نمیشه میگه خطا در نصب.مشکل از بازی هم نیست چون روی گوشیهای دیگه سامسونگ نصب میشه و اجرا میشه و با همون تنضیمات Softick پس از تنضیمات هم نیست پس مشکل باید از گوشی باشه دیگه؟نقل قول:
Printable View
نمیشه میگه خطا در نصب.مشکل از بازی هم نیست چون روی گوشیهای دیگه سامسونگ نصب میشه و اجرا میشه و با همون تنضیمات Softick پس از تنضیمات هم نیست پس مشکل باید از گوشی باشه دیگه؟نقل قول:
من هم فکر میکنم نیازی به انجام اون مرحله نباشهنقل قول:
و به خاطر این داخل دنیای جاوا نمیره چون هیچ برناه ای داخلش نیست و گرنه مشکلی وحود نداره
رو e490 چي جوري ميشه بازي ريخت؟
پس چی کار کنم بازی نمیریزه ومیگه خطا در نصب.نقل قول:
مدل گوشیت آی هست یا معمولی؟نقل قول:
بابا تورو خدا يكي نحوه صحيح نسب برنامه در E490رو كامل و روشن بگه خيلي ممنون ميشم از مديران وكساني كه واردن به ملت هم ياد بدين:41:
معمولی هستشنقل قول:
---------------------------------------------------
دوست نازنین
متاسفانه لینکی که معرفی کردید آموزشی در مورد نصب برنامه بر روی X820 نداشت
اگر برای شما یا دیگر دوستان امکان دارد مرجع دیگری را معرفی فرمایید
بسیار ممنون
---------------------------------------------------
نمی دونم شاید صفحه اول هم باشه
برای ایکس 820 :
کد:http://shahabsamsung.persiangig.ir/Mobile/SAMSUNG-D830-D840-P310.pdf
نقل قول:
ممنون دوست عزیز مطالعه می کنم
ببخشید مزاحم میشم یکی توروخدا نحوه نصب بازی روی E720 رو به صورت ابتدایی توضیح بده
مزاحم چیه . برای سری ئی کدش رو نمیدونم
من تو سایتای خارجی که میرم فقط براش بازی گذاشتن آموزش نصب رو نذاشتن
من u700 دارم و نمی خام گوشیم ریست بشه... چی کار کنم...؟
شرمنده که این ÷ستو تو این قسمت دادم
ولی ضروی
من یه مشکل دارم تو گوشی e250
چند روز پیش گوشی بادر کوچکمو دستکاری کدم ویه کد ریست ماستر بهش دادم
دیگه بعدش که گوشی از نو امد بالا دیگه محدودیت سرویس می زنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی اینم بگه که روی سیم کارت ایرانسل میاد بالا
سلام دوست عزیز ....
این کد نمیدونم چیه که هرکی میزنه سیم کارتش قفل میشه .... چندتا از بچه های همین انجمن هم این مشکلو پیدا کردن .... نمیدونم چیکار کردن ولی فکر میکنم سیم کارتشون مشکل پیدا کرده بود .
میشه روش نصب بازی رو U700 : Shp رو توضیح بدین
ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه
سلام برو بچ هکر عزیز من یه سوال متفاوت دارم اونم اینه که اولا گوشی من e250d هست ومشکل من از اون جای شروع می شه که تا میخوام گوشیمو به سیستم وصل کنم اصلا کل سیستم خاموش میشه نمی دونم کار از کجا عیب داره چون گوشی خودش کابل نداشت اونو سوا گرفتم میتر سم از کابل باشه .بعدا چون pc suit samsung وصل نکردم .... در کل نمی دونم مشکل از کجاست این منو کلافه کرده لطفا مرا دریابید ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/
دوست عزیز سلام ....
مشکل شما میتونه 3 عامل داشته باشه :
1. مشکل در پورت Usb کامپیوتر
2. مشکل در پورت Usb گوشی
3. مشکل در کابل Usb
موفق باشی ...
