اين گوشي جديد ايراني سايت رسمي نداره؟
Printable View
اين گوشي جديد ايراني سايت رسمي نداره؟
befarma aziiz inam site rasmish
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناراحت نشو شوخی کردم!نقل قول:
دوستان عزیز لطف کنن فارسی تایپ کنن.
این رو هم بگم که این گوشی با اتصال به کامپیوتر (وب کم) هم میشه . با usb هم sharjh میشه . دیگه از یه گوشی چی میخای همه امکانات یه گوشی 600_700 تومانی رو داره . من که راضیم . دوستمم n80 داشت فروخت اینو خرید.منم n93 داشتم انقد بزرگ و سنگین بود حالم ازش بهم خورده بود . دوربینشم مزخرف بود یه جا نور کم بود سیاه سفید میشد
اقا دمت گرم!نقل قول:
دوستان عزیز پلاستیکی کوچک روی لنز دوربین هست آن را بردارید مشکل شما حل میشود
چی فکر می کنی ؟ ما اون پلستیکو برداشتیم بعد عکس گرفتیم.
و اما یک مشکل جدید تو گوشی .
وقتی عکس می گزم تو جایی که تاریکه یا سیاهس یا رنگ سبز و بعضی جاهایه دیگه تو عکس دون دون ابی و قرمز میو فته. خداییش ملوم نیست این دوربین 2 هست یا 1.3
چون رو جبعش نوشته 1.3 رو گشی نوشته 2
واقعا برام جالبه بعد از اين همه مدت و تذكر بچه ها هنوز مشخصات اين گوشي رو نزدن....بعد ميان از اين گوشي دفاع ميكنن.
شركت هاي ديگه چند ماه قبل از ورود گوشي به بازار مشخصات فنيش مياد بيرون اين گوشي تو بازار اومده اما معلوم نيست چيه!
البته یه مشکل دیگه که اونم یادم بفت بگم.
جایی که نور زیاده خیلی خیلی بد عکس می ندازه . انگار عکسو می سوزونه!!
یه زنگ بزن شرکتش تمام مشخصاتشو بهت می گه.نقل قول:
واقعا برام جالبه بعد از اين همه مدت و تذكر بچه ها هنوز مشخصات اين گوشي رو نزدن....بعد ميان از اين گوشي دفاع ميكنن.
شركت هاي ديگه چند ماه قبل از ورود گوشي به بازار مشخصات فنيش مياد بيرون اين گوشي تو بازار اومده اما معلوم نيست چيه!
خدایش من که خریدم با اینکه نه فعلا فارسی ساپورت می کنه و اینکه به نظرم دوربینش مشکل داره ولی ازش راضیم.
من نميگم گوشيش بديه كه.....من و خيلي هاي ديگه دوست داريم بيشتر از اين گوشي بدونيم.نقل قول:
یه زنگ بزن شرکتش تمام مشخصاتشو بهت می گه.
خدایش من که خریدم با اینکه نه فعلا فارسی ساپورت می کنه و اینکه به نظرم دوربینش مشکل داره ولی ازش راضیم.
و فكر نكنم معقول باشه ما زنگ بزنيم به شركت و اين وضظيفه ي خود اونهاست كه مشخصات رو ارائه بدن.
يه سوال ديگه : يه سري گوشي ديگه تو سايتش هست...جريان اونا چيه؟
اونا كي ميان؟
دقیقا ! متاسفانه بارها من ! شما ! و بقیه دوستان خواستن از این گوشی و اطلاعاتش و امکاناتش بدونن ! که فکر نمیکنم اونقدر کار سختی باشه ! ولی متاسفانه با وجود حضور نماینده های شرکت و نماینده های فروش این گوشی تو این فروم همچنان اطلاعات خیلی کمی از این گوشی تو دسترس هستش !نقل قول:
LooooooooooooooooLنقل قول:
قرمز میو فته. خداییش ملوم نیست این دوربین 2 هست یا 1.3
چون رو جبعش نوشته 1.3 رو گشی نوشته 2
این دیگه آخرشه ! من خودم طرفدار تولید خوب داخلیم ! ولی متاسفانه با این روند به جایی نمیرسیم ! و صرفا مردم رو مجبور میکنیم 60% تعرفه گوشی بدن( یا اینکه گوشی های رجیستر چنج و قاچاق بخرن ! ) !
