این گوشی مدلش اف 500 یا میتونه اف 510 باشه چون خیلی به هم شبیه هستند و شنیدم که آمپلی فایر دارن . کیفیت صدا و تصویر بالایی دارن و میتونن ماهواره بگیرن :10:نقل قول:
این گوشی مدلش اف 500 یا میتونه اف 510 باشه چون خیلی به هم شبیه هستند و شنیدم که آمپلی فایر دارن . کیفیت صدا و تصویر بالایی دارن و میتونن ماهواره بگیرن :10:نقل قول:
ولی خداییش اینها نظر شخصیه ولی 8800 گوشی خوبیه و زیباست یعنی در واقع قیمت بالاش به همین خاطره وگرنه چیز خاصی نداره.
SPH-m620نقل قول:
مدل دقیق این گوشی
اطلاعات دقیقی از مشخصاتش ندارم
چی ؟؟؟؟؟؟ ام 620 ؟؟؟ امکان نداره!! این گوشی اف 510 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این امکاناتش رم داخلی 410 مگابایت !!!!!!!!!!!!
General Network HSDPA / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Announced 2006, December
Status Coming Soon
Size Dimensions 116.4 x 50.4 x 10.7 mm
Weight
Display Type TFT, 256K colors
Size 240 x 320 pixels, 2.4 inches
- Dual face and sweeping touch
- Second external 65K colors, TFT display (176 x 220 pixels)
Ringtones Type Polyphonic, MP3
Customization Download
Vibration Yes
Memory Phonebook 1000 entries, Photocall
Call records 30 dialed, 30 received, 30 missed calls
Card slot microSD (TransFlash)
- 410 MB internal memory
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
HSCSD No
EDGE Yes
3G HSDPA
WLAN No
Bluetooth Yes, v1.2 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0
Features Messaging SMS, MMS
Browser WAP 2.0/xHTML
Games Yes + Downloadable
Colors Black, Pure White, Chocolate
Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video(30fps)
- Java MIDP 2.0
- DivX/MPEG4/WMV/AVI video player
- MP3/AAC/AAC+/WMA music player
- T9
- TV out (up to 640x480)
- Organizer
- Voice memo
Battery Standard battery, Li-Ion
Stand-by
Talk time
نه عزیز جان برو توی سایت خود سامسونگ نگاه کننقل قول:
گوشی که آدرس دادی از قسمت پایینش میچرخه ولی اونی که توی عکسه ثابته و نمیچرخه , در ضمن این گوشی پشت و روش قابل استفاده است , حالا من موندم باطریش از کجا میخوره .
هنوز توی سایت دیگه ای ندیدم معرفی شده باشه
یه سری مشخصات جزئی ازش نوشته ولی کامل نیست
این گوشی مثل خیلی دیگه از گوشی ها فکر نکنم ایران بیاد فقط باید از دور تماشا کنیم
نقل قول:
دوست عزيز
اين سبك حرف زدن اينجا اصلا رايج نيست
در صورت تكرار اخطار خواهيد گرفت
ممنون
من اصلا قصد توهین نداشتم . اگه هم توهینی به کسی شده من در حضور همه پوزش میخوام ولی(پستمم یه کم اصلاح کرده).خدا وکیلی شما هم نگاه کن . گذاشتن عکس یه گوشی دیگه.........نقل قول:
.........
........
........
به قول دوستمون که می گفت:
به نظر شما این حرفا ارزش دعوا داره؟ جفتشون خوشگل یا اصلاً جفتشون زشت. سودی واسمون داره؟؟؟؟؟!!!!!!!!
در ضمن چشم کلنگ جان دیگه نه تکرار می شه نه ما این طرفا پیدامون میشه.(پیشاپیش 4000 پسته شدنت هم مبارک. شیرینی باید بدی ها.)
چرا مد شده تا به کسی تذکر میدم، میگه من دیگه اینجا نمیام و پست نمیدم و ...؟!!!
