من باركد گوشيم 7311270001257 هستش مي خوام بدونم گوشي ساخت كجاست؟ ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه.
Printable View
من باركد گوشيم 7311270001257 هستش مي خوام بدونم گوشي ساخت كجاست؟ ممنون ميشم اگه كسي راهنمايي كنه.
دوستان یه سوال داشتم
اگه به فرض یه مغازه دار برای تعویض درایور x تومن بگیره اگه بهش بگیم هم درایور صدا و هم دوربین رو عوض
کنه 2x پول میگیره یا همون قیمت میشه ؟
مطمئنا x مقدار ازت نمی گیره و بیشتر می گیره....حالا بعضی جاها یه چیزی بین x , 2x میگیرن بعضی جاها هم 2xنقل قول:
یه جایی یادم گفته بود اگه 37 بود چینیه...حالا خوب یادم نیست...اما فکر کنم گوشیت مال مالزی باشهنقل قول:
ضمن اینکه یه برنامه مخصوص این کار هست..که از روی imei می تونه بگه مال کجاست...منتها چون حجمش کمی بالا بود خودم که دانلود نکردم
شاد باشی:20:
تو گوشیشون؟؟؟نام ببر چه گوشی همچین امکانی داره....شاید ppc بوده و ویندوز موبایل داشته...:18:نقل قول:
آره سوال منم همینه که هزینه نصب فریم ور جدید + درایور صدا و... + فضای اس ام اس + ریختن منو فلش چقدر میشه ؟؟نقل قول:
ما که چنجی هستیم و طبق آموزشهایی که در مورد آلفا6 بو انجام دادیم و به یه مشکلاتی خورد که هیشکی جوابی براش نداشت یا حد اق حوصله جواب دادن نداشت و ...
بدیم بیرون راحت تره :13:
مصطفي خان ممنوننقل قول:
ولي يه سوال وجود داره اونم اينكه تو يكي از تاپيكها گفته شد كه دو رقم اول كد كشور سازنده هستش و بر اساس همون تاپيك 73 مربوط به كشور سوئد ميشه ولي همانطور كه گفتي و رو باطري گوشي هم زده مال مالزي و سر در نميارم. شايد اون دوستمون اشتباه كرده:10: :10: :10:
سلامنقل قول:
باركد73 براي مالزي هست 100% اطمينان دارم كه مالزي هست گوشي خودم هم اول باركدش 73 هست
نقل قول:
آره درست میگی . هرچی بود گوشیم 2 ساعت دستش بود .
کارت عالی بود . اینجوری که گوشی 3250 همش کپسولی ( به قول تو بازر ) هست که . بقیش چی ؟
سلام بچه هانقل قول:
ای قربون دستت..جالب بودن....550 رو دیده بودم اما 900اش واسم خیلی جالب بود 3250 هم جالب بود....
راستی عکس 850 رو هم اگه داشتی بگذار...
شاد باشی
خاهش میکنم
وظیفست
راستش دنبال بازر دبلیو 850 بودم که اینا رو گیر آوردم
ولی مال خود 850 رو گیر نیاوردم (حالا بازم یه سرچی میکنم و اگه پیدا کردم میذارم)
این 3250 هم که اون تهش یه 3 4 تا دکمه هست و دوربین و اسپیکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی 6630 بود یه mp3 داشت 5 دقیقه با حجم 1500 کیلو بایت گفتش که زیپ شده هستش!
سلام دوست عزیزنقل قول:
دوست عزیز آقای R@r#m@n شما مطمئن هستید که میشه کپسولی 850 رو از جاش درآورد و به بازر 810 انداخت؟به هم میخورن؟؟؟اگه میشه عکس کپسولی 850 رو هم بذار.
