احتمال زیاد کارت سوختشون رو یا گم کردن یا سهمیشون تموم شده یا اصلا کارت سوخت ندارن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
احتمال زیاد کارت سوختشون رو یا گم کردن یا سهمیشون تموم شده یا اصلا کارت سوخت ندارن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها چراغو دوباره روشن کنید... .
کجایید ؟؟؟
چراغی نیست !!!
آقای پروفشنال از شما بعید بود !!!
تاپیک خودته دیگه... دوباره راش بنداز !!!
ببین امید جان ، رفیق من ، اگه کسی اینجا براش مسابقه مهم بود ، مطمئنا بعد از خوابیدن تایپیک یه درخواستی ، پیغام خصوصیی چیزی میداد که آقا راش بنداز یا چرا خوابیدین ؟؟؟ ولی هیچ کس این کار رو نکرد .نقل قول:
بنده هم که مغز کانگورو میل نکردم که بیام از جیبم مایه بزارم ، وقت بزارم ، هی دنبال این باشم که کی سئوالشو فرستاد ، کی جوابش رو فرستاد ، چرا دیر شد ، چرا زود شد ، و ..... .
خلاصه من پایه نیستم. :10:
ببین داود جان , رفیق من , وقتی خودمو میذارم جات می بینم که راست می گی !
چند وقت پیش می خواستم تو این تاپیک یه چیزی بنویسم, اصلا پیداش نکردم !
رفت بود صفحه 2, 3. شایدم 4 یا اینکه من بی دقت نگا کردم.
در هر حال حیف شد. باشد که روزی دوباره راه بیفتد... .
آخرین پست این تاپیک مربوط به 139 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!
درود
این تاپیک یکی از بهترین ایده های دوستان بود
من می خوام دوباره راش بندازم با کمک چندتا از بچه ها
هر کس هم نظری برای بهتر شدن هر چیز این تاپیک و مسائل مربوط به اون داره بگه که آستین ها رو بالا بزنیم و دوبازه آغاز کنیم
پیروز باشید
پدرام
بوی خاک میاد اینجا !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به رفیق قدیمی ، پدرام خان. می بینم که دوباره دارین راش میندازین. ایول داری :10:
دلم برای اینجا هم تنگ شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
من هم که چيزي بلد نيستم ولي هر کاري ازم بر بياد انجام ميدم. پرچم متال رو نبايد بذاريم روي زمين بمونه.
پيروز باشيد
سياوش
آره , کم کم با کمک هم دیگه راش میندازیم
بهتره چند تا سوال جور کنیم تا اولین مسابقه رو بعد از مدت ها آغاز کنیم ;)
منتظر خبرت هستم
اگر کسی به کمک من احتیاج داشت بگه ! چون من از هیچ کمکی دریغ نخواهم کرد ! :10:
به ! این دوست قدیمی چرا انقد خسته و مایوس شده ! ؟ :19:
پیروز باشید
درود به همگي
فکر کنم بد نباشه يه سوال متال شناسي رو من مطرح کنم . (با اجازه از ساير دوستان)
البته سوال تکراريه ولي خوب چون به جواب نرسيديم (يعني نرسيديد :31:) من اينجا مطرح مي کنم. به هر حال فکر مي کنم جاي اين سوال از اول هم اينجا بود.
و حالا سوال :
آواتار آقا پدرام متعلق به کدام گروه متال هست ؟
بله اينم سوال. حالا دوستان عزيز لطف کنن جواب هاشون رو تو همين تاپيک بگن . احتياجي به زدن پ خ نيست. همين جا بررسي مي کنيم.
پيروز باشيد
سيا
این چه مسابقه ایه که دو نفر بیشتر جوابو نمیدونن ! و حاضرم نیستن که بگن ! :19:نقل قول:
پیروز باشید
درودنقل قول:
درود به همگي
فکر کنم بد نباشه يه سوال متال شناسي رو من مطرح کنم . (با اجازه از ساير دوستان)
البته سوال تکراريه ولي خوب چون به جواب نرسيديم (يعني نرسيديد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) من اينجا مطرح مي کنم. به هر حال فکر مي کنم جاي اين سوال از اول هم اينجا بود.
