كسي نميخواد بگه از كدوم پايانش بيشتر خوشش مياد؟نقل قول:
من كه خودم پايان B رو بيشتر ميپسندم :31:
اگر آدم بخواد ركرد بزنه بهتره از اين پايان بره
Printable View
كسي نميخواد بگه از كدوم پايانش بيشتر خوشش مياد؟نقل قول:
من كه خودم پايان B رو بيشتر ميپسندم :31:
اگر آدم بخواد ركرد بزنه بهتره از اين پايان بره
من معمولا اون هلیکوپتری رو که چیز (اسمش یادم رفته) توشه رو می فرستم هوانقل قول:
حالا نمی دونم A میشه یا B
من که با هر دو پایانش تمومش کردم.
بله منم همين طور ولي من پايان باري رو دوست دارم:31:نقل قول:
نكنه منظورت نيكلايه:31:نقل قول:
من از اون متنفرم منم خوشم مياد هلكوپترشو بفرستم رو هوا! :دي
پس شما هم با پايان باري ميري:10:
آرهنقل قول:
همونه
نیکولایه.
راستی یه سوال به نظرم رسید . این نیکلا تو یه جای دیگه هم میمیره یعنی یه چیزی اونو میکشه بالا و بعدش هم اونو میکشه . میخوام بدونم اون کی یا چی بود که نیکلای رو میکشه.
نه اونجا فقط ظاهرا مي ميره مثلا آخرش كه برگشت ما سورپرايز بشيم!!!!
چند جور متفاوت هم مي ميره:
- نمسيس مي كشتش
- گاراژ آتيش مي گيره
- زامبي ها مي ريزن سرش
- هلكوپتر منفجر مي شه
آره راست ميگي من يكي نفهميدم كه توي اون گاراژه چطوري فرار كرد:27:نقل قول:
يا حتي اونجا كه زامبي ها ريختن توي ساختمون معلوم نشد چطوري در رفت اون طور كه دموي بازي نشون داد بايد تيكه بزرگش گوشش ميبود:18:
اين هلكوپتره هم حكايت اوناست:31:
سلام
اون قسمتی که دو تا الماس میخواد تا در باز بشه من یکیش که ابی هست گیر اوردم اما اون یکیش کجاست
اونو ميتوي توي آفيس يا دفتر پيدا كني يا ميتوني توي زيرزمين رستوران پيداش كنينقل قول:
موفق باشي:10:
سلام
واسه باز کردن در زیرزمین رستوران هم یک اهرام لازم داره که من اونهم نتونستم گیر بیارم
یک چیزی هم جلوی مجسمه ای که در ساختمان حیاط دار لازم داره که من نتونستم گیرش بیارم و یک قسمت هم که ظاهرا باید اتش را با شلنگ خاموش کنم نتونستم ویک جای که باید شومینه را روشن کنم تا عکس بالاش بسوزه و یک چیزی بده را نمیتونم رد کنم لطفا راهنمائی میکنید?
ببين طرف در پشتي رستوران يك جعبه هست كه قفل اونو با lockpin باز ميكنه و توش اهرمهنقل قول:
اون حالا بماند چون هنوز خيلي مونده شما بعد از سوار شدن توي اون قطاره يك آچار پيدا ميكني بعد با اون آچار بر ميگردي عقب پشت ميله ها يك جايي هست كه يك شلنگه با آچار اون شلنگه رو باز ميكني ولي شما كه هنوز به قطار نرسيدي:31:
اون شمينه نميسوزه اين كه اويل 2 نيست! :دي
بابا تو كه داري همه رو مي پرسي كه!!!
اينجوري بازي كردنم كيف داره؟؟؟
موافقم.یه کم تو بازی کنکاش کن.یکی از زیبایی های بازی به همین معماهاشه.:46:نقل قول:
البته نمی گم نپرسا.....
اگه هر چی زور زدی ونتونستی پیدا کنی ، اونوقت.:10:
سلام
منم خیلی روی این بازی وقت گزاشتم و این ور اون ور رفتم اما حسابی گیر کردم و در ضمن من اوندری که قفله و اهرام توشه نتونستم گیر بیارم
ببين با يه وسيله تو قبلا يه درو كه قفل بود باز كردي ( دره مي رسيد به ساختمان معروف پليس ركون سيتي همون جايي كه براد مرد) يه سنحاق به اسم lockpic با همون مي توني در اون كمده توي رستوران رو باز كني و اهرم رو برداري احتمالا توي صندوقت رو بگردي پيداش مي كني
ایول گیرش اوردم برم جلو ببینم کجا میرسه
.