این تذکر ها فقط برای سالم تر شدن جو کلوپه
کلوپ گوشیها یکمی با بقیه انجمن ها فرق میکنه
اگه سخت گیری نباشه، سریع بحث و دعوا راه میفته
بابا کلنگ جان دست ما رو هم بگیر
ایییی 4000 پسته
ایییی شفتالو
ایییی آلبالو
---------------
ولش کن این حرفها رو , روی گوشی که من عکسشو زدم کی اطلاعات تکمیلتری داره
اف 300 که شبیه همون ام 620 که اصلا فکر کنم جفتشون یکی باشن .
Dual face and sweeping touch
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش چی زده
هم باریک
هم شیک
هم فضای بی استفاده نداره
هم ... نمیدونم باطریش از کجا میخوره
باتریش احتمالاً از زیر می خوره.
ضمناً مهیار جون، عکس پشت گوشی رو هم می زاشتی. آخه این گوشی هم دو طرفه است.
خودت که نوشتی: Dual face and sweeping touch
گوشی جدید موتورولا با طراحی فوق العاده و صفحه نمایش بزرگ وبا کیفیت بانامMotorola RAZR2 V8 تولیدشد.
نکته جالب در مورد این گوشی حافظه داخلی بالاست که تا 2 گیگ است و به همین دلیل کارت حافظه نمیخوره!
اینم لینک توضیحات کاملش
اینم یکی دیگه که اینم از نظر طراحی فوقالعادست
لینک توضیحات کامل
سه مدل تلفنهای همراه جدید نوکیا که بزودی به بازار ارائه خواهند شد
این سه مدل عبارتند از نوکیا 6263 ، 7500 و 6555. نوکیا 6263 بر پایهء سکوی سری 40 و برای شبکه های نسل سوم طراحی شده. این وسیله به یک صفحه نمایش (320 * 240) پیکسل مجهز شده و دارای بلوتوث 0/2 (با نمای جانبی A2dp) میباشد.
نوکیا 7500 دارای ویژگی استفاده از سکوی سری 40 بوده و دارای صفحه نمایش (320 * 240) پیکسل میباشد. این گوشی ممکن است یک گوشی پیروی کننده از مد باشد. شرکت نوکیا هنوز اطلاعات بیشتری را فراهم نکرده است.
در مورد 6555 اطلاعات کمی موجود میباشد، گفته میشود که این تلفن با سکوی سری 40 کار کرده و دارای صفحه نمایش (240 * 320) پیکسل بوده و بلوتوث A2dp را پشتیبانی می نماید، نوکیا 6555 برای شبکه های Cdma طراحی شده
نوکیا در حال آماده کردن 2 تلفن هوشمند جالب توسط سری N می باشد – N81 و N82 . هردوی آنها سیستم عامل سیمبین سری 60 را اجراء نموده و دارای صفحه نمایش QVGA 4/12 اینچ با دقت وضوح یا تفکیک پذیری (320*240) با قابلیت 16 میلیون رنگ می باشند. بیشتر از آن، هر دو وسیله شبکه های نسل سوم را پشتیبانی نموده و دارای 2 دوربین می باشند ( یکی برای گرفتن عکس و دیگری برای فراخوانی تصاویر ویدئویی)، هر دو نیز به احتمال زیاد شبکه های محلی بی سیم (WLAN) را به بازی خواهند گرفت.
نوکیا N81 دارای فرم یا شکل کشوئی بوده و حدودا" 140 گرم وزن داشته و دارای ابعاد 9/17*50*102 میلیمتر می باشد. این وسیله به احتمال زیاد یک وسیله با مرکزیت موسیقی می باشد و با حافظه داخلی فلش(Flash) 8 گیگا بایت ارائه خواهد شد. برطبق مشخصاتی که ما از آن داریم این مدل دارای دوربین 2 مگا پیکسلی نه خیلی تجملی خواهد بود. از طرف دیگر ، N82 دارای فرم با شکل آجر مانند بوده و وزن آن حدودا" 120 گرم می باشد و دارای ابعاد 3/17*2/50*112 میلی متر است، بعنوان یک وسیله همگرا شده با یک دوربین عالی بازاریابی خواهد شد.
