بازم از اون حرف ها زدی
من خودم دارم قيمتی ميگيرم که هيچ جا نيست
خريد خودم زير اين قيمتی که گفتی هست ، خيلی هم زير ، اما بازم ديگه 200 نميدم با تبديل و همه اين چيزايی که گفتی
البته چون اهواز هست ممکنه
اما اگه بده که دمش گرمه!
نقل قول:
بازم از اون حرف ها زدی
من خودم دارم قيمتی ميگيرم که هيچ جا نيست
خريد خودم زير اين قيمتی که گفتی هست ، خيلی هم زير ، اما بازم ديگه 200 نميدم با تبديل و همه اين چيزايی که گفتی
البته چون اهواز هست ممکنه
اما اگه بده که دمش گرمه!
نقل قول:
Xbox 360 XMB Theme
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي فريمور هاي 3.30 و 3.40
Theme خيلي قشنگي هست.
همه چي رو تغيير ميده Sound Boot , Screen Boot , Game Boot , Font , ...
RemoteJoy + GUI v1.51
اين برنامه براي ديدن تصوير PSP بر روي مانيتور و استفاده از كيبورد براي بازي كردن هست.
دوستان psp که فقط بازی نیست.
برنامه معرفی کنید.
لطفا
رضا نگفتی،password این بازی 7Wonders چیه؟فایل rar اش password می خواد...
رضا؟!از تو انتظار نداشتم!آخه آدم (حالا PSP!) رقیب برادر کوچیکشو (یا بزرگشو؟) می چسبونه پشت خودش چی بشه؟:18: :18: :18:نقل قول:
من که استفاده کردم ازش
واسه تنوع بد نيست
x box که رقيب sony نيست
x box فقط به خاطر شرايط الان خريدنش به صرف هست ، همين...
وگرنه که قابل مقايسه هم نيست
يه انتقاد هميشه از سونی دارم اونم وزن لوازمش هست که خيلی سنگينه!
هم ps3 هم note book هاش و چه psp هاش
در هر صورت تو مگه نبودی که پی ام دادی ، تو پی ام بهت گفتم که پسورد چی هست ديگه
احتمالاً بايد psp-warez.net باشه
pass اشتباهه.نقل قول:
در مورد XBOX،مایکروسافت فکر می کنه رقیب PS3 هست.خیلی ها هم همین نظر رو دارن.پس فعلا تا PS3 کرک نشده از این theme استفاده نکنیم بهتره!!!
سلام اینی که میگی به مشهد هم پست میکنی؟؟؟ اگه بخوام دانگریدش کنی چقدر در میاد؟؟؟ در ضمن خودش چه ورژنی هست؟؟؟ ممنوننقل قول:
agha man psp verion 3.40 oe a
daram az 2.81 tabdilesh kardam
alan nemitoonam software ya hombrew game bazi konam
chera
psp copykhor hast
chikar konam ke icon avaz she
barname ejra she
آقا یه بنده خدایی از من پرسید چجوری داونگرید کنم،منم بهش گفتم الآن لینکش یادم نیست فردا بهت میگم!تورو خدا اگه کسی لینک برای داونگرید بلده زودتر بگه!
اگه مطمئنی OE ریختی،برای Icon ها باید موقع روشن کردن R رو نگه داری،بعد Advanced>Toggle USB(flash0) رو انتخاب کن و Icon های مورد نظر رو بعد از تبدیل بریز توی vsh\resource .برای بازی اگه میزنه Curropted Data ،باید از Configuration>Game folder Homebrew ،Kernel PSP رو عوض کنی.نقل قول:
psp kernel kojast
mishe bishtar tozih bedi
man yezare khengam
دوست عزيز يكي از قوانين اين فورم فارسي نويسيه لطفا رعايت كنيد ...نقل قول:
psp kernel kojast
mishe bishtar tozih bedi
man yezare khengam
شما وقتي PSP رو به طور كامل خاموش مي كنيد دفعه بعد كه خواستي روش كنيد دكمه R رو نگه داريد تا وارد تنظيماتي كه arshia001 گفتن بشيد ... طريقه خاموش كردن كامل PSP اينه كه دكمه پاور رو چند ثانيه نگه داريد خيلي ها يه بار دكمه پاور رو مي زنن فكر مي كنن دستگاه خاموش شد در صورتي كه در اون حالت دستگاه به استند باي مي ره.
