سلامنقل قول:
تونستم ردش کنم. البته با پچ شما و یه برنامه با یه ورژن متفاوت. یه برنامه ی دیگه گیر اوردم و پچ شما رو قرار دادم طبق گفته شما عمل کردم و مشکل حل شد و تونستم اون قسمت رو رد کنم. واقعا لطف کردید چون کم کم داشتم نا امید میشدم.
باتشکر...
Printable View
سلامنقل قول:
تونستم ردش کنم. البته با پچ شما و یه برنامه با یه ورژن متفاوت. یه برنامه ی دیگه گیر اوردم و پچ شما رو قرار دادم طبق گفته شما عمل کردم و مشکل حل شد و تونستم اون قسمت رو رد کنم. واقعا لطف کردید چون کم کم داشتم نا امید میشدم.
باتشکر...
من نتونستم ااون پلاگین رو دانلود کنم.لطفا در جای دیگری آپ کنید.با تشکر
سلامنقل قول:
بفرمایید :
کد:http://www.justupit.com/get.php?id=8436df985de4c14406d9f47edcea6a0f
اگر هم برای استفاده به مشکل برخوردید بنده در خدمتم.
سلام
اینجا گیر کردم باید چیکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.هرکی میتونه بهترین تنظیمات رو برای این سیستم:
vga:xfx 1gb geforce 9500 gt ddr2
cpu:دو هسته ای هست پنتیوم 4 با فرکانس 3.60
ram:2gb
ممنون میشم برای این بازی بگین.
پلی اگین:gsdx 890 (msvc 15.00 ,sse2)0.1.14
ممنون از همه.میخواستم بازی بدون هیچ گیری و روون بازی بشه.ممنون.
بچه ها احتمالا برای پی سی که نیومده؟ ها؟×!
یکی اومده که تبدیل شده ی ps2 به pc هست که شما نصب میکنی و باید با همین اجرا کنینقل قول:
قبل از اینکه اونو بچرخونی باید هر دوی اون ناقوس ها رو همزمان بزنی.برای این کار باید اول مال سمت راست رو بزنی و بعد زمان رو کند کنی و بیای مال سمت چپ رو با استفاده از اون چیزی که ضربه میزنه بزنی.با این کار صورتش ترک بر می داره و بعد باید اون چیز رو به طرف صورتش بگیری و بعد بزنی.نقل قول:
سلام
اینجا گیر کردم باید چیکار کنم ؟
سلام
من تو مرحله flooded passage یا همون زیر آب گیر کردم
اونجایی که وارد یه قسمت میشی و یه تیغه(دیوار مانند) هی میان و رد میشن و ما باید بریم قسمت کف ، تا اون تیغه رد بشه
اولین پناهگاه رو استفاده می کنم ولی واسه دومی یهو سرعت حرکت تیغه زیاد میشه و حتی با R1 هم نمی شه ردش کرد
**
خیلی از فروم های خارجی رفتم ولی چیزی دست گیرم نشد ..اینم یکیش
AREA: FLOODED PASSAGE.
There are a couple of breakable walls near the Save Point with hidden
Chests (if you want to find them).
See Poseidon's Statue? Dive underneath that to a mini-puzzle. You have
to swim really fast to avoid being shoved by the barricades. There are
two safe places to stay safe.
Use them and use a fully charged R1 Dash to quickly make the most of
this situation. You need to dive under the cage at the end of the
passage. This will take an ***-LOAD of tries to get right.
Once you make it, emerge out of the water and onto dry area. Kill the
Mini-Taurs first
**
خواهش می کنم حدود 2-3 روز هست که تو این قسمت گیر کردم ..هر چی هم r1 رو زیاد نگه میدارم باز موفق نمی شم!:19::19::19::19::19::19::19::19:
**
مرسی:10:
سلام
وقتی به خواهران میرسه تو دموی اولش گیر می کنه میشه برام رد کنید
[کد:http://www.2shared.com/file/7574000/83c0db5d/Mcd001.html]
با همین روش خودت رد میشه. دوباره سعی کن. خیلی باید سریع شنا کنی.نقل قول:
من خودم دفعه اول 50 باری همون رو رفتم تا موفق شدم
کسی از دوستان جواب نمیده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بابا یه تنظیمات بذارین ما هم این شماره رو بازی کنیم.
ممنون.
:11::11::11::11:
اگه L1 رو نگه داری بعد از 2 سانیه ول کنی با سرعت شنا می کنهنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست من . اول شما بیا و این پلاگینی رو که من در صفحه گذاشتم دان کن و بریز تو پوشه پلاگین. بعد تنظیمات بر اساس تصاویری که توی دو صفحه قبل هست درست کن. یه کار دیگه هم بکن و تو تب سوم برنامه یعنی configure برو به بخش speed hacks و گزینه x2 cycle rate رو تیک بزن. اونوقت بازی با روونی بهتری اجرا میشه.
راستی بیا اینم لینک اون پلاگین :
کد:http://www.justupit.com/get.php?id=8436df985de4c14406d9f47edcea6a0f
سلامنقل قول:
برای pc نیومده اما تقریبا تمام دوستانی که اینجا دارن در مورد بازی بحث می کنند دارن روی pc بازی می کنند. مثل خودم. آخه ps2 بازها خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردن.
از شما و اون یکی دوست عزیز که راهنمایی کردن ممنون :10::10:..من این قسمت رو همین جوری که دوستان گفتن تونستم رد کنم و رفتم جلو ...خیلی بازی ردیفیه خدایینقل قول:
باز اگه جایی گیر کردم یه سر میام ..
