-
یه سرس جک دیدم.اگه تکراری بود شرمنده
1-" 4-جلوگيري از خشونت :"بدهکار محترم !اگه اين جا بودي خرخرتو مي جوييدم "! 5-فرستادن جوک :"يه روز يه يارو مي ره سربازي ،دور کلاش قرمزي
2- به تركه ميگن در و ببند هواي بيرون سرده..ميگه: مثلا اگه من در و ببندم هواي بيرون گرم ميشه؟؟
3-تركه دو تا كراوات ميزنه ميگن چرا اين كارو كردي ميگه آخه عقد و عروسي با هم بود
4-لره داشته نوار خالي گوش ميداده و گريه ميکرده.ميپرسن چرا گريه ميکني.ميگه دلم به حال خواننده ميسوزه آخه بيچاره لال بوده
5-يه روز يه فرشته سراغم اومد و ازم خواست كه از بين گل و گلدون، يكي رو انتخاب كنم، من هم گلدون رو انتخاب كردم تا تو رو توش بزارم، آخه كودي بهتر از تو پيدا نميشه!
6-اون چيه که آقايون در ميارن خانوما ميخورن؟......................فکر بد نکن، يه لقمه نون حلاله
7-ميدوني شباهت لر با لامپ چيه؟
.
.
دور هر دو پشه جمع ميشه.
8-توي يك امتحان دانشگاهي اين سوال اومده بوده: كوتاهترين داستان ممكن كه هر سه جنبه مذهب - --- و معما رو شامل باشه بنويسين؟ ************** اين هم جوابش : خدايا - من حامله شدم - آخه كار كي ميتونه باشه؟
9-به تركه ميگن: تا حالا كسي بهت آقاگفته؟
ميگه : آره يه بار
ميگن : كي؟
ميگه: يه بار تو دستشويي بودم يكي در زد گفت : ان آقا بيا بيرون
10-تركه ميره بقالي ميگه: نوشابه خانواده دارين. بقاله ميگه: آره. تركه ميگه: به مجرد ها هم ميدين؟
امیدوارم که خوشتون اومده باشه:20:
-
کسي اون اس ام اس شباهت بين زن وتاليا رو نداره؟
1-اساسي کلاس شما رو پايين مياورند
و...
بقيه اش يادم نيست
-
ارتباط ريش و تيغ قبل و بعد از انقلاب : قبل از انقلاب با تيغ ريش مي زدن بعد از انقلاب با ريش تيغ مي زنن !!
-
زنها کلا به 5 گروه اصلي تقسيم مي شن 1 زنهايي که مردها رو بدبخت مي کنن 2 زنهايي که اشک مردها رو در مي يارن 3 زنهايي که جون مردها رو به لبشون مي رسونن 4 زنهايي که کاري مي کنن مردها روزي 18 بار ارزوي مرگ کنن 5 زنهايي که به اشتباه فکر مي کنن جزو هيچ کدوم از گروههاي بالا نيستند
-
يارو از دوست دخترش پشت تلفن ميپرسه: كجايي؟ دختره واسش ناز ميكنه و ميگه: توي دلت!
يارو ميگه: پس چرا اين همه ريد.........م، تو رو نديدم؟
-
آخوند چراغ رو خاموش مي كنه؟ ميگه برادرها لخت شيد سينه بزنيد. يه ربع بعد آخونده ميگه چراغها رو روشن كنيد. تركه داد ميزنه ميگه نه ، نه ، روشن نكنيد من هنوز شورتمو پام نكردم
-
این جکو همین الان برام فرستادن
توی دنیا عاشقا چه بی کسن/عاشقا عاقبتش خار و خسن
اینارو گفتم برات تا بدونی/عاشقی خیلی خطرناکه حسن
قشنگ بود.نه؟
-
در مهربانی همچون باران باش که در ترنمش علف سبز و گل سرخ یکیست...
-
از فرش فروشی مزاحمتون میشم
اجازه میدین دلمو فرش زیر پاتون کنم
تا هیچ جا جز دل من پا نذارین؟
-
الو..الو.......سا.....لا.....م....خ... و..بی......صد....ات......نمي....ايد مي خوا.....اس....تم..حال......تو.....به ............اه اين خط ها هم که هيچ وقت آنتن نميده.
-
Love 2007 رسید !
بلوتوث قلبت رو روشن کن
می خوام تمام وجودمو براتsend کنم
.
.
.
.
ها ها ها
ویروس داشت
الان می میری ....!
-
لوطيترين مسيج سال: زنگ در خونتم، هر كي تو رو بخواد، بايد ما رو بزنه
و یکی دیگه:
توي ايران خرابتر از «بم» كه نداريم؟ بمتم داداش! :5:
-
آرامش در زندگي بهترين چيزه
بيا به آرامش فکر کنيم
به زندگي
به عشق
به زيبايي
به بهشت
به جهنم
به درک
به تو چه
به من چه
برو اعصاب ندارم
-
مهم نیست که قشنگ باشی،
قشنگ اینه که مهم باشی حتی برای یک نفر!!!