در ضمن من توصيه نمي كنم ايكون ها رو عوض كنيد ممكنه به PSP صدمه وارد بشه .
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام عزيزان.چند سوال: 1- اینکه الان تو بازار بهترين و بالا ترين مدل چيه و قيمتش چنده؟ ار ميشه امکاناتی که باهاش هست رو توضيح بدين.
گيگا پك گه به جز دستگاه و شارژر يك عدد هد ست (ده هزار تومن) به همراه يك مموري يك گيگ (بيست هزار تومن) و يه كيف (پنج هزارو پونصد تومن) و بند (پونصد تومن) و تو بعضي از پك هاش يه بازي رايگانم هست (هفده هزار تومن) به همراه برچسب روي ال سي دي (چهار هزار تومن) ! قيمت چيزاي اضافشو جدا جدا هم نوشتم ....نقل قول:
سلام عزيزان.چند سوال: 1- اینکه الان تو بازار بهترين و بالا ترين مدل چيه و قيمتش چنده؟ ار ميشه امکاناتی که باهاش هست رو توضيح بدين.
البته چون اين پك يكم قيمتش بالاست و شما با پول كمتر مي تونيد همين امكانات رو تهيه كنيد اكثر وليو پك مي خرن !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
عزيزام من ميتونم يه PSP که بالا ترين مدل هستش رو با قيمت 3400000 تومان بخرم اما ميخوام حسابی تحقيق کنم تا پشيمون نشم ميشه به طور کامل راهنماييم کنيد به طوری که بفهمم چی ميگيد. بهترين و بالا ترين مدل؟
خوب PSP بالاترين مدل نداره كلا تو سه مدل عرضه شده يكي استاندارد پك (بهش بيسيك پكم مي كن) كه تو جعبه دستگاه فقط دستگاه هست با يه شارژر به همراه يه يو ام دي دمو....
مدل بعدي وليو پك هست كه چيزايي كه بالا گفتم رو داره ! به همراه يك مموري 32 مگ و يه كيف و هد ست ...
گيگا پكم كه براتون نوشتم چيا داره !
اگرم منظورتون از آخرين مدل فريم ور دستگاه اون قابليت آپديت داره ! كه الان آخرين ورژن فريم ور سه و چهل oe آ هستش (اينجوري نوشتم چون قاطي مي شد با عدد مي نوشتم ! ) كه مي خواستين بخريم بگين با اين فريم ور مي خواين دستگاه رو فروشنده براتون آپديت مي كنه به اين ورژن!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ممنون دوست عزيز. این PSP که من گفتم هم يک مموری 2 گيگ داره با يه يو ام دی با کيف با بند با هدست و يک سری مخلفات ديگه. قيمتش هم 3400000 تومان هستش اما نميدونم چه نوع پکی هستش.ميخواستم بدونم که مدل از این بهتر هم هستش يا نه؟ 2- اینکه این دانگريد چيه؟ 3- OE چيه؟ (دقيق لتفا) روشنتون کنم من ميخوام يه PSP بخرم که ديگه از اون بالاتر نيومده باشه البته تو بازار تهران. يعنی يه چيزی که از همه نظر کامل باشه .
ok?
تا اونجا که من متوجه شدم این پک ها اکثر در امکانات جانبی با هم تفاوت دارن.پس يعنی از نظر خود امکانات PSP تفاوت زيادی نيست؟
با سلام
اگر كسي توانسته از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه اي دانلود كنه لطفا برنامه هاي TxtWriter و يكي از ورژن هاي PSPpaint را در جايي آپلود كنه و لينكش رو بذاره.
من هر ي رو دانلودش كليك مي كنم صفحه reload مي شه.
mazi_z_MCSD بله دوست عزيز پك ها فقط در امكانات جانبي با هم تفاوت دارن !