یعنی اون تولید ( یا مونتاژ کننده ) احمق داخلی که ادعای گوشی ایرانی رو داره اصلا زبان فارسی رو برای گوشی پیش بینی نکرده , خاک بر سر ما ملت که یه شرکت اینطوری بیاد سر ما کلاه بذاره .نقل قول:
----------------------
من که عمرا بهش نگاه کنم , فکر میکردیم حداقل زبان فارسی رو دیگه بشناسه , جدای از اینکه اطلاعات فنی منتشر نکرده .
يكي مشخصات glx2610 را بده؟
ممنون
وای ایران چه پیشرفتی کرده گوشی هم مونتاز میکنه
** چه گوشی با شخصیتی گوشی من میشندنده }
خودش گفت که هنوز ساپورت نمی کنه ولی گفت ماه اینده بیا همه چی ردیفه!نقل قول:
یعنی اون تولید ( یا مونتاژ کننده ) احمق داخلی که ادعای گوشی ایرانی رو داره اصلا زبان فارسی رو برای گوشی پیش بینی نکرده , خاک بر سر ما ملت که یه شرکت اینطوری بیاد سر ما کلاه بذاره .
زبان فارسی بزودی برای تمامی عزیزان ارائه میشود برای هر سه مدل
دوستی که اعلام کردن 2 مگا پیکسل است مدل V8 را خریداری کردند شما تنظیمات دوربین را بدرستی انجام دهید مشکلی نخواهید داشت
این هم مشخصات و امکانات دیگر
گوشی تلفن همراه مدل 2610استحکام ضدضربه بودن، آنتن دهی بالا را می توان به عنوان مزايای اين گوشی نام بردهمچنين می توانيد با استفاده از سيستم GPRS از کليه خدمات اينترنت از قبيل: چت، دانلود کليه فايلهای صوتی، تصويری و تصاوير دلخواه همچنين می توانيد EMAIL ADDRESS خود را با اين گوشی چک کنيد.
باتری آن شارژ طولانی دارد وتا 4ساعت بصورت مداوم میتوان با آن صحبت نمود وتا 5 روز نیاز به شارژ مجدد ندارد
دفتر تلفن این گوشی میتواند 300 شماره را در حافظه خود ذخیره کند
ظریف بودن زیبایی و صفحه رنگی از امتیازات این گوشی میباشد
از تمام گوشی های هم تراز با برندهای ديگر بسيار ارزانتر و شيک تر و سبک تر می باشد.
گوشی تلفن همراه مدل V8قابلیت پخشMP3,MP4 را داراست
قابليت اتصال به اينترنت از طريقGPRS
دوريبين 2مگاپيکسل و قابليت تا x4 زوم
گزينه ضبط صدا و تصوير بدون قطع شدن تا پرشدن ظرفيت حافظه دستگاه.
ماندگاری باطری 4 ساعت مداوم و حالت اماده بکار 5 روز
حافظه 256 مگابايت و قابلت ارتقاء حافظه به بالاتر.
حافظه داخلی گوشی 60 مگابايت.
صفحه کليد PDA و TOUCH THE SCREEN(بصورت لمسی).
BLUE TOOTH بسيار قوی به صورت استريو تا فاصله 20. متری جهت فرستادن ديتا و انتقال مکالمات و موزيک.
قابليت پخش عکس با قدرت دو ميليون رنگ متفاوت.