-
برق نگاهت
چشماي خمارت
لهجه ي حرف زدنت
منو ياد گداي سر کوچمون ميندازه
-
wu da da wu dada ju o na ka
da la ka da la ju a na ni na
ni da lioe do mok no na ni a
li a ni li a no ne he ya di i
ya he ye na no ni o ni do
آهنگ سريال جواهري در قصر بود.حال کردي؟
-
اگه ده تا گل گرفتی دستت و رفتی جلوی اینه 11 تا گل قشنگ دیدی
اصلا تعجب نکن
این نشون میده هم کوری هم خنگی و هم دچار توهم شدی
-
از خدا پرسیدم چی دوست داری؟گفت: سخاوت.
دیوانه گفت: حماقت. غم گفت: ملامت.
کوه گفت: صلابت. معشوق گفت: نگاهت.
فدای تو که گفتی : رفاقت
-
سوراخ جورابتیم کوک بزن فنا شیم، چروک لباستیم اتو بزن هلاک شیم.چروك لبتيم، بخند فنا شيم
-
عزت الله انتظامی بزرگ مرد تاریخ سینمای ایران شب گذشته بر اثر تصادف اتوموبیل در نزدیکیه منزل ایشان، از خواب پرید!
-
-
سعی کن تو زندگی امیدوار باشی،
هیچ وقت حسرت چیزایی رو که نداری نخور،
مثل عقل، انسانیت، درک بالا، شعور
حالا مگه من که دارم چی کار کردم؟!
-
لبخند رو هیچوقت ترک نکن حتی وقتی که خیلی ناراحتی .
چون افسردگی خیلی خطرناکه حسن .
ممکنه که داغون بشی حسن !
نیشت رو ببند حسن
-
به يه تركه يه ليوان آب ميدن بهش میگن این مشروبه ترکه شروع به عربده کشیدن میکنه و میرقصه . بهش میگن گولت زدیم این مشروب نبود .میگه دیر گفتین دیگه منو گرفته
-
زندگي دو چيز به من آموخت
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
که هرچي فکر ميکنم يادم نمياد چي بود
-
......
...
.
........
....
...
..
.....
مشترک گرامی دسترسی به این اس ام اس امکان پذیر نمیباشد...!!!
-
جورج بوش گفته بطور حتم 3 نقطه از قم هدف حمله موشکي ما قرار خواهد گرفت...
.لره ميگه: چرت ميگه، چون قم 2 تا نقطه بيشتر نداره
ترکه ميگه جفتتون زر مي زنيد چون "گم" اصلا نقطه نداره.
-
معتاده به دختره متلك ميگه: چشاش بيشت لباش بيشت تيپش ييشت دختره برگشت و گفت : گم شو اشغال معتاد گفت: انژباط شفر
-
اگه از کنار خر رد شدی ار ار کرد بدون زوج مورد علاقشو پیدا کرده ...!!!
-
به لره می گن چند وقته جوراباتو نشستی می گی سوال تاريخی نیرسين!
-
الهی تو خورشید بشی من زمین که سالی یک بار من دور تو بگردم ولی تو سالی 365 بار دور من بگردی
يه روز دوتا قزوينی از کنار هم رد ميشن يکيشون برميگرده ميگه ببخشيد علی جون از جلو نشناختمت!!!
دريا براي صرفه جويي در آب، كمتر موج مي فرستد. * روزگار غريبي است. يكي در آبپاش گلاب دارد و يكي در گلاب پاش آب هم ندارد! * فكرهايم تابعيت مغزم را از دست دادند. * ساز شكسته را در دستگاه سكوت كوك مي كنم. * سيب به درخت چسبيده، به قانون نيوتن دهن كجي مي كند. * از دودلي خسته شده بودم، يكي از آنها را يدكي نگه داشتم. * زنبور تنها پزشكي است كه بدون معاينه به مريض آمپول مي زند.
بيمار:« آقاي دكتر! انگشتم هنوز به شدت درد مي كند!» دكتر: «مگر نسخه ديروز را نپيچيدي؟» بيمار: «چرا، پيچيدم دور انگشتم، ولي اثر نداشت!»
مشتري: « اين كت چند است؟» فروشنده:« ?? هزار تومان.» مشتري: « واي! اون يكي چي؟» فروشنده: « دو تا واي!»
اتوبوس سرچهار راه رسيد. پيرمردي از مسافرها، عصايش را روي پشت شاگرد راننده گذاشت و گفت: « اين جا چهار راه سعدي است؟» شاگرد راننده گفت:« نخير، اين جا ستون فقرات بنده است.»
شخصي از ملا پرسيد: مي داني جنگ چگونه اتفاق مي افتد؟ ملا بلافاصله كشيده اي محكم در گوش آن مرد مي زند و مي گويد: اينطوري!