راستش من نمیدونم
طبق چیزی که دوستمون گفتن من این حرف رو زدم
و شخصآ تاحالا بازر 850 رو ندیدم و نمیدونم که به 810 میخوره یا نه؟
نقل قول:
بسیار بسیار ممنون
خاهش میکنمنقل قول:
ممنون خیلی خوب بود
gfhfgfgfgfgf
بازم سلام مصطفی جون.من کشته مرامتم:10: .مصی جون من خیلی دوست دارم تو زمینه 810 خفن بشم.و به همین خاطر مزاحم تو شدم.میخاستم این جریان کامل تعویض درایورهای دوربین و خصوصا صدا و تقویت نرم افزاری صدا رو یاد بگیرم:8: .و کلا به چه چیزایی در این زمینه احتیاج دارم(سخت افزار و نرم افزار) ضمنا گوشی سریال اصلی نیست نکنه یه دفعه قات بزنه:41: .و دیگه چه کارایی هست که به گوشی حال میده و خفن میشه تا کل یه عده رو بخابونم:21: .میدونم الان داری به من فوش میدی و جوونمو آرزو دارم:5: :40: .
بهناز جان اینی که شما دیدی mp3 فشرده نیست طرف فقط کیفیت آهنگ رو آورده بود پایین.نقل قول:
مثلا کیفیت معمولی آهنگ 128 هست ولی اونی که شما دیدی برای اینکه آهنگ حجم زیادی نگیره مثلا کیفیتش رو آورده بود روی 24 خیلی هم انجام این کار سادست:46: فقط باید برنامشو داشته باشی.یکی از برنامه هایی که این کارو میکنه jet Audio هست که فکر کنم هر کسی تو کامپیوترش داشته باشه.اگه مشکلی داشتی در خدمتم:2:
سلام...قربونت...مراحمی:10: ...فقط لطف کن اسمم رو نشکن...مرسی:20:نقل قول:
خیلی خوبه اینقدر مشتاقی....خوب اگه می خواهی از نرم افزاری اقدام کنی حتما تو تاپیک مربوطه بهت گفتن دیگه...که تنها باید از برنامه ی phone xs الفا 6 یا الفا 5 اش استفاده کنی تا مشکل حادی پیدا نکنی....اگه به نظرت این کارا 6-7 تومن می ارزه می تونی با فار اقدام کنی که سریالت می پره و بعدش باید ببری واست سریال چنج کنن اونم بدون فلش.....عرضم به حضورت اگه بازم دنبال کارای خفن هستی باید صبر کنی...من بازم دارم تحقیق می کنم کارای دیگه ایی ببینم روش می شه کرد یا نه....اگه می شه چقدر هزینه داره و ....کلا فعلا دارم سوال و پرس و جو می کنم....اگه یه وقتی به چیز توپی رسیدم حتما خبرتون می کنم....
ببخشید من دیر دیر میام...دانشگاه هست و .....
شاد باشید:20:
حرفهای ودکا رو کاملا تائید می کنم:20: ...فقط واسه تفهیم بیشتر :نقل قول:
برنامه ایی داشتم..متاسفانه اسمش رو خاطرم نیست کارش رینگ تون سازی بود....یه اهنگ رو وقتی کات می کردم حدود 30 ثانیه....و می خواستم بیت ریتش 32 باشه...حجمش یه زور به 100 کیلو می رسید.....اما اگه فرضا رو 128 می گذاشتم حدود 350-450 می شد..که این نشون می ده بیت ریت چقدر تاثیر داره...اما...اما اصلا فکر اینکه بخواهی بیت ریت و بیاری رو نکن...چون کم کردن حجم به قیمت افت کیفیت محسوس اهنگ تموم می شه
آهان... مطمئنی؟ :20:نقل قول:
آقا چرا راه دور میرینقل قول:
همین نرم افزار disc to phone که داخل cd همراه سری های دبلیو هست مثل ماه و با سرعت اعجاب آوری انجام میده . خیلی ساده و با تنظیمات مربوطه
سلام
دوستان از ارائه اطلاعات ارزشمندتان بسیار ممنون استفاده کردیم
نقل قول:
گل پسر ودکا فقط خواست برنامه ایی رو بگه که معروفه...حرف شما متین
خواهش..قابلی نداشت:20:نقل قول:
ضمنا یه مدت وقت نکردم نکته جدیدی بگذارم...قول می دم امشب دوباره جبران کنم...منتظر باشید
ايا مي دانيد کارتهايي وجود دارند که مي شه تا 12 تا سيم کارت رو روش ريخت؟؟؟!!!:18:
بله وجود دارند...بنام Green Card ويا Greencard2 شهره هستند
جالبيش اينه که در اين کارتها ظرفيت اس ام اس شما روي سيم کارت به 250 عدد مي رسه!!:8:
وقتي شما از يک سيم کارت استفاده مي کنيد....تنها اون شماره روشن هست و بقيه خاموشه:46:
مهمترين کارايي اين کارتها جلوگيري از هزينه ي اضافه براي خريد گوشي هست...يعني اگه 2 خط دارين..تنها با يگ گوشي مي تونيد از 2 سيم کارتتون استفاده کنيد و نيازي نيست يک گوشيه ديگه هم واسه خط دومتون بخريد
تا جايي که من متوچه شدم اين سيم کارتها خودشون انواع گوناگوني دارن....