اين پكي هم كه شما فرموديد يه پك من در آوردي از طرف همون كسي كه مي خوايد بخرين ازش هيچ كدوم از پك هاي موجود مموري 2 گيگ روشون نيست (حداقل من نديدم) ! اما به هر حال من خودم توصيه مي كنم هر پكي رو كه گرفتين يه مموري دو گيگ براش بگيرين منظور از دانگريد هم همون فريم ور دستگاه كه گفتم آخرين ورژنش (سه و چهل oe آ ) كه جهت اجراي بازي هاي كپي شما به اين ورژن PSP نياز داريد . اون oe هم بيشتر براي اين منظور استفاده مي شه كه با ورژن هاي اصلي يه تفاوتي بكنه ! البته من اينجوري فكر مي كنم !
در ضمن PSP ها كنسول اصلي همشون شبيه همن بالاتر و پايين تر نداره تفاوت فقط در اندازه همون امكانات جانبي من خودم يه استاندارد پك گرفتم كه بعد يه كيف يه هد ست و يه مموري دو گيگ و يه بند براش جدا خريدم در كل حدود 255000 تومن پام در اومد ! ضرر هم نكردم اون زماني كه خريدم ! در ضمن به نظر من 340000 تومن خيلي داره گرون مي ده با توجه به اين نكته كه الا PSP ارزون شده ....
موفق و پيروز باشيد
جاويد
لطفا فارسی بنویسید.نقل قول:
Kernel جای خاصی نیست،توی همون منو توی Configuration یه گزینه داره:
Game Folder Homebrew(Currently:X.XX Kernel
باید اینو عوض کنی ببینی چی میشه.
راستی:خواهشا عوض arshia001 به من بگین "ارشیا"!
ممنونم دوست عزيز خيلی اطلاعات مفيدی دادی. ممنون باز هم مزاحم ميشم.
راستی اگر يه موقع Psp يکی بريک بشه ديگه بايد با کنسولش خدا حافظی کنه؟ يعنی این همه پول رفت سطله آشغال؟
اگه normal brick بشه آره !!
اگه semi brick بشه نه !!
رضا جان پاسختون رو دادن اگه وقتي دستگاه رو روشن مي كني ديگه چيزي نمي بيني و نمي توني وارد منو ريكاوري بشي دستگاه ديگه تركيده البته اينجوري هم نيست كه دستگاه رو بندازي دور من PSP يكي از دوستام بريك شد صد تومن فروختش ! به هر حال ال سي دي قاب و دكمه هاش و باطري و مموري ايناش يه قيمتي داره !نقل قول:
راستی اگر يه موقع Psp يکی بريک بشه ديگه بايد با کنسولش خدا حافظی کنه؟ يعنی این همه پول رفت سطله آشغال؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
normal break ro nemitoei recovery beshe vali semi break mishe
دو تا راه هست
1- کلا بری مین پی اس پی رو عوض کنی 100 هزار تومن تقریبا میشه
2- بری از فلشر استفاده کنی که یه قطعه ی سخت افزاری هست و رو پورت یو اس بی قرار میگیره و کابل رو میزنی بهش . اونوقت پی اس پی رو بدون واسطه ی نرم افزاری فلش میکنی و شما میتونی از فلش یه پی اس پی سالم کپی بگیری و جایگزینش کنی
خوب این يه اشکال از Psp هستش يا يه چيزه طبيعيه؟ منظورم اینه که شرکت سونی ميدونه يه همچين چيزی هست و نميتونه درستش کنه يا که يه اشکال طبيعيه؟
راستی این پکی که من گفتم يه UMD هم داره. قيمت UMD چنده؟ این پکی که آقا جاويد گفتن هم UMD داره.چونکه من شنيدم که بعضی از psp ها UMD ندارن
گفتم که میتونه درستش کنه اما هم گارانتیتو باطل میکنه چون میخواستی خلاف کنی هم 100 تومنی خرج داره
خوب تبديل كردن PSP تو كشور هاي خارج ايران به ورژن oe يه جورايي خلافه و هر گونه آسب رسيدن هنگام تبديل هيچ ربطي به سوني نداره !نقل قول:
خوب این يه اشکال از Psp هستش يا يه چيزه طبيعيه؟ منظورم اینه که شرکت سونی ميدونه يه همچين چيزی هست و نميتونه درستش کنه يا که يه اشکال طبيعيه؟
تو همه پك ها يا يه umd بازي هست يا يه umd دمو كه به هر حال شما بهش نياز داريد چون بازي هايي كه مي ريزيد رو مموري از طريق همين UMD بوت مي شن ! قيمت UMD هم از پونزده تومن شروع مي شه تا پنجاه هزار تومنم من ديدم بستگي به بازيش داره !نقل قول:
راستی این پکی که من گفتم يه UMD هم داره. قيمت UMD چنده؟ این پکی که آقا جاويد گفتن هم UMD داره.چونکه من شنيدم که بعضی از psp ها UMD ندارن
موفق و پيروز باشيد
جاويد
دو تا umd gta lcs هم مجود هست که هر کدوم رو 170 هزار ميفروشيم
تو جمهوری هم همه واسش سر ميشکونن
کسی ميخواد بگه
چند وقت پیش توی شبکه Game 1 دیدم که یه دستگاهی به تلوزیون خونه وصل کرد وتا برد 20 کیلومتر با دستگاه Psp خود تلوزیون نگاه میکرد آیا چنین دستگاهی هست.( قیمتها رو هم اگه میدونید لطف کنید ممنون)
راستی یکی توی شیراز یه ادرس بده تا برم از اونجا psp بگیرم(یه پارتی) میدونم که توی خیابون داریوش پره ولی یه مغازه با انصاف!!!!!!!