جنيفر لوپز ديگه کونشو بليمه نميکنه چون فهميدههر کسي از عقب بزنه مقصره
در زندگي اگر توکل از خدا را از دست بدهي مطمئن باش گناهان تو خيلي زياد ميشوند پس هميشه به خدا توکل کن
نميگويم فراموشم نکن گاهي به ياد آمور اسيري را که ميداني نخواهي رفت از يادش
عشق صداي فاصله هاست فاصله هايي که غرق ابهامند
ديشب تو فكرت بودم كه يه قطره اشك از چشمام جاري شد........ از اشك پرسيدم چرا اومدي؟؟ گفت آخه تو چشمات كسي هست كه ديگه اونجا جاي من نيست
در مشرق عشق دشت خورشيد تويي در باغ نگاه ياس اميد تـويـي در بين هزار پونه آنكس كه مرا چون روح نسيم زود فهميد تويي
براي عشق تمنا كن ولي خار نشو. براي عشق قبول كن ولي غرورتت را از دست نده . براي عشق گريه كن ولي به كسي نگو. براي عشق مثل شمع بسوز ولي نگذار پروانه ببينه. براي عشق پيمان ببند ولي پيمان نشكن . براي عشق جون خودتو بده ولي جون كسي رو نگير . براي عشق وصال كن ولي فرار نكن . براي عشق زندگي كن ولي عاشقونه زندگي كن . براي عشق بمير ولي كسي رو نكش . براي عشق خودت باش ولي خوب باش
ويليام شكسپير ميگه: كسي را كه دوسش داري ازش بگذر، اگه قسمت تو باشه بر مي گرده ، اگر هم بر نگشت حتماً از اول مال تو نبوده پس بهتر كه رفت سعي كن به كسي كه تشنه ي عشق است دل نبندي ، سعي كن به كسي كه لايق عشق است دل ببندي چون تشنه ي عشق روزي سيراب خواهد شد
ديدي آن شمع به آفاق چه كرد همچوآبي به دل باغ چه كرد ز غمش بالهي پروانه شكست در كاشانه وميخانه شكست همه دنيا شده بيجا و تباه شد سيه هم دل نوراني ماه عاشقان در پي او ناله زنان آسمان از عطش او به فغان قامتش خم شد و اين بار زمين نعره زد زين همه ديوانهء كين تا چه حد ظلم به مظلوم روا تا به كي همنفس جور و جفا
بدون تو چه پروازي چه احساسي چه آوازي تويي که از صداي من شراب کهنه ميسازي بيا خوبم که مي دانم در اين بازي نمي بازي
عزيزم ! هر کسي غير من بهت « ميگه دوست دارم »باور نکن ! آخه رويا تو تنها کسي هستي که مي پرستم . مريم من واقعا واست ميمرم . ميدوني چيه زهرا ؟ اصلا زندگيم بدون تو فايده نداره ! خدا شاهده سيمين , شب ها از عشقت خواب ندارم . مامانم ميگه فکر ناهيد ديوونه ات کرده ! هر چي بهش ميگم من غير از سپيده کسي رو نميخوام باورش نميشه ! تو بگو عاطفه جونم ! بايد چيکار کنم ؟
تو را مانند رویا دوست دارم چو عطر پاک گلها دوست دارم منم چون ماهی افتاده بر خاک تو را مانند دریا دوست دارم
چـــــرا وقـتــی آدم تنهـــا میشــه غم و غصه اش قد یک دنیا میشه میــره یــه گوشــه تنهــا میشینـه اونجـــا رو مثله یـه زنـدون میبینــه غمـــه تنهـــایی اسیــــرت میکنـه تـــا بخوای بجنبــی پیـرت میکنـــه
ارتباط ريش و تيغ قبل و بعد از انقلاب : قبل از انقلاب با تيغ ريش مي زدن بعد از انقلاب با ريش تيغ مي زنن
دستهایت صلابت کوهستان است و چشمهایت دریاچه یک آتشفشان خاموش. قلبت نرم تر از همه گلبرگهای دنیا، بی هیچ دروغی که خیانت را نه به خود روا می داری، نه به دیگری و چنان مهربان که درخت با کبوتر...
پاهایت به مصاف بی انتهایی راه ها برخاسته است و سینه ات زلالی همه چشمه های جهان را در خود پنهان دارد
زانوانت به لرزه در نمی آیند جز در برابر عشق و ریه هایت را با هوای قفس میانه ای نیست که زندگی را جز انتخاب و لذت معنای دیگری سراغ نکردی
می روم ... اما نمی پرسم ز خويش ره كجا ... ؟ منزل كجا ... ؟ مقصود چيست؟ بوسه می بخشم ولی خود غافلم كاين دل ديوانه را معبود كيست...