فرضا نوعي از اين کارتها وجود داره که فقط به درد کسي مي خوره که حداقل 4 خط داشته باشه...يعني کارت به گونه ايي هست که اگه 4 تا سيم کارت روش بريزي قبول نمي کنه و امکانش وجود نداره
و بدين صورت هست که براي عوض کردن شماره . زماني که مي خواهيد از شماره ي ديگرتون استفاده کنيد اين کار با يک کد انجام مي شه...کد جا به جايي رو مي زنيد و شماره عوض مي شه
تو اين زمينه خيلي مطالب ديگه هم خوندم...اما کمی تخصصی بودن:13:
مطمئنا اين نوشته ها خيلي ناقص هستن ...لينکش رو جاهاي مختلف ميگذارم اگه کسي پيدا شد تخصص داشت واسمون بيشتر بگه:20:
شاد باشيد:20:
ممنون مصطفی خان .
چه عجب . تاپیک داشت میزد تو خاکی.
ممنون .نقل قول:
یه قاب های مخصوصی هست واسه اینکه دوتا سیم کارت بندازی رو گوشیت
به این ترتیب که دوتا سیمکارتت رو میاری و قسمت چیپهاشون رو با تیغ می بری و میندازی توی اون قاب مخصوص به این ترتیب به قاب داری به اندازه یک سیم کارت که محتوی دوتا چیپ هست بعد اونو میندازی رو گوشی بعد یه منو مخفی ظاهر میشه ( همه گوشیا دارن اما مخفیه) که میتونی بین اون دوتا سیمکارت سوییچ کنی به همین راحتی به همین خوشمزگی فقط ایرادش اینه که سیمکارتت آب میره و به تنهایی نمیتونی تنهایی استفاده کنی :27:
آقا دمت گرم. واقعا جالب بود.ممنون
عضویتت رو تبریک میگم....نقل قول:
خواهش می کنم...بازم اگه نکته ایی دوست دارید اینجا قرار بگیره بپرسید........
مهدی جان از تو هم ممنون الان که دارم می رم کلاس... برگشتم حرفهای جدیدی دارم:20:
:31:من از طرف همه 810 دار ها ورود شما را تبریک میگم امیدوارم هرچه زودتر برید و w810 بخرید.نقل قول:
مدیریت ویژه خوش آمد گویی
سلام دوستان...
مطالب مفيد و متنوع بودند! دستتو ن درد نكنه..:11:
آقا اين كپسوليه يا به قول دوستمون بازر به كا 750 هم ميخوره؟ يا فقط مخصوص سري دبليوه؟
تشكر وسپاس فراوان.