و حالا سوال :
آواتار آقا پدرام متعلق به کدام گروه متال هست ؟
بله اينم سوال. حالا دوستان عزيز لطف کنن جواب هاشون رو تو همين تاپيک بگن . احتياجي به زدن پ خ نيست. همين جا بررسي مي کنيم.
پيروز باشيد
سيا
من میگم فعلا بی خیال این آواتار من :20:
باشه واسه فرصت دیگری
خوب اگه جواب سوال هارو همه بدونن که دیگه مسابقه چه فایده ای داره :31:نقل قول:
==========
از چند روز آینده فعالیت این تاپیک از سر گرفته خواهد شد !
شرمنده پوريا جان :41:نقل قول:
چشم آقا پدرام . هر چي شما بفرماييد.نقل قول:
چرا شرمئده ؟ ما کوچیک شماییم ! :31:نقل قول:
ما منتظریم ! :46:نقل قول:
ما يه معلم هندسه اي داشتيم كپي آواتر آقا پدرام بود فكر كنم با هم رفتن تتو زده و آقا پدرامم ازش عكس گرفته.:27::27::27:
امین جان تتو نیست اونا :20:نقل قول:
اونجا که عکس انداخته بیمارستان و چیزهایی که روی دستش می بینی جای خود زنی با چاقو :5:
نقل قول:
بالاخره یک ذره در مورد عکس آگاهی پیدا کردیم :27:
هه هه هه
سلامی به همگی
میبینم که نم نم دوباره این تاپیک قراره جون بگیره
ولی پدرام خودمونیم ها اون جاها خیلی شبیهه تتو هست
من تا به حال همشو که نه ولی فک میکردم حداقل نصفش خالکوبی هست
امین جان معلمه شما هم جوون بوده ها!
احتمالا به این بنده kill yorself .... نسبتی نداره؟!
میگما میخواین در مورده شخصیته آواتاره من هم بحث کنیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا پدرام شمااز كجا از تو اين عكس سيا سفيد فهميدن بيمارستان واينكه اينا جاي خودزني؟
نكنه عكس خودت؟:18::27:
به قول احسان خواجه اميري:هيچ نگفتي اما يه چيزايي فهميدم.......
از الان گفته باشم که من دیگه شرکت کننده نیستم...
طراح سوال هستم :27:
چه همه سئوال !!! پدرام با این آواتارت کل p30 رو به هم ریختی. بابا سئوال بزارین دیگه ، 3 صفحه بیهوده جلو رفتین
من نفهمیدم امین جان در جایی که معتبر بود خوندم :46:نقل قول:
امید تو که سروری :20: (Server) :5:نقل قول:
از الان گفته باشم که من دیگه شرکت کننده نیستم...
طراح سوال هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم پست بعدی من سوالات خواهد بود !نقل قول:
چه همه سئوال !!! پدرام با این آواتارت کل p30 رو به هم ریختی. بابا سئوال بزارین دیگه ، 3 صفحه بیهوده جلو رفتین
اواتارم هم در اولین فرصت عوض می کنم چون از حاشیه خوشم نمیاد :20:
پیروز باشید
پدرام
درود به همه ی متالر ها , متال شناسان , مسابقه دوستان و ... خلاصه همه ی برو بچ گل P30 :40:
خوب بعد از اندی می خوایم دوباره مسابفات متال شناسی رو شروع کنیم :46:
امشب سری اول سوالات دور جدید مسابقات رو میزارم که من (پدرام) و امید ( DoOIViD) با کمک همدیگه طرحشون کردیم :46:
و اما سوالات :
1.از پایه گذاران اصلی سبک Funeral Doom Metal ؟ 10 امتیاز
2.موسیقی فیلم کوتاه Intelekt Kollapse را کدام گروه بلک متال ساخته است ؟ 10 امتیاز
3.سه کشور اصلی در سبک Thrash Metalچیست و دو گروه بزرگ از هر کشور را نام ببرید . 10 امتیاز
4.Vlad Tepes چه کسی بود ؟ (توضیح دهید) 10 امتیاز
5. عکس زیر مطعلق به چه گروهی می باشد ؟ 20 امتیاز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب سوالات رو به من یا امید ارسال کنید
و فقط تا هفته ی آینده همین روز همین ساعت وقت دارید :20:
پیروز باشید
پدرام
باید اذعان کنم حداقل فعلا سوالهای کمی راحت تر از داوود می دی ! دستت درد نکنه ! :31:
ما تازه اول راهیم :20:نقل قول:
درست میشه :27:
منتظر جواب های دوستان هستم :46:
در ضمن فقط یک بار جواب ها رو ارسال کنید , بار دوم حساب نمیشه :5:
پیروز باشید
پدرام
درود
يه سوال :جوابها رو اينجا بديم يا خصوصي؟!!