در مشرق عشق دشت خورشيد تويي در باغ نگاه ياس اميد تـويـي در بين هزار پونه آنكس كه مرا چون روح نسيم زود فهميد تويي
تو را مانند رویا دوست دارم چو عطر پاک گلها دوست دارم منم چون ماهی افتاده بر خاک تو را مانند دریا دوست دارم
چـــــرا وقـتــی آدم تنهـــا میشــه غم و غصه اش قد یک دنیا میشه میــره یــه گوشــه تنهــا میشینـه اونجـــا رو مثله یـه زنـدون میبینــه غمـــه تنهـــایی اسیــــرت میکنـه تـــا بخوای بجنبــی پیـرت میکنـــه
دستانم را از تابوت بیرون بگذارید تا بدانند از این دنیای خالی چیزی به ارث نبردم چشمان مرا باز بگذارید تا مردم بدانند کورکورانه از این دنیا نرفته ام پس از رفتن من چند تا قاب یخ به صورت صلیب بر سر قبرم بگذارید تا با تابش اولین افتاب اب شود تا او برایم اشک بریزد
آدم نا اميد دشمن خداست ولي من اينقد خدا رو دوست دارم که هيچ وقت از زندگي دست نخواهم کشيد .. و تا زماي که پشت زندگي رو به خاک نماليدم ، لحظه اي رو براي رسيدن به هدفايم رو از دست نخواهم داد
شاديهاي شما همان غمهاي شماست که نقابش را برداشته اند . و چاهي که خنده هايتان از آن مي جوشد همان است که از اشکهايتان پر شده است.
با هر كه كردم دوستي از سر مهر و وفا ميزند چو عقرب نيشم اخر نمي دانم چرا؟
تشنه ي خود راهي دريا شده ام اينچنين شب تو مکن من نه ثريا شده ام کاش ميشد که بيفتد نظرم بر دل تو من نه فرهاد و نه شيرين و نه سارا شده ام آنکه از افسانه سارا وفا ياد کرد با غم فرهاد و شيرين ناله و فرياد کرد گفتمش مجنون چرا ديوانه ي ليلي شده گفت چون ليلي به پايش قلب خود قلاب کرد
عزيزترين ،دوست داشتني ترين،خوشگل ترين،مهربون رين،بامعرفت ترين،دوستي كه داري منم
با هم رفتيم بيرون............سردم شد............. يه لب......... يه لب........................................... يه لبو برام ميخري...؟!!
ميدوني وقتي خدا داشت بدرقه ات مي کرد بهت چي گفت ؟جايي که ميري مردمي داره که مي شکننت نکنه غصه بخوري من همه جا باهاتم . تو تنها نيستي . توکوله بارت عشق ميزارم که بگذري، قلب ميزارم که جا بدي، اشک ميدم که همراهيت کنه، ومرگ که بدوني برميگردي پيشم.
قلب یا عقل؟ براي زيستن دو قلب لازم است: قلبي که دوست بدارد قلبي که دوستش بدارند. قلبي که هديه کند قلبي که بپذيرد قلبي که بگويد قلبي که جواب بگيرد قلبي براي من قلبي براي انساني که مي خواهم تا انسان را در کنار خود حل کنم" به نظر من براي زيستن عقل لازم است عقلي که منطقي دوست بدارد عقلي که طوري فکر کند که باعث شود دوستش بدارند. عقلي که محبت هديه کند عقلي که محبت را معني کند. عقلي که سوال ايجاد کند عقلي که پاسخ دهد. عقلي که به زندگي جهت دهد و آن را هدف دار سازد. عقلي که
گفت : عاشقي مرد ، بیا به یادش لحظه ای سکوت کنیم . گفتم : اگر بخواهیم برای عاشقان سکوت کنیم ، باید عمری را ساکت باشیم
بر اساس آخرين اکتشافات باستان شناسي عامل قتل هابيل تبعيض بين فرزندان بوده است چون آدم فقط به هابيل مي گفته" مربا بده بابا
چقدر دوست داشتم يك نفر از من مي پرسيد چرا نگاه هايت انقدر غمگين است ؟ چرا لبخندهايت انقدر بي رنگ است ؟ اما افسوس ... هيچ كس نبود هميشه من بودم و من و تنهايي پر از خاطره . اري با تو هستم .. با تويي كه از كنارم گذشتی... و حتي يك بار هم نپرسيدي چرا چشم هايت هميشه باراني است!!!؟؟؟
از كسي كه دوستش داري ساده دست نكش. شايديگه هيچ كس رو مثل اون دوست نداشته باشي و از كسي هم كه دوستت داره بي تفاوت عبور نكن .چون شايد هيچ وقت ، هيچ كس تو رو مثل اون دوست نداشته باشد ................................