ببخشید یه کم پستم دیر شد..مشکلی واسه سیستم پیش امدنقل قول:
خوب می پردازیم به ادامه ی صحبتهامون:
در تائيد حرف شما لازم هست بگم که گوشي مورد نظر بايد قابليت استفاده از دو خط رو داشته باشه
فرضا گوشي هاي نوکيا 8250 که اين قابليت رو دارند که با گرفتن دکمه ي # بين دو خط سوييچ مي شه
در اين زمينه سيم کارتهاي گوناگوني در بازار وجود دارند
فرضا مشخصات يکي از اونها که جالب هم هست بدين شرح:
هر دو خط رو همزمان در هر لحظه داريد!!...بدين صورت عمل مي کنه که با فعال کردن اين قابليت...بشکل اتوماتيک هر 2 دقيقه خط عوض ميشه :5:
البته اين جمله ي بالا بيشتر يک تعريف و تمجيد از محصولشون محسوب مي شه تا واقعيت:46: ..و در واقع بازي با کلمات هست...چون چه از dual sim استفاده کنيد(به توضيحات مهدي مراجعه کنيد) و چه 2 يا چند سيم کارت رو روي يک کارت رايت کنيد....باز هم نمي تونيد در يک لحظه ي زماني مشخص از 2 خط استفاده کنيد
حال می کنید....واستون مراسم استقبالم دارم واسه عضویت..والله ما تازه امده بودیم کسی ما رو نم دید چه برسه....:46:نقل قول:
دوست عزیز نظر لطفته...خوش حالم از مطالب راضی هستین....:11:نقل قول:
عرضم به حضورت...این دیگه زحمتش و تحقیقش به خودتون بستگی داره....من عکس 810 رو گذاشتم...شما باید زحمت بکشی بری موبایلی ها رو بگردی کپسولیه 750 رو از نظر ظاهری دقیقا باهاش مقایسه کنی..اگه عین هم باشه با احتمال قوی فابل تعویض خواهد بود....
بعدشم 750 سری کا که صدای مناسبی داره...واسه چی این قدر ناشکری می کنید؟
اگه هم خیلی مشتاقی یه کارایی کنی و سریال اصل هست گوشیت با نرم افزار ور برو باهاش....
لطفا در این نظرسنجی شرکت کنید . شاید به نتایج درخشانی در مورد قابلیت والکمن سونی اریکسون رسیدیم
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از راهنمایی همه دوستانی که سعی می کنن اطلاعات باارزششون رو دراختیار دیگران قرار بدن تشکر می کنم دوست عزیز نکاتی رو که شمادر نوشته هاتون گذاشته بودید بسیار مفید بود وبخاطراین مطالب دلایل کافی برای تعویض کوشی نوکیام با یک دبلیو 810 ای پید اکردم انصافا صدای 810 واقعا عالیه سرعت گوشی هم بسیار خوبه چندتا سئوال داشتم لطفا راهنمایی کنید :
1- چطوری می تونم از نرم افزاری که گوشیم رو مدیریت می کنه یک بک آپ بگیرم ؟
2- بک آپ گرفته شده رو چطوری روی گوشی برگردونم ؟
3- برنامه های جاوایی که روی گوشی نصب می شن چطوری remov می شن؟
4- برنامه های جاوایی که روی گوشی نصب می شن توی چه مسیری میشینن؟
5- چطوری می تونم عکسی رو از روی هاردم در این قسمت () قرار بدم؟ (میدونم مربوط به این قسمت نیست لطفا راهنمایی کنید؟ )
خیلی ممنون و یادت باشه خیلی گلی
سلام دوست عزيزنقل قول:
خوش حالم شما هم مي خواهي 810 بگيري...گوشيه ناز و خوبيه:8: ...الانم که قيمتش امده پايين و يک گزينه ي عالي مي تونه باشه:20:
خوب بريم سراغ جوابها:
ببين من جواب سوال 1 و 2 شما رو تو صفحه ي اول همين تاپيک اوردم...تماميه ريزه کاري هاي برنامه ي myphone explorer تو اون پستم وجود داره...مطالعه کن...هر جاش مشکل داشتي من در خدمتم...
