اقا چند دفعه تکرار میکنی!!!
کل تاپیک رو باهمین حرف پر کردی...با خط ریز هم بنویسیمتوجه میشیم
اقا چند دفعه تکرار میکنی!!!
کل تاپیک رو باهمین حرف پر کردی...با خط ریز هم بنویسیمتوجه میشیم
برای وصل کردن کابل Real به مانیتورت باید یک تبدیل کوچک استفاده کنی (خودت هم می تونی بسازی- 2 تا فیش 15 پایه ماده بگریر و پایه هاش رو پشت به پشت هم لحیم کن)نقل قول:
نقل قول:
چند بار می پرسی جوابت رو دادیم دیگه ما که توی بازار نیستیم. داری کم کم تاپیک رو بهم می زنی ها :13:
آقا تو چین 360 چه رجیونی داره؟؟؟ elite اونجا پیدا میشه؟؟؟
نقل قول:
آقا امید دمت گرم
قابل تو رو نداشت بازم سوالی اگه داری مطرح کن:46:نقل قول:
گه کسی میخواد پول نده و همه کار کنسولشو خودش انجام بده بره این تو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا دوستم 360 گرفته ولی بازی lost planet رو وقتی تو دستگاه میذاره فقط اسم کمپانی میاد و حشدار میده که
دی وی دی خراب تنظیم لنز هم کرده ولی بازم درست نشد
بعضی بازی ها رو باید چند بار بذاره و در بیاره تا بیاین
مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
bazie God of War baraye xbox 360 umade???
(bebakhshid ke farsi type nakardam ye moshkel pish umad)
tamame football haye play station baraye x360 vojud dare???
GOW3 که هنوز ساخه نشده تا برای 360 بیاد و اگر هم ساخته بشه برای 360 نمیاد چرا؟!نقل قول:
چون ناشر وسازندشsony و هیچ وقت بازی پر طرفتارشو از انحصار کنسولش خارج کنه و واسه کنسول رقیب
بازار گرمی کنه (مثل اینکه ماکروسافت بیاد Gears of War رو برای ps3 منتشر کنه)
اینچه سوالیه می پرسی منظورت اگه ps1 هستش باید بگم شرکت سازنده هیچ وقت نمیاد بازی قدیمی
و گرافیک پایین رو برای جدیدترین کنسول مثل 360 بیرن بده ولی من خودم winnig elevenX & pes2007 & pes6 رو گرفتم واسه 360 و تو بازار موجوده :46:
فیرمور دستگاهت چیه؟؟نقل قول:
به احتمال زیاد با آپدیت کردن فیرمور درایوت به ورژن 5.3 مشکلت حل میشه. (البته اگه درایو کنسولت سامسونگ-توشیبا باشه). من هم همین مشکل رو داشتم تو بازی Lost Planet .
در ضمن اگه خواستی فیرمورت رو آپدیت کنی از نسخه C فیرمور 5.3 استفاده کن , سرعت خواندن درایوت کم میشود ولی دقت خواندن DVD های بازی زیاد می شود.
نقل قول:
تو بازی های دیگه هم همین طوره متلا تو بازی dead rising وقتی بازی میکنه وسط بازی پیغام clean میده دیروزر امتحان کردیم هاردو برمیداره درست میشه!!