جيگرم.من دوست دارم ببينمت.دوست دارم صداتو بشنوم.پس با من تماس بگير:0918
درد هجرت بـــــه دلـــم غم زده هجرت تو آتش به دو عــالم زده آتش عالم كــــــه نشــــاند فرو غم تو بگرفتم شد شــــاد عدو گشته عجين بــا غم تو اين دلم رفته قرار اي همه ي حـــاصلم حاصل عمرم تو كجــــاي حبيب از غم تو گشته دلم بي شكيب ايــن دل بـي صبر و قرارم ببين مـــــايه آرامــش جـــــانم ببين بس كه عصيان تـو كردم طبيب درد گـرفتم شده ام بي حبيب
اولين باري که عاشقت شدم يادته ؟ من يه کرم سيب بودم و تو يه کرم ابريشم . من به تو قول دادم ديگه هيچوقت سيب نخورم و تو هم قول دادي دور خودت پيله نزني . ولي نمي دونم چي شد که من طاقت نياوردم و فقط يه خورده سيب خوردم . تو هم از غصه دور خودت پيله بستي . ... حالا دومين باره که عاشقت شدم ولي حالا من هنوز يه کرم سيبم و تو يه پروانه خوشگل تو پر زدي و رفتي و من موندم و سيبايي که جايي براي خورده شدنشون نمونده . از هر چي سيبه منتنفرم
دختر اصفهانيه به دوست پسرش مي گه شب بيا خونمون اگه موقعيت خوب بود من يه سکه مي اندازم پايين شب مي شه دختره يه سکه مي اندازه پايين ولي هرچقدر واميسته ميبينه پسره بالا نمياد سرش رو از پنجره بيرون مي بره و بهش ميگه چرا نمياي پسره ميگه دارم دنبال سکه مي گردم دختره ميگه بيا بالا بهش کش بسته بودم الان تو دستمه
بيچاره دخترا اگه خوشگل باشن مي گن عجب جيگريه! اگه زشت باشن مي گن کي اينو مي گيره! اگه تپل باشن مي گن چه گوشتيه! اگه لاغر باشن مي گن چه مردنيه! اگه مودبانه حرف بزنن مي گن چه لفظ قلم حرف مي زنه! اگه رک و راست باشن مي گن چه بي حياست! اگه يه خورده فکر کنن مي گن چقدر ناز مي کنه! اگه سري جواب بدن مي گن منتظر بود! اگه تند راه برن مي گن داره مي ره سر قرار! اگه اروم راه برن مي گن اومده بيرون دور بزنه ول بگرده
از کودکی پرسیدم عشق چیست؟ گفت: ****** بازی از نوجوانی پرسیدم عشق چیست؟ گفت***** رفیق بازی از جوانی پرسیدم عشق چیست؟ گفت***** پول و ثروت از پیرمردی پرسیدم عشق چیست؟ گفت***** عمر از عاشقی پرسیدم عشق چیست؟ چیزی نگفت****** آهی کشید و سخت گریست
بر اساس آخرين اکتشافات باستان شناسي عامل قتل هابيل تبعيض بين فرزندان بوده است چون آدم فقط به هابيل مي گفته" مربا بده بابا
گفت : عاشقي مرد ، بیا به یادش لحظه ای سکوت کنیم . گفتم : اگر بخواهیم برای عاشقان سکوت کنیم ، باید عمری را ساکت باشیم
قلب یا عقل؟ براي زيستن دو قلب لازم است: قلبي که دوست بدارد قلبي که دوستش بدارند. قلبي که هديه کند قلبي که بپذيرد قلبي که بگويد قلبي که جواب بگيرد قلبي براي من قلبي براي انساني که مي خواهم تا انسان را در کنار خود حل کنم" به نظر من براي زيستن عقل لازم است عقلي که منطقي دوست بدارد عقلي که طوري فکر کند که باعث شود دوستش بدارند. عقلي که محبت هديه کند عقلي که محبت را معني کند. عقلي که سوال ايجاد کند عقلي که پاسخ دهد. عقلي که به زندگي جهت دهد و آن را هدف دار سازد. عقلي که
ميدوني وقتي خدا داشت بدرقه ات مي کرد بهت چي گفت ؟جايي که ميري مردمي داره که مي شکننت نکنه غصه بخوري من همه جا باهاتم . تو تنها نيستي . توکوله بارت عشق ميزارم که بگذري، قلب ميزارم که جا بدي، اشک ميدم که همراهيت کنه، ومرگ که بدوني برميگردي پيشم
با هم رفتيم بيرون............سردم شد............. يه لب......... يه لب........................................... يه لبو برام ميخري...؟!!