من موندم سیستم عامل سیمبین با اینهمه ویروس و مشکل امنیتی باز هم طرفدار داره !!!!
کم کم از رده خارج میشه
آینده از آنه ویندوز موبایله !!!
نقل قول:
آینده از آنه لینوکسه !!!!
اونم روی گوشی جدید نوکیا
n800
برای اطلاعات بیشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک کنید.
نقل قول:این دو تا مدل که آوردی فقط رنگشون فرق داره , ولی صفحه نمایش توپی دارندنقل قول:
ولی آیا این گوشیا آمپلی فایر دارن ؟؟؟؟؟ کسی میتونه یه تحقیق دربارش بکنه ؟؟؟ من فقط شنیدم که دارن :31: :31:نقل قول:
THE ULTRA MUSIC
این دو مدل یکی هستند یا فرق دارن باهم ؟؟؟
صفحه کلیداشون که باهم فرق دارهنقل قول:
فکر کنم از لحاظ سخت افزاری هم یکم با هم فرق داشته باشن
ببین دوست عزیز این تنها سیستم عاملی که ما ایرانیها در مورد موبایل در اختیار داریم البته ویندوز موبایل هم هست ولی باور کن که هنوز فراگیر نشده و گوشیهاش نه دارای طراحی جالب و عامه پسند هستند و نه قیمت مناسبی دارند پس ما فعلا مجبوریم از بین بد و بدتر بد رو انتخاب کنیم البته به دوستان عزیز جاوایی بر نخوره این رو از دیدگاه کسانی گفتم که خیلی با برنامه حال میکنند.نقل قول:
اگه به لینکهای اطلاعاتشون سر میزدید میدیدین که از نظر سخت افزاری تفاوتهای زیادی دارند که مهمترینش اینه کهv9 جز گوشیهای نسل سوم میباشد در حالیکه v8 نیست.نقل قول:
تاپیک استیکی شد
ممنون...
100% موافقم باهات!نقل قول:
موفق باشی دوست عزیزنقل قول:
به نظر من باید موتورولا فکر یک انقلاب توی طراحی باشه
کاملا درسته به خصوص صفحه کلید گوشی هاشو دیگه باید تغیر بده خیلی تکراری شدهنقل قول:
خیلی ممنون که به این تایپیک توجه کردی.نقل قول:
این درسته ولی با همین طرح فروشش فوقالعادست(مخصوصا در امریکا) به همین دلیل به قول مربیهای فوتبال به ترکیب تیم برنده دست نمیزنه!نقل قول:
این طور اگه بخواد ادامه بده با همین یه فرم که دوباره برمیگرده جای اولیش
مدل جدید نوکیا 8600 می باشد وبه کلاس مد(Fashion Class) تعلق دارد. دارای خصوصیاتی مانند GPRS/EDGE چهار بانده، یک صفحه نمایش QVGA، یک دوربین 2مگاپیکسلی، بلوتوث و پلات فرم سری 40 می باشد. اطلاعات دقیقتری درمورد این گوشی موجودنیست چون هنوز به مرحله تولید نرسیده.
به نظر من بزرگترین ایراد این طراحی اینه که لامبورگینی زرده ولی این مشکی زده
تا حالا لپ تاپ های فراری و لامبورگینی رو دیدید
اخه رنگ زرد بدجوری تو چشم میزنهنقل قول:
قبول داری رنگ موبایل با رنگ لباس باید ست باشه؟
آخه تناقض داره با اسم گوشی
اگه لپ تاپ هاشون رو دیده باشید میفهمید چی میگم
تا جایی که من خبر دارم میدونم این گوشی برای فروش عمومی نیستنقل قول:
این گوشش فقط برای یک مدل خاص از لامبورگینی مورسی و لاگو بنام بلک طراحی شده و فقط کسانی که این ماشین خاص رو داشته باشن از این نوع گوشی دارن
مثل اون ساعتی که فقط مخصوص مرسدس slr سوار ها بود
سلام.....
ممنون .. واقعا گوشی پست 195 عالی و زیباست....معمولا این ج.ر گوشی ها برای مردم ما یک رویا می مونه... که همیشه ادامه داره....