MARCO جان درایور من سامسونگه و NTSC/J asia هستش چگونه میتونم با اینترنت dial-up اپدیت کنم .....میشه دانلود کنم و تو کامپیتر ذخیره کنم و بعد انتقال بدم به دستگاه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اونایی که دیتگاه هارو میفروشند دستگارو با فایرمور کپی خور میکنند یا با دستکاری لنز(ایا خوده فروشنده ها
همون اول تنظیم لنز میکنن)
البته تو سایتی که گذاشته بودم راهنما داشت ولی خوب و واضح نبود اگه میتونی راهنمای کاملشو بذار و بگو از کدوم سایت میشه دانلود کرد
دمت گرم خیلی اقایی :20:
راستی یادم رفت بگم این dvd هایی که next gen داره باتوجه به قیمت کدومش از کیفیت بهتری برخورداره و به لنز کمتر فشار میاره
نوع dvd قیمت هرdvd
HP بدون چاپ رنگی 5000 تومان
DateRight با چاپ رنگی 7000 تومان
DateRight بدون چاپ رنگی 6500 تومان
FujiFilm بدون چاپ رنگی 7000 تومان
Verbatim بدون چاپ رنگی 8000 تومان
یک هارد دیسک دیگری کنسولت بگذار اگه درست شد که اشکال از هارد دیسکت هست. در اینصورت این 2 کار را باید انجام دهی: (البته قبلش با مموری کارت XBOX360 از روی SaveFile هات کپی بگیر چون تمام اطلاعات هارد دیسکت از بین می رود.)نقل قول:
1- هارد دیسکت رو فرمت کن
2- اگر با فرمت درست نشد یک هارد دیسک دیگر باید بخری.
شما نمی توانی فیرمور درایو رو با وصل شدن به Live آپدیت کنی . فقط می توانی داشبورد را با این کار آپدیت کنی.اگه تا حالا فیرمور درایوت رو آپدیت نکردی توصیه می کنم که نکنی چون اگه یک جا اشتباه انجام دهی و Firmware key درایوت رو از بین ببری تو دردسر میوفتی . ببر بده NextGen واست این کار رو انجام بده.
دستگاه با تغییر فیرمور درایو کپی خور می شود. تنظیم لنز فقط موقعی انجام می شود که درایو دستگاه شما یا لنزش از تنظیم خارج شده باشه و یا اینکه لنزش ضعیف شده باشد.
اگر تو خواندن انگلیسی مشکل نداری برو به این لینک و کتابی رو که من تو همین سایت معرفی کردم دانلود کن . کتاب بسیار جامعی درباره کپی خور کردن کنسول هست همراه با عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به ابن داره که درایوت کدوم نوع دیسک رو بهتر می خواند. ولی اگه نظر منو می خواهی اولویت دیسک ها به ترتیب زیر هست :
1- Verbatim
2- FujiFilm
3- TDK
من همه بازی هام رو رو FujiFilm و TDK زدم و تا حالا نه تنظیم لنز کردم و نه با Error در خواندن مواجه شدم. در ضمن از بازی هایی که از مالزی وارد شده به هیچ عنوان استفاده نکن که لنز دستگاهت رو بعلت اینکه جنس خوبی ندارند ضعیف می کنه.
دمت گرم لوتی
فقط یک سوال حالا اپدیت کردن واجبه
همه مغازه دارها از دیسک های مالزی تعریف میکنن!!!!!!!!!!! این دیسک ها چه تفاوتی دارند وراه تشخیصش چیه
اینم رگین کمان من
آپدیت کردن بعضی آپشن ها رو به درایو کنسولت اضافه می کنه . مثلا اجرا کردن بازی های XBOX و یا خواندن بازیهایی از XBOX360 که روی DVD5 رایت شده باشه. از ورژن 5 به بالا 4 نوع فیرمور به نامهای A, B, C , D رلیز می شود که فرقشون تو سرعت خواندن DVD ها می باشد .نقل قول:
دیسک های مالزی اصلا توصیه نمی شود چون به از DVD هایی با کیفیت پایینی استفاده شده و به لنز درایوت فشار می آورد و به مرور باعث ضعیف شدن لنز می شود.
DVD های مالزی رو معمولا با چاپ استمپری می توانی تشخیص بدهی.
يه سوال داشتم ؟ اگه يه نفر از يك كشور خارجي xbox360 بخره ميتونه وقتي اوردش ايران بده كنسولش رو crack كنن
بلهنقل قول:
فقط اگه XBOX360 Elite بگیری , چون درایو های اکثرشون Benq هستش هنوز فیرموری که بتونه کپی خور بشه واسش نیومده.
به نظر من XBOX360 Premium بگیر با درایو سامسونگ-توشیبا .