عزيزترين ،دوست داشتني ترين،خوشگل ترين،مهربون رين،بامعرفت ترين،دوستي كه داري منم
تشنه ي خود راهي دريا شده ام اينچنين شب تو مکن من نه ثريا شده ام کاش ميشد که بيفتد نظرم بر دل تو من نه فرهاد و نه شيرين و نه سارا شده ام آنکه از افسانه سارا وفا ياد کرد با غم فرهاد و شيرين ناله و فرياد کرد گفتمش مجنون چرا ديوانه ي ليلي شده گفت چون ليلي به پايش قلب خود قلاب کرد
عمراً اينارو بدوني....... 1- توماس اديسون از تاريکي وحشت داشت 2- صداي اردک اکو ندارد 3- چشمهاي شتر مرغ از مغزش بزرگتر است 4- مورچه ها نمي خوابند 5- الفباي مردم هاوايي 12 حرف دارد 6- کد کشور روسيه 007 است 7- اگر سر سوسک را قطع کنند براي چند هفته زنده مي مينند 8- ارتفاع برج ايفل در سرما و گرما بر اثر انقباض و انبساط 16 سانتي متر تغيير ميکند 9- آدامس توسط يک فرمانده جنگي اختراع شد
محبت مثل يک سکه ميمونه که اگه بيفته تو قلک قلب ديگه نميشه درش اورد اگرم بخواي درش بياري بايد اونو بشکني
ترکه ميخواسته بچش رو نصيحت کنه! ميگه چند سالته؟ ميگه 16 سال ميگه : خاک بر سرت الان هم سن سالات 30 سالشونه
محبت====>تظاهره ... مهربوني====>مسخرست ... وفا====>مرده ... عهدوپيمون====>دلخوشيه ... عاطفه====>تموم شده ... مهر====>بابا سراغ اين يکيو نگير
عزيزم ! هر کسي غير من بهت « ميگه دوست دارم »باور نکن ! آخه رويا تو تنها کسي هستي که مي پرستم . مريم من واقعا واست ميمرم . ميدوني چيه زهرا ؟ اصلا زندگيم بدون تو فايده نداره ! خدا شاهده سيمين , شب ها از عشقت خواب ندارم . مامانم ميگه فکر ناهيد ديوونه ات کرده ! هر چي بهش ميگم من غير از سپيده کسي رو نميخوام باورش نميشه ! تو بگو عاطفه جونم ! بايد چيکار کنم ؟
با سيم ناز مژهات يه عمر گيتار ميزنم نگاهتو كوك نكني من خودمو دار ميزنم چشات اگه رو پنجره طرح ستاره نزنن دست خودم نيست دلمو به درو ديوار ميزنم
تست هاي كنكور لو رفت تست هاي فرهنگي .
هنري هنرپيشه معروف سينما ؟ الف) محمدرضا گلزار ب) محمدرضا علفزار ج) محمدرضا گندمزار د) محمدرضا دشت .
هنرپيشه مرحوم سينما ؟ الف) رضا ژيان ب) رضا ماکسيما ج) رضا فولکس د) رضا خاور .
هنرپيشه مرحوم فيلم “ممل آمريکايي” ؟ الف) نعمت الله گرجي ب) نعمت الله ساقه طلايي ج) نعمت الله شيرين عسل د) نعمت الله مينو .
هنرپيشه زن معروف سينما ؟ الف) هديه تهراني ب) کادوي تهراني ج)چشم روشني تهراني د)تحفه تهراني
ترکه از جوب مي پره ازش فيلم مي گيرن .دور اهسته ميزارن ميفته تو جوب.دور تند مي زارن مي خوره به ديوار
اولين باري که عاشقت شدم يادته ؟ من يه کرم سيب بودم و تو يه کرم ابريشم . من به تو قول دادم ديگه هيچوقت سيب نخورم و تو هم قول دادي دور خودت پيله نزني . ولي نمي دونم چي شد که من طاقت نياوردم و فقط يه خورده سيب خوردم . تو هم از غصه دور خودت پيله بستي . ... حالا دومين باره که عاشقت شدم ولي حالا من هنوز يه کرم سيبم و تو يه پروانه خوشگل تو پر زدي و رفتي و من موندم و سيبايي که جايي براي خورده شدنشون نمونده . از هر چي سيبه منتنفرم
-
همیشه از اشتباه کردن، فراموش شدن و تنها موندن میترسم. ولی مثل اینکه هر چی بیشتر بترسی بیشتر دلت میشکنه.
پسر خوب چگونه پسري است ؟ پسري كه اولا دوست دختر نداشته باشه دوما دوست دختر نداشته باشه سوما دوست دختر نداشته باشه چهارما دوست دختر نداشته باشه چون دوست دختر بناي اوليه منحرف شدن اين گل هاي پاك است
من گمان می کردم دوستی4 فصلش همه آراستگیست من چه می دانستم هیبت باد زمستانی هست من چه می دانستم سبزه می پژمرد از بی آبی سبزه یخ می زند از سردی دی من چه می دانستم دل هر کس دل نیست قلبها آهن و سنگ قلبها بی خبر از عاطفه اند من چه می دانستم
زندگي پيمودن اجباري است* برنده اش اخر بازنده هاست* زندگي سوختن بي سود است* سود او كشتن پروانه هاست* زندگي تب كردن و سوختن است* همدم و مونس شدن با غصه هاست* زندگي رنگ و بوي مردگي است* جنگي بين مردها و زنده هاست