دارای اسپيکر بسيار قوی و با کيفيت و بلندی صدای بی نظير که بالاترين صدا را بين تمام گوشی ها داراست.
دفترچه تلفن سهل و آسان با قابليت گرفتن 1000 نام با شماره های مختلف و عکس و تصوير.
قابليت پخش MP3، MP4،MP5گوشی تلفن همراه مدل 3660
قابليت اتصال به اينترنت از طريقGPRS
خروجی TV و قابليت اتصال به کليه وسايل صوتی و تصويری(که تاکنون در هيچ برندی در گوشی های مشابه TV OUTدر ايران با اين قيمت وجود ندارد.برندهای مشابه با قيمتی بين 6.500.000ريال تا 17.000.000ريال می باشد.
دوريبين 3مگاپيکسل و قابليت تا x4 زوم
OCRاسکنر که توانايی اسکن کردن 1000عدد کارت ويزيت و ذخيره نمودن در حافظه را دارد.
گزينه ضبط صدا و تصوير بدون قطع شدن تا پرشدن ظرفيت حافظه دستگاه.
حافظه 256 مگابايت و قابلت ارتقاء حافظه به بالاتر.
فلش جهت عکس يا فيلم گرفتن
حافظه داخلی گوشی 60 مگا بايت.
صفحه کليد PDA و TOUCH THE SCREEN(بصورت لمسی).
BLUE TOOTH بسيار قوی به صورت استريو تا فاصله 20. متری جهت فرستادن ديتا و انتقال مکالمات و موزيک.
قابليت پخش عکس با قدرت دو ميليون رنگ متفاوت.
Backgrand صفحه نمايش با حرکت دادن دست تعويض می گردد.
مولتی مديا با حرکت دست قابل تعويض است.
دارای اسپيکر بسيار قوی و با کيفيت و بلندی صدای بی نظير که بالاترين صدا را بين تمام گوشی ها داراست.
دفترچه تلفن سهل و آسان با قابليت گرفتن 1000 نام با شماره های مختلف و عکس و تصوير.
اگر اطلاعاتی دیگری خواستید بگوید تا توضیحات لازم ارائه شود
.................
ممنون اطلاعات کاملی بود .نقل قول:
ولی ای کاش عکس هر گوشی رو هم با اطلاعاتش میزاشتی.
برخی از امکانات مدل 3660
صفحه لمسی
همچنین صدای بسیار قوی با داشتن اسپیکر 6 وات(بلندترین صدا در بین تمام گوشیها)
قابلیت اتصال به تلویزیون و پخش تصویر وصدا
حافظه داخلی 48 مگابایت و خارجی 256 قابل ارتقا تا 2 گیگ
دارای دوربین 3 مگاپیکسلی با زوم 4x
قابلیت پخش Mp3، Mp4 ,Mp5
وقسمت OCR که میتوانید به راحتی با اسکن یک کارت ویزیت توسط این گوشی اطلاعات کارت را در گوشی خود ذخیره کنید
ریجیستر مخابرات
و یکسال گارانتی شرکت میباشد
لنز این گوشی های توسط نوکیا برای ایران ساخته شده است
کلا همه چیزش مشرک بین نوکیا و ال جی گروپ هست
ولی چون اینها درکی از جامعه ایرانی داشتند و گردآوری خصیصه های زیادی که یک جواد ایران از گوشی میخواد رو فراهم کردند
سلام .
این گوشی دیگر پیدا نمی شود ، فکر کنم این سیاست شرکت است که می خواد با این کار قیمتشو ببره بالا ، دوستانی که قصد خرید دارند ( از جمله خودم ) دیگر به 330 تومان فکر نکنند ، اگر چه تا حالا هم 350 به فروش می رسید .
آقای glxfpc جوابگو باشند . . .