نقل قول:من که تونستم با همون روش کتاب قرمزه جا خالی بدم:18:نقل قول:
در ضمن برای خرید اون اسلحه گندهه که اسمش rocket launcher هست می تونید چیت بزنید یعنی توی نسخه ی ps1 از game sharkو توی نسخه pc از ترینر استفاده کنید
چون خود اون اسلحه یه جور چیت محسوب میشه من فکر نکنم بدست آوردنش با ترینر نا مردی باشه:31:
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم باید تو اون مغازه دارو فروشی باشه. همونی که باید اتیش جلوی درشو خاموش کنی و یا یه تلویزیون هم توشه که باید روشنش کنی و یه رمز ازش بدست بیاری.نقل قول:
این فیوز قطارو هرچه میگردم گیرش نمیارم کسی میگه کجاست?
اونجارو گشتم اما نبود.
حالا یادم اومد . اون فیوز توی یکی از اتاق های نیروگاه برقه یعنی همونجایی که با اسانسور میری و باید برای اسانسورش یه باطری پیدا کنی. اونجا یه اسلحه خوب هم میتونی پیدا کنی توی کمد ها.
سلام
دوستان گلم اگر لینک دانلود اویل 3 فارسی یعنی همون اویل 3 دوبله رو دارید خیلی ممنون میشم لینک قرار دهید.
پیر شی نن جون.
از من ميشنويد اين نسخه رو نه بخريد نه دانلود كنيد چون اصلا به درد نميخوره كه هيچ دمو هاش رو هم حذف كردن :27: من خودم دارم اين نسخه واقعا دوبله ي افتضاحي داره ، بهتره با همون زبان اصلي حال كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم با مگی عزیز موافقم . دویله چندان جالبی نداره ، صداها خیلی نمایشی حرف می زنن . صدای جیل بده ، صدای کارلوس بد نیست ، صدای میخائیل جالب نیست ،صدای نیکلای افتضاحه .
تنها نکته مثبت این دوبله اینه که در صورتی که زبان انگلیسی شما جالب نباشه ، میتونید گفتگوهای بین کاراکترها رو متوجه بشید .
در مورد دموها من هر دو نسخه انگلیسی و فارسی رو که تهیه کردم ، دموها حذف شده بودن .
خوب حالا کسی لینک دانلود مخصوص Pc این بازی رو داره ؟
یا بریم قسمت دانلود بازی درخواست بدیم ؟
اره برو اونجا حتما پیداش میکنی
دقيقا تنها مزيتش همونه كه ميشه فهميد چي ميگن! اولين باري كه دوبلش رو بازي كردم داشتم ميمردم از خنده! :31:نقل قول:
ولي من نسخه ي انگليسيش رو دارم و دمو هاش سر جاشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خيلي قديميه فكر نكنم الآن پيدا بشه
اصلا هر بازی رو ایران دوبله میکنه واقعا شاهکار میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدم از هرچی بازیه زده میشه به خدا من یه بازی کردم دوبله شده Dead to right آگه درست نوشته باشم واقعا مسخره بود
از اون به بعد هر چی میبینم روش نوشته دوبله در میرم ولی انصافا در یه مورد شاهکار کردن جدی میگم اونم گزارش فوتبال
هدف از اینهمه سردرد عزیزان دوبله نگیرین از هر چی بازیه سیر میشین مخصوصا اویل حیفه به خدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگی جان اویل باز کم نیستا مخصوصا تو این فروم فک کنم بیشتر دوستان داشته باشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولي من نسخه ي انگليسيش رو دارم و دمو هاش سر جاشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خيلي قديميه فكر نكنم الآن پيدا بشه
لطفا پست ويرايش بشه توي اين تاپيك لينك دانلود نزاريدنقل قول:
لطفا در اينجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان عزیز
من یه سوال درباره ی اویل 3 داشتم می شه منو راهنمایی کنید