چرا نشه؟ خوبم میشهنقل قول:
حالا تو خارج از کشور هستی؟:31:
سلامنقل قول:
بله که میشه یکی از اقوام تازگی از دبی اورد داد کپی خور کردند با 15 تومن ناقابل ولی 100تومن سود کرد
------------------
مارکو جان این الایت ها درایور سامسونگ هم دارند و مثل دستگاه های خودمون کپی میبشه پیشنهاد من
اینکه الایت بیاری که نگران کیفیتش هم نباشی(بازم صاحب اختیار هستی)
-----------------
علی اقا ما تو اسمون ها دنبالت میگشتیم تو تاپیک مشکلات xbox360 پیدات کردیم :31:
خوشبحالت لعنتی تموم نمیشه(امتحانو میگم)به امید خدا شنبه دیگه ..............:8:
اقا کسی تا حالا 360 سوزونده(بعد از 4-5 ماه بازی)
کسی از اول کنسولش 3چراغ داده ؟
یا کنسولش از اول مشکل لنز داشته و بازی های رایتی رو اجرا نکنه ؟
یا سی دی بشکونه...وسط بازی قطع کنه...مادربورد رد کنه و.........
ما که از شانس بعد تو اجرای بازی های رایتی حسابی مشکل داریم(cd های مالزی هم که بده چه کنم) گور مرگش J/asia هم هست و کلی پول بالاش دادم ....میترسم چند وقت دیگه بمیره و نفس نکشه(ولی بیچاره
باید بره جهنم چون سز خیلی ها رو کلاه گذاشته:31: )چون خیلی هارو دیدم که تا 4-5 ماه هیچ مشکلی نداشتند و بعد:2: ؟؟؟؟؟
یکی از بچه های بازی سنتر بعد از مدتی کنسولش Error سه چراغ 0003 داد که هنوز معلوم نیست از چیه و به همین علت هم قطعات کنسولش رو جداگانه فروخت.نقل قول:
بهت توصیه می کنم که اگر تا حالا فن نگرفتی حتما یک فن واسش بگیر چون Error های 3 چراغ , معمولا به مرور زمان و بعلت گرمای زیاد سر وقت کنسولت می آید. ( متاسفانه X360 تهویه خوبی نداره)
زیاد , کنسول X360 متاسفانه از نظر کیفیتی در این نوع موارد ضعف داره.
کنسولت رو تنظیم لنز کردی؟؟ اگه با تنظیم لنز مشکلت حل نشد باید لنز درایوت رو تعویض کنی.
من فقط جواب دوستمون رو دادم , من کنسول دارم و نمی خواهم از دبی بیارم. :31:نقل قول:
در ثانی , تو دبی که بخواهی از یک فروشگاه کنسول بخری , فروشنده اگه اطلاع نداشته باشه از مارک درایو کنسول و یا اینکه اگه بهت الکی گفت که درایوش مثلا سامسونگه , می خواهی کنسول رو دوباره کول کنی و به دبی ببری که واست عوض کنه؟؟؟ که مطمئن باش که اونم این کار رو نخواهد کرد.
ثالثا الان مایکروسافت روی کنسول های Elite بیشتر از درایو Benq استفاده می کنه چون خیلی کم صدا و با کیفیت هستند. ( من هر دو تا کنسول Elite یی که تو ایران دیدم جفتشون درایوهاشون Benq بود.)
فهمیدن این که درایو کنسول چیه کاری ندره که خوب:20:نقل قول:
خب چرا راهش رو نمی گویی؟ ( یه غیر از شکل ظاهری Tray )نقل قول:
خیلی ها هم بودند با فن دستساز+NYKO هم بعد از مدتی 3چراغ گرفتند و کنسول رو دادن با سشوار صنعتی درست کردند ولی فقط یه مدت کوتاه کار کرده و بعد بمب!!!!!!!دیگه هم تعمیر نشده که نشدهنقل قول:
بچه این فن های دست ساز هم خوبه ها نه عالیه با 10000تومن کنسول میشه هواپیما جت :31: :31:
Xbox 360 ات ترکید؟ !!!!!!!نقل قول:
مگه چی کار کردی من داشتم یک سال باهاش بازی کردم هیچی نشد حیف شد فروختم
الان هم می خوام دوباره بخرم تا حال کنم
امید جان چی کار کردی که ترکید؟!