ضمنا این قضیه مادربرد psp چیه وکدومش بهتره?
ما که قرار نيست به نوبت هر کدوممون 20 دفعه يک سؤال تکراری رو جواب بديم
اگه از اول تاپيک نگاه کنيد هرکی اومد پرسيد کدوم پی اس پی بهتره که بگيرمش و ما جواب داديم
لطفاً يه خورده زحمت بده و اگه فقط چندتا پست عقب ترت رو نگاه کنی به جواب سؤالت ميرسی
و يا صفحه اول تاپيک
خوب دوستان پس امکان داره که این PSP که من گفتم با همين قيمت باشه.تفاوتش با بقيه PSP ها تو UMD و چيز های ديگه هستش. این کسی که به من این قيمت رو داده خودش يکی از کله گنده های وارد کنّده PSP تو ایرانه که ميگه این PSP ها جديدترين ها هستن. يه چيزه ديگه : موقعی که ميگن PSP هک ميکنن UMD رو هک ميکنن يا کلا خود دستگاه رو؟ اگر این طوری هستش تفاوت این دوتا در چيه؟ (ببخشيد اینقدر سوال پيچ ميکنم چن تا آخر خرداد بيشتر وقت برای تحقيق ندارم)
حالا شما هي بگو جديد تر خوب فرقي نمي كنه حالا دستگاهي كه امروز از كارخونه اومده بيرون با دستگاهي كه دو سال پيش از كارخونه اومده بيرون جفتش هيچ فرقي با هم ندارن به جز زمان توليد (اگه منظورتون از جديد همينه و گرنه مدل ها همونه كه من گفتم) !!!! Umd رو كه هك نمي كنن فقط فريم ورش رو هك مي كنن ....نقل قول:
خوب دوستان پس امکان داره که این Psp که من گفتم با همين قيمت باشه.تفاوتش با بقيه Psp ها تو Umd و چيز های ديگه هستش. این کسی که به من این قيمت رو داده خودش يکی از کله گنده های وارد کنّده Psp تو ایرانه که ميگه این Psp ها جديدترين ها هستن. يه چيزه ديگه : موقعی که ميگن Psp هک ميکنن Umd رو هک ميکنن يا کلا خود دستگاه رو؟ اگر این طوری هستش تفاوت این دوتا در چيه؟ (ببخشيد اینقدر سوال پيچ ميکنم چن تا آخر خرداد بيشتر وقت برای تحقيق ندارم)
خوب پس هيچ جوری نميشه قيمت 300000 تومان رو برای يه PSP توجيح کرد؟ يه سوال ديگه : شما گفتين که PSP به اینترنت هم وصل ميشه اما چجوری.يعنی با چه سيستمی.برای وصل شدن نياز به خريدن يه قطعه داره يا که رو خودش هست؟ بعد چجوری به اینترنت وصل ميشه يعنی بايد از يه شرکتی يه User و Password بگيريم .دوم اینکه به احتمال زياد از طريق اینترنت بی سيم وصل ميشه پس بايد ازش پشتيبانی هم بشه.این سرويس همه جا هستش؟