سالها پيش از کنار دريا عبور کردي اما هنوز امواجش براي بوسيدن جاي پايت مي آيند و مي رون
وقتي زندگي صد دليل براي گريه کردن به تو مي دهد تو هزار دليل براي خنديدن به او نشان بده
باتو هر جهنمي ميشه بهشـــــــــــــت با تو ميشه هــــــــــــــزار قصه نوشت با تو مي شه خونه کـــــــــــــــرد تو شهر عشق امـــــــــاافسوس نميذاره دست ســـــر نوشت
بهترين دوست اون دوستيه که بتوني باهاش روي يک سکو ساکت بشيني و چيزي نگي و وقتي ازش دور ميشي حس کني بهترين گفتگوي عمرت رو داشتي
چند تا دوسم داري ؟ هميشه وقتي يکي ازم مي پرسيد چند تا دوسم داري يه عدد بزرگ ميگفتم... ولي وقتي تو ازم پرسيدي چند تا دوسم داري گفتم : يکي !!! ميدوني چرا ؟چون قوي ترين و بزرگترين عدديه که ميشناسم ... دقت کردي که قشنگترين و عزيز ترين چيزاي دنيا هميشه يکين ؟ ماه يکيه ... خورشيد يکيه ... زمين يکيه ... خدا يکيه ... مادر يکيه ... پدر يکيه ... تو هم يکي هستي ... وسعت عشق من به تو هم يکيه ... پس اينو بدون از الان و تا هميشه : يکي دوست دارم
شايد زندگي آن جشني نباشد كه آرزويش را داشتي اما حال كه به آن دعوت شده اي تا ميتواني زيبا برقص
اگر حجاب ظهورت حظور پست من است دعا کن که بميرم چرا نمي آيي؟؟؟
وقتي سرت رو رو شونه هاي کسي ميگذاري که دوستش داري بزرگترين آرامش دنيا رو تو خودت احساس ميکني و وقتي کسي که دوستش داري سرش رو رو شانه هات ميذاره احساس مي کني قوي ترين موجود جهاني
ويژگي دخترهاي ايراني: 1-نصف وزنشون مواد آرايشي هست 2-مثل بلبل دروغ مي گن 3-نمي تونن توي جمع قهقهه نزنن و جلب توجه نكن 4-خودپرست ترين موجودات روي زمين هستند 5-خيلي راحت خيانت مي كنن 6-بايد الكي بهشون بگي خوشگلن 7-خيلي لوس تشريف دارن
تنها کسي که براي خواندن دعاي باران در تپه خشک چتر به همراه خود آورده است به کار خود ايمان دارد
بگذاريد كسي كه دستان آلوده اش را با جامه شما پاك مي كند، جامه تان را با خود ببرد. او دوباره محتاج آن خواهد شد؛ اما شما هرگز
فقط کسي معني دلتنگي را درک مي کند که طعم وابستگي را چشيده باشد دوست خوب داشتن بهتر از تنهايی و تنهايی بهتر از با هر کس بودن است
عشق در آن است که به يکديگر سخت نگيريم . عشقي که آزادانه هديه نشود اسارت است. راز عشق در آن است که در سکوت دست يکديگر را بگيريم.کم کم ياد ميگيريم که بدون کلام رابطه برقرار کنيم.راز عشق در مراعات حال ديگريست.هر قدر ملاحظه ي حال ديگران را ميکني ، کسي را که دوست داري بيشتر ملاحظه کن. راز عشق در آن است که به محبوبتان قدرت و آرامش بدهيد و از او قدرت و ارامش دريافت کنيد، اما نه با اصرار
هرگز براي عاشق شدن، به دنبال باران و بهار و بابونه نباش. گاهي در انتهاي خارهاي يک کاکتوس به غنچه اي مي رسي که ماه را بر لبانت مي نشاند
-
احکام چت در اسلام :اگر مردي و زني به قصد چت خصوصي(استقفر الله) وارد مسنجر شوند ، واجب است كه قبل از شروع چت ، صيغهء حلاليت مجازي بين آن دو جاري شود . اين صيغه به صورت لوگو در دسترس همه افراد قرار مي گيرد تا با كليك به روي آن به صورت خودكار جاري گردد. * كليك كردن هر دو نفر مستحب است. * بديهي ايست كه اين صيغه ، تنها تا باز بودن پنجرهء چت اعتبار دارد و با بسته شدن
ویروس جدیدی توسط تیپ هکر سپاه پاسداران جمهوری اسلامی طراحی شده که مشخصات آن به شرح ذیل می باشد : نام : حاجی ویروس ! ( Hajivirus.dll ) نوع : کرم اینترنتی تاثیرات : 1- این ویروس با پخش پیام" حاجی ویروس امده حاجی ویروس اومده " کار خود را آغاز می کند! 2- پاک کردن عکس های غیر اسلامی و هرگونه کلیپ خواننده های اجنبی از روی کامپیوتر شما ! 3- تغییر عکس پس زمینه ویندوز شما به کربلای معلا - قدس شریف - سید حسن نصرالله !!! 4- پخش اذان در اوقات شرعی و خاموش شدن کامپيوتر