سلامنقل قول:
نه هنوز توراهی برای خنثی سازیش نداری(فکر نکنم وجود داشته باشه):31:
نمیدونم لاکردار چش شده که این قدر اذیت میکنه....بازی های رایتی رو نمی خونه باید چند بار eject کنم تازه از 10 تا بازی شاید یکیش بیاد...ولی خدا رو شکر تا حالا چراغ و چهلچراغ تقدیمم نکرده و مشکل گرمایی نداره
اقای مارکو میگه باید درایو عوض کنی؟پس پولش چی؟
من میترسم مثل خیلی از بچه ها دستگاه بعد چند ماه یهو دستگاه چت کنه و.....دیگه درست هم نشه؟اگر هم که درست بشه پیش هرکی ببری حداقل 100000تومن پول میکنه تو پاچت..!!!
علی جون برای چی فروختی با اینکه دستگات حرف نداشت و اذیتت نکرده بود؟
نکنه زبونم لال_خدا نکنه رفتی FAN BOY .....(آ.ش.غ.ا.ل :2:)شدی و میخوای....بخری؟؟؟
میدونی الان اول تابستون که تنور داغه بخوای بخری چقدر اضافه باید پول بدی(چند فروختی به مغازه یا بدست؟)
همین فردا برو بخر از من میشنوی....ماکه اگه 360 تمون بره هوا و بمیره بازم به ماکروسافت خیانت نمیکنیم با gow همرو عاشق کنسولش کرد:18: ..عاشقی فقط یک دوا داره اونم xbox360...
کسی تا حالا face plate بازی GOW رو دیده..تو یکی از عکس هاش دیدم xbox رو از این رو به اون رو میکنه :ohno:
جواب سریع
اقا من یک کابل vga از پیکسل گرفتم 45000 تومن میگه اصل
تو مانیتور من F700B واید میتونم بازی کنم تو چه رزولیشنی بذارم کابل صدا رو چه طوری به بلندگویه میکرولب مدل M-560 وصل کنم
سلام به همه چون خواستم الکی انجمن رو شلوغ نکنم همینجا سوال رو می نویسم اگه ممکنه یکی قیمت
کامل انواع تلویزیون های hd رو برای من بنویسه.
thanks
ببخشيد الانxbox360 چنده؟(پرميوم) با يك فن اضافه چند ميشه.:42:
450 -480 دستگاهنقل قول:
فن هم 35 تومن
:10:
سلامنقل قول:
اینقدر LCD & HDTV هست که اگه بخوای همه رو بگی 100صفحه هم بیشتر لازم داری ولی اگه میخوای با 360 حال کنی و با کیفیتش چشماتو نوازش بدی کم کم باید یک 32 اینچ با کیفیت تصویر بالا بگیری که خوبش
یک میلیون و پانصد به بالاست ما خودمون یک سامسونگ خریدیم 32 با HDTV / HDMI هم داره کیفیت تصویرش حرف نداره یک میلیون و ششصد........(مدلش رو نمیدونم)
من بهت پیشنهاد میکنم سامسونگ بگیری چون تو LCD های تو بازار از همه با کیفیت تره البته یک سری جدید هم به اسم اکسویژن هم تو بازار هست که قیمت فوق العاده ای داره 32 اینچش دور و بر 800000 تومنه......یه جستجو کن شاید تاپیکی با این اسم باشه؟؟؟
موفق باشید
اقا من الان دارم با HDTV بازی های 360 رو بازی میکنم یک کابل vga هم گرفتم(جواب پست های قبل لطفا)مانیتور ctr lg F700b دارم میخوام بدونم این مانیتور کیفیت خوبی داره و ایا کیفیت مانیتور از hdtv
بیشتره
این 940bw (درست نوشتم؟؟)چطور مانیتوریه چون همه بچه ها از اون استفاده کرده و خیلی راضین مگه کیفیت این مانیتور از مال من خیلی بیشتره؟؟؟قیمتش؟؟؟
فن چهل تومن تا پنجاه تومن اصلش با کلید روشن و خاموشنقل قول:
کنسول ntsc/uc که باید بی خیال شی
ntsc/j asia پونصد به بالا...:20:
500 به بالا:18:نقل قول:
الان فتحی 450 میده (البته چون تابستون شروع شده شاید گرون کنه)!