اقا تنظیمات سی پی یو رو هم بذارید ممنون.
سلامنقل قول:
سلام
برای pc نیومده اما تقریبا تمام دوستانی که اینجا دارن در مورد بازی بحث می کنند دارن روی pc بازی می کنند. مثل خودم. آخه ps2 بازها خیلی وقت پیش بازی رو تموم کردن.
مرسی
آخه منم فکرکردم جدید اومده ولی عکسش ماله همونیه که 2-3 سال پیش که هنوز Ps2 رو داشتم بازی کردم
خوب شما چرا walkthrought اش رو از game spot نمیگیرید؟
چند تا داره من اون موقع هم گیر میکردم از رو اونا میدیدم خیلی خوب هم توضیح دادن
دوستان اگه تنظیمات cpu و ---- speed رو هم بذارید ممنون میشم.:40::11:نقل قول:
خواهران رو کشتم اینم سیوش:نقل قول:
کد:http://www.zshare.net/download/65155668adb9a92c/
تموووووووومــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــش کردم
دوستان سریع تر جواب منو بدید من زیاد نمیتونم بیام فروم.ممنون .
سلامنقل قول:
اینم تنظیمات cpu و speed ----
این cpu :
ببخشید ولی مگه وقتی که این بازی رو تو کامپیوتر اجرا می کنیم صفحه سبز رنگ نیست؟
ازش یک عکس بذار تا مشکلتو حل کنیم!
با سلام
آقا این خواهران تقدیر هستش آخرین مرحله باید چطوری اینارو کشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من بدجوری گیر کردم
نقل قول:2 تا عکس آخرکد:http://forums.pcsx2.net/thread-3404.html
در ضمن تو نسخه یک بازی هم توی قسمت جهنم به جای شبز قرمز شد
دوستان شما یه سیو از جایی که همون اول خدای جنگ سوار اسبش میشه و میره تو اسمون بعد دمو نشون میده رو بعد اونو ندارین؟؟؟؟؟؟تا دمو تموم میشه برای من گیر میکنه نمیدونم چرا.لطفا تا شب بذارید ممنون.یه عکس هم میذارم.
لطفا زود تر جوابمو بدید من قبلن هم گفتم که زیاد نمیتونم بیام فروم.اگه راهی هم میدونید که تو تنظیمات تغییرات اجرا کنی تا بتونی دمو ها رو با استارتی چیزی رد کنی بگین ممنون میشم من نمیتونم عکس بذارم چون دی ال اپ هستم .ممنون میشم برام بذارین.دستتون هم درد نکنه.ممنون.
سلام
میدونم اینجا تاپیک گاد اف وار2 ولی تو تاپیک گاد اف وار 1 کسی کمکم نکرد
من گاد اف وار 2 رو تموم کردم و گاد اف وار 1 رو گرفتم ولی تو فیلم اولش گیر میکنه میشه اونجارو برام رد کنید و اولین سیو بازی رو برام اپلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قسمت رو رد کردم:31:
حالا رسیدم به اون قسمت که از پله های مار پیچ میایم بالا(جلوی اون مجسمه که قبلا چشماش رو ترکوندیم)اینجا نمیدونم باید چی کار کنم هیچ راهی نیست به غیر از اون دری که ازش نور شلیک میشه بیرون اونجا هم هرچی L1 میزنم اون نور رو نمیگیره.میشه یکی بگه من کی باید L1 رو بزنم که اون رو بگیره؟دفعه قبل هم شانسی زدم یه دفعه نور رو گرفت:13:.اصلا باید از همین راه برم؟؟؟؟؟
عجب تنظیمات بدی دارین!!!!!!!!نقل قول:
تو تنظیمات cpu به ترتیب اینا رو وارد کنید:
999
0
4
2.
بالای این تنظیمات چهارتا گزینه هست که شما اخریش رو بزنید.
تو سمت چپ هم همه رو بزنید.
اینطوری خیلی سرعتتون از اینی که هست بیشتر میشه!!!!!!!!
تشکر یادتون نره!!!!!!!:11::11::31:
نور که چه عرض کنم اتیشه. باید درست زمان رسیدن اتش L1 رو بزنی ونگه داری که اتش رو به خودش برگردونه.نقل قول:
حالا به یه مشکل فنی برخوردم
وقتی به اون پل شکسته میرسم(پلی که بعد از پریدن از 7-8 تا ستون بهش میرسی)وقتی می پرم رو قسمت دومش از اونجا به بعد هیچی نشون نمیده فقط یه قسمت از بال یه پرنده رو نشون میده که اونم بعد از چند لحظه محو میشه وقتی هم که اونجا میمیرم تو لودینگش گیر میکنه.مشکلش چیه؟مشکل سی دی هست یا مشکل از ps2من هست؟اگه یه سی دی دیگه بگیرم مشکلش حل میشه؟
یه سوال خیلی مبتدی:
اونی که اخرش اریس رو شکست میده و خانواده اش رو نجات میده و خود کراتوس میشه خدای جنگ ...گاد اف وار شماره یک هست یا دو؟
نسخه یک هست عزیزم :31:نقل قول:
سلام عزیزمنقل قول:
مشکل از یازیته
بازیت ارجینال نیست(کامل نیست).
بورو بازار کاملشو بگیر
میشه بگید بازی کاملش چند تا سی دی هست؟نقل قول:
ممنون
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــکنقل قول:
اینم اولین سیو از بازی gow 1
کد:http://www.zshare.net/download/65408943e9ea6556/