اگه خواستي قاتل بشي همه رو بكش، چون اگه يه نفرم زنده بگذاري مي آد و انتقام بقيه رو ازت مي گيره... اگه خواستي عاشق بشي، صبر كن تا خود طرف اينو بفهمه چون اگه تو بهش بگي بهت مي گه لوس **** نفهم... اگه خواستي پولدار بشي حتما از راه خلاف وارد شو چون اينجوري پشمشون رو هم نمي دن دستت كه ببافي... و بالاخره اگه خواستي علاف بشي يه بار ديگه از اول بخون
اگر تو نباشی و با تو و فقط با تو ، آنها همه هیچ اند و هیچ اند وهیچ . درگوشه ای از سجاده ام ، ای مهربان ترین ،" سلامی سپید " به یادگار مانده است در بهار پیشین مرا ، به سلامی میهمان کردی ، گرم و دلنشین تا با هر آنچه بوی زندگی ، عشق ، معرفت می دهد ، آشتی کنم
عميق ترين درد زندگی مردن نيست بلکه نداشتن کسی است که الفبای دوست داشتن را برايت تکرار کند و تو از او رسم محبت بياموزی... عميق ترين درد زندگی مردن نيست بلکه گذاشتن سدی در برابر روديست که از چشمانت جاری است.. عميق ترين درد زندگی مردن نيست بلکه پنهان کردن قلبی است که به اسفناک ترين حالت شکسته است
ميخوام رو يه تيکه سنگ بنويسم دلم برات تنگ شده...بعد اونو بزنم تو سرت تا بفهمي که دلتنگي چه دردي داره
الان مدتيه گير كردم بين اين دو ضرب المثل، دارم هنگ ميكنم: بالاخره «جواب ابلهان خاموشي است» يا «سكوت علامت رضاست»؟؟؟
چه زيبا! گفتم دوستت دارم !چه صادقانه پذيرفتي! چه فريبنده ! آغوشم برايت باز شد !چه ابلهانه! با تو خوش بودم !چه کودکانه ! همه چيزم شدي ! چه زود ! به خاطره يک کلمه مرا ترک کردي ! چه ناجوانمردانه ! نيازمندت شدم ! چه حقيرانه! واژه غريبه خداحافظي به من آمد! چه بيرحمانه! من سوختم !............ولي هنوز هم دوستت دارم
خروسه ميره لب ديوار ميبينه ماشين حمل مرغ رد مي شده صدا ميزنه بچه ها بياييد سرويس دخترها داره مياد ديدم...............
سه تا ترک ميرن دزدي- صابخونه بيدار ميشه و دزدا ميرن هر کدوم تو يه گوني قايم ميشن!صابخونه مياد و به گوني اول لگد ميزنه..صداي نون خشک در مياره! به دومي لگد ميزنه .. صداي گردو در مياره! به گوني سوم لگد ميزنه ... هيچ صدايي در نمياد..دوياره محکمتر لگد ميزنه... باز صدا نميده!؟ دفعه سوم که لگد ميزنه ترکه با عصبانيت مياد بيرون ميگه بابا ..آرده ، آرد ..آرد صدا نداره ميفهمي؟
عشق صدای پیانو نیست عشق صدای گیتار هم نیست عشق صدای فنر تخت خواب است
تبليغات کرم موبر : قبل از مصرف : ميرزا کوچک خان بعد از مصرف : ديويد بکهام مصرف نادرست : رفسنجاني
چه سخت است پاي نوش كسي بودن شمع شب خاموش كسي بودن بايادكسي كه دوستش ميداري يه عمردر اغوش كسي ديگرخوابيدن
يک تنها سمبلی است که خلوص و يگانگی را به ياد می آورد.
به بساط چمن نظری کن که چه تازه گلی بدمیده که لطافت دانه شبنم به طراوت او نرسیده به سوی بستان شو زان پیوند نوین کاندر گلها زده شد بنگر که چه زیبا گلی امد به چمن هر بلبلی از گلشنی امد به سخن .............
عاقبت ظلم تو رو يه روز تلافي مي كنم اشكامو پاك مي كنم با دل تباني مي كنم
اگر بگم عاشقتم اگر بگم ديوونتم اكر بگم برات ميميرم اگر بگم نميتونم فراموشت كنم اگر بگم دوستت دارم اكر بگم همه زندگيمي برام پفك ميخري
-
شما مذکر هستید یا مونث؟
برای دانستن جواب، پایین را نگاه کنید:
.
.
.
.
.
این پایینو نمیگم که!
-
کاش میشد اشک را تهدید کرد
مدت لبخند را تمدید کرد
کاش میشد در میان لحظه ها
لحظه سوت پایان دیدار پرسپولیس و سپاهان رو 20 دقیقه دیگه تمدید کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
کشاورز پیر در کنار گاو آهن کهنه ایستاده بود و به مزرعه شخم نخورده اش می نگریست
چون در این لحظه گاوش داشت مسج می خوند
-
ترکه به زنش میگه:بیا مهریتو بذاراجرا با پولش خونه بخریم!!
-
جوووووووووووووووووووووووو وووووووووو
ووووووووووووووووووووووووو ووووووووو
ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووووون من ! نفس رو داشتي؟
-
هیچوقت فاصله ها حریف خاطره ها نیستند
..
.
.
.
.
بیادتم !!!
-
Friendship means:
U happy, I happy
U sad, I sad
U cry, I cry
U laugh, I laugh
U jump down from building, I continue to laugh…!