ممنون فروم باز عزیز از راهنماییت
میخوام یه نکته مطرح نکم البته از نوع دره پیتی
من pcstodiu sgh e250 رونصب کردم و همچنین کابل رو عوض کردم و گوشی رو در حالت modem 'گذاشتم البته این بار گوشی من توسط سیستم شناسایی شد ولی با ین وجود سیتم خاموش میشه البته بعد از یکی دو دقیقه ...
من یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که چون از قبل بازی های دنیای جاوا را پاک کردم الان نمی تونم وارد قسمت دنیای جاوا بشم یعنی option >network settingخلاصه منمو کل کلی اشکالات دوستتان دارم
dont live without love ----------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام
من تازه گوشی Sgh-x160 گرفتم و چندتا نرم افزار و بازی تو اینترنت دیدم واسش اما نمی دونم چطور باید رو گوشی نصبشون کنم میشه لطفا راهنمایی کنید باتشکر .
سلام. من تا مرحله4 رفتم ولي بعد اآن گزینه 'Options' را در Phone Explorer نديدم.نقل قول:
ميشه بيشتر راهنمايي كنيد.
سلام دوستان،
چطوي ميشه با U600 پوشه (فولدر) ها رو يا چندتا فايل رو با هم با Blutooth فرستاد؟ يا نرم افزاري واسه اين کار هست؟
سلام به همگی ...نقل قول:
سلام. من تا مرحله4 رفتم ولي بعد اآن گزینه 'Options' را در Phone Explorer نديدم.
ميشه بيشتر راهنمايي كنيد.
دوست عزیز میشه در مورد مشکلتون بیشتر توضیح بدین ! من متوجه مشکل شما نشدم
موفق باشی ....
سلام دوستان
من گوشیم مدلش d600 می خوام روش ویروس یاب نصب کنم چطور می تونم این کار رو بکنم .
سال نو مبارک:31:
جاوا آنتی ویروس نداره
یعنی روی گوشی نمی تونیم ویروس یاب نصب کنیمنقل قول:
اصلا" ویروس نمیگیره که بخوای ویروس یاب داشته باشی
سلام من يه گوشي D900i دارم ولي فقط 4 مگابايت ميشه روي حافظه جاواي اون برنامه نصب كرد
چطوري برنامه هام رو مثل نوكيا بريزم تو مموري ديسك
چطوري برنامه هاي نصب شده را قبل از حذف يه جا ذخيره كنم
تو مشخصات گوشي خونده بودم كه قابليت نمايش آفيس و PDF داره ولي با اينكه آيكون ها را درست نشون ميده اما بازشون نمي كنه چرا؟
سلامنقل قول:
هیچکدوم از این اعمال انجام پذیر نمیباشند ! .
دوست عزیز من هرچی روی کارت حافظه ی گوشیم داشتم پاک شد .گوشیم d600 فکر کردم باید مال ویروس باشهنقل قول:
دوستان برنامه ای برای گوشی سری d ندارین . مثلا دیکشنری و ....
البته دیکشنری longman باشه خیلی خوبه .
یک سری برنامه برای فونت هم معرفی کنید
دوستان بعد از اینکه ادد رو زدیم کجا باید کدها رو وارد کنیم .بعد از ادد کردن هیچی روی گوشی من نمی یاد .
روی چه گوشی میخوای نصب کنی عزیز ؟نقل قول:
دوست عزیز توی پست قبلی گفته بودم d600نقل قول:
تو صفحه شماره گیری گوشی اون کد هارو وارد کن
دوست عزیز کدهارو به ترتیب توی گوشی وارد کن ...
دوست عزیز این کار رو می کنم ولی یا خاموش می شه یا اینستالش ارور می ده !!:41:نقل قول:
سلام از تاپیک خوبتون و راهنماییهاتون ممنون ولی من هرچی تو ی این تاپیک گشتم هیچ آموزشی درباره ی طریقه ی نصب نرم افزار روی گوشیم ندیدم :41: گوشی من F 700 V هست که از شرکت vodafone بیرون اومده . که صفحه ی لمسی داره . PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE یه نفر به من بگه چجوری روش میشه جاوا نصب کرد ؟ :11:
دوستان اگر امکانش هست طریقه نصب جاوا بر روی گوشی e490رو آموزش بدید ممنون میشم