3-کافيه شما بري روي more بعد delet...به قول مهدي به همين خوشمزگي!!!:46:
4-به شکل توماتيک برنامه و بازي ها توي فولدر otherقرار مي گيره...اگه مسير اين پوشه رو منظورتون هست مي شه:memory stick...mssemc....media files....other
5-متوجه نشدم...منظور اگه اين باشه که مي خواهي عکس رو داخل پست هات قرار بدي...توضيحات دوست خوبم تو يکي از پستهاي همين تاپيک هست...اگه تونستم لينک اون پست رو مي گذارم برات
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=109035&page=6
شاد باشيد:20:
ممنون مصطفی خان گل و گلاب.نقل قول:
اما من هم یه توضیح بدم :
برنامه ها تا قبل از نصب که هر جایی میتونه باشه .اما شما منظورتون بعد از نصبه . بعد از نصب بستگی به خودتون داره که اونو به عنوان بازی معرفی کنید یا برنامه . اگر بازی باشه تو پوشه game و اگر برنامه باشه توی پوشه aplication میره . ( البته یک کپی از اون میره اونجا برنامه اصلی و نصب نشده jar سر جای خودش میمونه . )
مصطفی خان و نخورده مست عزیز[] :11:
از راهنمایی خوبتان ممنونم وبا تشکر مجددا از اینکه اطلاعات بسیار مفیدتان رو دراختیار دیگرون قرار میدین
وباز یک سئوال دیگه :
1- آیا برنامه های جاوا وقتی نصب می شن مثل نصب برنامه در ویندوز عمل می کنن یعنی ریشه های نصبش داخل خود سیستم عامل پخش میشه ؟
2- آیا میتونم نرم افزاری که گوشی من رو مدیریت میکنه که شامل منو - اتصالات - پیام نگار - مدیا پلیر- رادیو ....
هست رو عوض کنم ویکی دیگه روش نصب کن مثل ویندوز که رو سیستم نصب می کنیم .
3- درخصوص آپ دیت گوشی راهنمایی کنید البته گوشیم رجیستر دستی وبدون گارانتیه .
4- ایا خودم می تونم گوشیم رو رجیستر کنم ؟
5- اینبار دیگه خیلی گلین اونم از نوع کمیابش براتون آرزوی موفقیت می کنم :11: :11: :11:
1و2-دوست عزیز شما پلتفرم جاوا رو خیلی دسته بالا گرفتی ...نه بابا سیمبینش همچین قابلیت هایی نداره که یه سیستم عامل محسوب می شه...جاوا که اصلا سیستم عامل هم نیست...بنابر این جواب سوال 2 که مطمئنا نه هست....سوال یک هم:گفتم جاوا اصلا سیستم عامل نیست که بخواهی با سیستم عامل مقایسش کنی...نخیر...فقط در همون پوشه ی مورد نظرتون ذخیره می شهنقل قول:
3و4-اولا اپدیت تخصص می خواهد که فشنگ نشسته باشی کل تاپیک مربوطه رو خونده باشی...تازه اون موقه می تونی بگی من یه چیزایی بلدم چون تئوری تا عمل خیلی فرق هست...همه ی اینها هم واسه زمانی هست که رجیستر اصل باشه...رجیستر دستی که اصلا حرفش رو نزن...دست بزنی سریال می پره دوباره باید ببری بیرون واست فلش کنن
قربونت گلی از خودته:10:
بازهم سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه یه روز خواستین دیگه به سئوالاتم جواب ندین خبرم کنین تا گوشیم رو بفروشم ............
ممنون از راهنماییهات لطفا اگه ممکنه بازم سئوال داشتم... ممنون:11:
1- وقتی می خواهم گوشی رو از سیستم جدا کنم گوشی اجازه جداکردن کابل USB نمیده حتی وقتی که در برنامه ی MyPhoneExplorer با کلید F1 اتصال رو قطع می کنم ولی متاسفانه ممکن نمی شه ؟
2- در مشخصات گوشی سونی اریکسون W810I ننوشته بود که این گوشی بوسیله کابل USB امکان شارژ شدن رو داره گوشی من وقتی باکابل USB به سیستم وصل می کنم شرو ع به شارژ کردن می کنه باید اینطوری باشه یا که من خیلی خوش شانسم .
3- گوشی من رجیستر اصل نیست و ایران ریجستر شده اگه گوشیم رو master reset کنم مشکلی برام پیش نیاد .بخاطر رجستر گوشی.