(سوال خيلي سادس)
درودنقل قول:
جواب ساده ای هم داره : خصوصی ! :20:
پیروز باشی
فکر کنم الان وقت جوابه سوالا باشه !؟ :46:
پوریا جان تصمیم گرفتم شب آدینه به شب آدینه سوالات و جواب هارو بزارم :46:نقل قول:
اینطوری نظم بیشتری داره :20:
پس تا شب آدینه بدرود :5:
حوش باشید
شب آدینه ... شب آدینه کی میشه ؟! شرمنده دانش ما کمه .نقل قول:
پیروز
باشید
پوریا
همون شب جمعه!!:20: یعنی فردا شب!!!:27::46:
دوستان از نگر من چهار پاسخيش كنيد مانند كنكور . من پاسخ دو تا از پرسش ها رو ميدونستم ولي سه تاي ديگه رو نه . چهار پاسخي كه باشه ادماي بيشتري پاسخ ميدن .
اینطوری یه خورده آسون میشه :20:نقل قول:
به هر روی اگر دوستان موافق هستن بگن تا از دور آینده 4 گزینه ای کنیم :46:
خوش باشید
پدرام
يك كم سخت تر باشه ولي چهار گزينه اي باشه . اينجوري ادم ميتونه زير ابي هم بره
خسته نباشید :13: واقعا سئوالای من سخت تر بود یا اینا ؟؟؟ مال من رو حداقل یه سرچ کوچیک میزدی یافت میشد.نقل قول:
اما اینا رو من نمیدونم تو چه جوری جواباش رو به دست آوردی که میگی آسونه ، ناقلا نکنه از روی گام به گام درآوردی ، ها ؟؟؟:21:
البته در اینجا بنده یه نظری دارم و اون اینه که اگر سئوالا سخت هستن ، در صورتی که این شیوه پیاده بشه خیلی آسون میشن. ( چی گفتم !!! ) اما اگه یکی از سئوالا اینجوری بشه خیالی نیست ( از نظر بنده کبیر ( یعنی همون بزرگ ) ):10:نقل قول:
ما رفتیم
آقا يه راهنمايي ، آموزشي ، يه چيزي آخه منه بيسواد از کجا جواب ها رو بيارم .
سيا
سيا جان خیلی آسون میشه با یه جست و جو جواب ها رو پیدا کرد :20: (بهت قول میدم کافیه تو گوگل بگردی همرو پیدا می کنی) :46:نقل قول:
موفق باشی
پدرام
بگذار جواب ها که اومد بد نظر می دم :31: اگر آمار دزست هام بیشتر بود که ماله پدرام آسون تره اگر کمتر بود که سخت تره ! اما همه رو به یک جوابکی حداقل رسیدم ! :46:نقل قول:
گام به گام نه ! راز موفقیت من کانون فرهنگی آموزش بوده ! که با امتحان های متعدد متال شناسی من رو کا رکشته کردن :31: !
نه 4 گزینه ای خیلی ساده می شه همه گزینه هارو به راحتی سرچ می کنی به جواب سوال می رسی !
پیروز باشید
پوریا