نقل قول:
سلام
اونایی که یواش راه میرن زامبی هستن.... راجب ماموریت بیاد بگم تو این بازی دو نوع ماموریت هست یکی ماموریت هایه اصلی که باید از barkeeper ودانشمندا بگیری که این ماموریت ها شما رو به پایان بازی میرسونهیکی هم ماموریت هایه جانبی که برایه بدست اوردن پول و تجهیزاته و تاثیری در پایان بردن بازی نداره مثل کشتن سگ ها و اسناپر و .... که معمولا وقتی باکسی حرف میزنی میتونی با استفاده از گزینه i need jod از این ماموریت ها بگیری ..... البته هر منطقه ای وارد میشی یسری ماموریت ها هست که مجبور نیستی اونا رو انجام بدی برایه اینکه روند اصلی بازی رو انجام بدی باید بری تویه همون شهری که اولش سگ هارو میکشی و یه جایی راهت نمیدن و بار رو پیدا کنی( یه تابلو هست که روش نوشته gap و به اونجا اشاره میکنه) و از مردی که که پشت باره ماموریت بگیری .................................................. ............................. در ضمن این بازی مرحله نداره و اون لودینگ هایی که میبینی برایه وارد شدن به منطقه جدیده و دلیل نمیشه که دیگه به منطقه قبلی بر نگردی و خیلی وقتا مجبوری به منطقه هایه قبلی برگردی
من الان روی زمین هستم توی زیر زیمن نیستم همونجا که وارد یه خونه ای میشی که 2 تا در داره درهاش اتوماتیک برات باز میشه تفنگت مخفیف میشه میری پیشه یه پروفسره که پیر هم هست و یه بغلش یه موش داره روی یه دستگاه حرکت میکنه . یه جا گیر کردم ولی که وارد یه قسمتی میشم یه علامت قطره ی سبز رنگ که توی سه تا قطره ی کوچیک دیگه هست ظاهر میشه و خونم هی از میره . درضمن من از این جلیقه هایی که کل بدن رو میگیره دارم ولی بازم میمیرم . توی pda هم که نگاه میکنم باید جایی برم که توی اون منطقه ی خون کم کن . چی کارررررررر کنم . نکنه ماله همون کرک بازی که از ضد صربه کم نمیشه ؟؟؟