4- نرم افزار MyPhoneExplorer امکان تهیه ی پشتیبان از اطلاعاتی که توسط کاربر به گوشی وارد میشه رو میده چطوری میشه از خود سیستم عاملی که گوشی رو مدیریت می کنه بک آپ بگیرم.
5- آیا ممکنه سیستم عامل گوشیم دراثر نصب برنامه های مختلف جاوا دچار مشکل بشه ؟
6- اینکه می گن آپ دیت گوشی آیا برای سونی اریکسون W810I با رجستر دستی امکان پذیر است یانه ؟ اگه نه راه چیه اگه برم مخابرات مشکلم حل میشه ؟
7- یادته گفتم خیلی گلی پس مواظب باش زنبوره نیشت نزنه............ بازم ممنون با خاطر راهنماییات.
دوست عزیز کاری نمی کنم که...خوش حال می شم بتونم بهت کمک کنم...نقل قول:
ببین دادش..در جواب سوال اولت بگم که....وقتی رو حالت فون مد هستی ...با خیال راحت کابل رو بکش(به خدا اینها رو تو پست صفحه ی اولم گفتم)...حالا چه با پی سی سویت دارید کار می کنید چه مای فون...فرقی نداره..تو حالت فون مد ...خیالت راحت بدون انجام کار اضافه کابل رو بکش
2-این امکان رو داره...الان دیگه اکثر این باطری های جدید این حالت رو ساپورت می کنن که اتفاقا خیلی هم کابرد داره
3-نه مستر ریست بهرم مربوط می شه نه نرم افزار گوشیت...هیچ مشکلی پیش نمی یاد
4-سوالت اینه با این برنامه چطور بک اپ بگیری؟پست صفحه ی 1 رو خوندی شما؟
5- نه خیر امکانش نیست...داره وظیفش رو انجام می ده واسه چی مشکل پیدا کنه:46:
6-تو رو خدا به حرفهام توجه کن...یک بار دیگه هم می گم...رجیستر دستی نه اپدیت نه فلش....بخواهی بنرم افزار ور بری سریالت می پره...الان دیگه مخابرات قبول نمی کنه...حالا بی ضرر نیست دوست داشتی یه سری بزن اگه خبر جدیدی بود به ما هم بگو
قربونت...اما حال می کنی این پاسخم یه جورایی ان لاین بودا همین الان پست گذاشته بودی
شاد باشی رفیق:20:
بابا مصطفی خان میبینم که پستات از 400 هم زده بالا . ماشالا . همین طور ادامه بدی رییس جمهور میشی:10: :10:نقل قول:
منم جواب میدم:27:
1 نه
2 نه
3 نه
4 نه
5 اره:27:
آپ دیت کار ساده ایه و هیچ گونه تخصصی هم نمیخاد ( البته با نرم افزاری که از طریق سایت سونی اریکسون دانلود میشه )به این ترتیب که : برنامه رو نصب میکنی بعد کانکت میشی به اینترنت کابل رو میزنی یه خورده سماق میمکی ( 20 دقیقه تا نیم ساعت) کابل رو میکشی . به همین سادگی به همین خوشمزگی . من با این نرم افزاره کار کردم خیلی محشره حدود 30 مگ میشه . اسمشم اینه UpdateService_Inst که باید از سایت سونی اریکسون دانلود کنی اما لینکشو ندارم. تذکر: برای گوشی های سریال اصلی
گوشی های سریال غیر اصلی خیلی دنگ و فنگ داره . درد سر خالی . باید فصف تاپیکو بخونی تا همه فوت و فن هاشو یاد بگیری و وسطش گیر نکنی
آقا یه سوال . برای پاک کردن یک برنامه از روی گوشی همون Delet رو بزنم کافیه ؟ یعنی مثل کامپیوتر
Uninstal نداره ؟
اگه بخواهی خودش رو پاک کنی...دل کردن کافیه...اگه هم بخواهی کلا پاک کنی که باز خود install برنامت رو از تو other پاک می کنی...قبلا هم گفتم جاوا یا سیمبین...چیزی نیستن که فرضا ریشه دوانی کنن و جای دیگه ایی هم از برنامه ذخیره کنننقل قول:
فقط و فقط دل کردن