاد و خودش رو معرفی کنه ;)