فکر کنم فقط پیکسل 500 به بالا میده
دوستان از کجا می تونم xbox 360 خریداری کنم لطفا تلفن اونجا رو بدین
بچه ها کسی قیمتش رو توی پایتخت میدونه چنده من 5شنبه میخوام بگیرم و چندتا سوال هم دارم
1: اگر فن رو خوبش رو بگیرم دیگه بیش از حد داغ نمی شه؟
2: چه لوازم جانبی توی ایران داره؟
3: گارانتی داره؟
4: بازی هاش کپی هستند دیگه؟
5: 5 تا بازی خوب که بچه بازی نباشه پیشنهاد بدین که بگیرم
راستی من میخوام حداکثر 650 تومن خرج کنم گرونتر از این که نیست؟
سلام
360 همينطور بالا ميره ، الان هيچ جا پايين تر از اين قيمتی که من بهت ميگم گير نميآری
460 تومن خود 360 رو بهت ميدم! پايتخت رو هم ولش کن ، مغازه دارن ، برو قيمت هم بگير اگه کمتر از اين که گفتم بود همونجا بگير
اونا دارن پول مغازه رو ميگيرن! بيا خودم بهت ميدم (تهران)
وسايل جانبی هم interloocer 3 fan هست
vga cable هست و بهترين هاش همين دوتان که خيلی ميبرن
دسته بيسيم و باسيم هست جدا و از اون جور خرت و پرت ها ديگه
چيزايی هم که تو ايران نميشه پيدا کارد acc gold xbl هست و از اينجور چيزا !
اين کنسول ها هيچ کدومشون گارانتی نميشه با قيمت واقعی و اگر هم شرکتی اينکار رو انجام بده پول گارانتی رو رو ميکشن!
مشکلی ايجاد نميشه معمولاً واسه دستگاها ، پس به فکر گارانتی نباش از همين حالا!
بازی هم کپی هست
بهترين بازی ها
gow
lost planet
c & c 3
dirt
forza 2
eleven x
bernout revenge
crackdown
...
دوستانی که هر نوع کنسول ، لوازم جانبی ، بازی و غير... ميخوان pm ..
hooooooooooooorah:27: :10: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :8: :11:
man ham Xbox 360 gereftam
az Ebay.com.au
Xbox 360 premium + 2 games (blazing Angles , Tomb Raider Legends) be gheymate 456$
1 $ = 718 toman
yani tarafaye 320,000 T
mofte moft
agha age rahnamaye copy khor kardan farsi darin bezarin man montazeram
khareje keshvaram mikham ke console ro iran nafrestam
rasti
in 2 bazi ro bekharam khoobe saints row va gears of wars
2 ta bazi khoob va sargarm konande baraye ye modate ziyad begin lotfan
دوست عزيز لطفاً با اطلاعات غلط دوستانتون رو هم گمراه نکنيد!
کجای دنيا دلار 700 تومانه ؟! کی ms کنسولش رو 456$ فروخته ؟!!
شما ميری ebay.au يعنی ebay مخصوص استراليا
بنابراين قيمت ها و دلار هاشم بر اساس دلار استراليا هست که خيلی ارزون تره
قيمت جهانی x360 که الان خود مايکروسافت داره ميده 399 $ هست pre
core 299 $ هست و elite هم 479 $
در ايران هم pre داره 460 فروخته ميشه و در دوبی و اينجور جاها هم 430!
elite هم داره 700 فروخته ميشه!!