نقل قول:
دوست عزیز همچین چیزی نیست
کی گفته 3660حافظه داخلیش 60 مگابایته .. من 3660 دارم حافظه داخلی31 مگابایت داره رمش هم 3مگابایته .. لطفآ ...شعر تحویل ملت ندین
پس لطفا بفرمایید چرا دیگه پیدا نمیشه و چرا تا الان بر خلاف قیمت اعلام شده (330) 350 تومان به فروش می رسید ؟
اینم بگم این گوشی قابلیت MARK or MARK ALL نداره پس اگه میخاین چند تا فایلو پاک کنید دهنتون سرویس میشه
نقل قول:
آقا تند نرو چه خبره ؟
من خودم 5500 که خریدم اولا می گفتند 64 مگابایت داخلی داره ولی بعد خودم که دیدم 8 مگ داشت . قضیه چیه ؟
قضیه اینه که بعضیا کل حافظه داخلی رو میگن و بعضییا حافظه ی داخلی خالی را می گن.
نقل قول:
دوست عزیز تمامی این موارد در نظر گرفته شده و در برنامه جدید رفع خواهد شد با تشکر از دقت و اهمیت شما
با سلا عكسهاي 3660 رو ديديم اي كاش عكس هاي كه با خود 3660 گرفته شده رو ميگذاشتيد .نه اينكه با نوكيا ان 73 گر فته شده. راستي بنظر ميرسه مسوولانGLXخودشون بيشتر به نوكيا معتقدندنقل قول:
با سلام دوباره چند تا سوال هست اول اينكه دوربين 3660اتو فوكوس داره يا نه؟نقل قول:
glxfpc جان . اگه این مشکلات حل بشه دیگه مهشره . در هنگام پخش ویدئو هم صفحه خود به خود کوچیک بزرگ میشه یا استوپ میشه .. روی tv out هم بعضی وقتا هنگ میکنه که مجبور میشم باتری رو در بیارم دوباره جا بزنم تا ریست بشه . امیدوارم این مشکلات در frimware جدید حل بشه . همچنین mark برای copy - move
با تشکر
یکی باید بره این گوشی ها را بگیره بیاره خونش
ته و توی گوشی را دربیاره
واقعا برای ایران متاسفم گوشی ساخته هنوز هیچکس خبری از امکاناتش نداره
بعد گوشی خارجی هنوز معرفی نشده امکانات + تصاویرش توی اینترنت پخش میشه
مقایسه دوربین se k800i با glx3660 توسط خودم
با تشکر از شما در هنگام پخش ویدئو اگر گوشی را در حالت عکس گرفتن بگیرید تصویر فول اسکرین میشودنقل قول:
مشکلی که شما عرض میکنید را من به شخصه ندیدم ولی حتما پیگیری میکنم که اگر چنین مشکی وجود داشته باشد در برنامه آینده حل شود
نقل قول:
دوست عزیز شما معتقد هستید که این عکس ها با N73 گرفته شده است ؟؟؟
نقل قول:
ایول بابا تازه فهمیدم . جل الخالق . کارا خدا ..
مشکل حل شد . من فکر میکردم مشکل داره
مرسی
حال میکنم با این گوشی.. 4تا از دوستامم خریدن
یه سوال p3660 تا چه مموری ساپورت میکنه. الان 1 گیگ روش دارم
کافی به اطلاعات عکس بریید و نگاه کنید در propeties _detaileنقل قول:
واطلاعات glx کلا ناقص است
عکسها را دیدم اولا تشکر برای اینکه بعد یک ماه از بیرون امدن گوشی بلاخره یک نفر یک عکس از ان گذاشت با اینکه تابلو عکس ک 800 بهد ظهر و glx را صبح گرفتی اگر یک عکس در یک زمان بگیرد جواب بهتری میدهد برای مقایسهنقل قول:
گوشی خوبی به نظر میاد قیمتش هم خوبه.
خب می خواسته خود گوشی رو نشون بده دیگه.نقل قول:
اگه با خود گوشی عکس بگیره، از چی عکس بگیره؟ از ان73؟؟؟