راستش من اصن مثه شما بازی خور حرفه ای نیستم حتما شما 4 و 5 اونم تموم کردین ولیمن هنوز تو شماره ی 3 موندم .اویل 3 رو 2-3 سال پیش بازی کردم و تو یه مرحلش موندم دیگه دنبالش نرفتم و لی امسال دوباره به سرم زد و نصب کردم وبازی کردم و بازم تو همون قسمت موندم
خوشحالم این فروم پیدا کردم
اما سوالم : وقتی که وارد کارخانه می شم در یکی از اتاقها دستگاهی هست که کیفیت آ ب رو چک می کنه بعد از اینکه نمونه آی توش می ذاری می گه دستگاه تنظیم کن دستگاه سه قسمت
A B C داره ولی من نمی دونم باید هرکدوم چند بار و به چه جهتی بچرخونم
لطفا منو راهنمایی کنین
اون دستگاه مثل پازل ميمونه شما بايد اون 3 رديف رو طوري روبروي همديگه بچينيد كه وقتي روي همديگه قرار ميگيرن نمونه ي نشون داده شده رو بسازن :46:نقل قول:
خيلي آسونه اگر كمي دقت كنيد ميتونيد ردش كنيد
موفق باشيد
سلام مگی جان ممنون از راهنماییت ولی من نتونستم ردش کنم
دستگاه 4 قسمت از بالا به پایین
نمونه
A
B
C
result
می شه اگه عکسی از این قسمت داری با اون منو راهنمایی کنی
شما بايد جوري A و B و C رو بچينيد كه وقتي روي هم ديگه قرار ميگيرن به شكل اون نمونه در بياننقل قول:
شما دقيقا بگيد مشكلتون چيه تا من بهتر راهنماييتون كنم
متاسفانه روي سيستمم نصب نيست خيلي وقته ، براي همين عكسي چيزي ندارم:10:
تصویر نمونه از 3 بخش تشکیل شده منظور شما اینه که من مثلا قسمتAرو بچرخونم تا با یه تکه ازاون نمونه یکی بشه
در مورد B , c همین طور
سعی می کنم خودم یه عکس بذارم شاید اون جوری بهتر بتونم سوالمو بگم .
بازم ممنون از لطف و راهنماییت
مگی جان یلام ممنون ازراهنماییت من یه اشتباه مضحکی در مورد تنظیم دستگاه کیفیت آب می کردم که واقعا
خنده دار بود اونجا رو رد کردم بازیم بلافاصله تموم کردم واقعا زات ممنونم منو از شر یه معمای حل نشده خلاص کردی
بازیو که تموم کردم یه فایل تو بخش epilogue اضافه شد الیته هنوز جای 7 تا فایل خالیه باید هفت بار دیگه ام بازیو تموم کنم نا پر بشه ؟
من می خوام بقیه بازی های سری اویل بگیرم سایت فروش بازی می شناسی که بتونم همه رو از اونجا یخرم
در ضمن می تونی تو سبک بازی اویل چند تا بازی بهم معرفی کنی .
خواهش ميكنمنقل قول:
بله اگر هفت بار با سختش بريد اونا هم آزاد ميشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروشگاه P30World اويل 4 رو داره
براي معرفي هم اينجا مطرح كن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، من تو بازی اویل 3 گیر کردم .
من اونجایی هستم که با اون آقاهه که اسمش کارلوسه با نیمیس میجنگیم ! ( توی یه رستوران )
اونجا یه فیز هستش و یه در روی زمین و یه کپسول گاز در حال نشت .
اون در رو زمینه قفله ! چی کار کنم که باز شه ؟؟؟
يه كمد هست نزديك در خروجي تو همون رستوران كه توش يه ميله است
در كمد رو با lockpic باز كن ميله هه رو بردار
اون كپسول در حال نشت هم جزو داستان بازيه كاري نمي خواد باهاش بكني
سلام دوستان ، من دوباره تو اویل گیر کردم !! من اونجایی هستم که برای قطار یه رو غن باید پیدا کنم و با یه چیز دیگه مخلوط کنم . تو یه اتاقی هستم ( قبلش یه آتیش رو خاموش کردم ) که توش یه کامپیوتر هیت و پسور میخواد . پسوردش رو کسی میدونه چیه ؟؟؟
میدونم که یه نوشته تو اون تبلیغات هستش ! ولی کدومه ؟؟؟ همه رو زدم .