سه برابر؟؟نقل قول:
اگه فارسی حرف بزنی میکنن 10 برابر بی انصافا
دست من نیست که بذارم بیان یا نذارمنقل قول:
بیان قدمشون رو چشم ولی باید کنترل بشه
آملی ها هرجا باشن دوست و آشنا زیاد دارننقل قول:
آمله دیگه الکی که نیستنقل قول:
Printable View
سه برابر؟؟نقل قول:
اگه فارسی حرف بزنی میکنن 10 برابر بی انصافا
دست من نیست که بذارم بیان یا نذارمنقل قول:
بیان قدمشون رو چشم ولی باید کنترل بشه
آملی ها هرجا باشن دوست و آشنا زیاد دارننقل قول:
آمله دیگه الکی که نیستنقل قول:
اووووووووووووووو از یه همکار انجمن ذوثق میکنید پس ما چی بگیم که هم شهریمون ادمین هستش اصلا ادمین رو بیخیال فکر کن خود من چه افتخاری واسه استان گیلان هستم!!!!نقل قول:
منم خوشحالم که یکی از همشهریان ما همکار انجمنه
پیشاپیش از اظهار لطف دوستان تشکر میکنم
نقل قول:
کسی از نوشهر نیست؟
حالا نگی چرا ما تو شمال پخشیم اما عمه ی عزیزم نوشهر هستش
آرسام جان بعد امتحنات منتظرم نزنی زیرشا
خیلی خوشم اومد از این تاپیک...هم بچه هاش خیلی خوبن هم بچه هاش خیلی خوبن.دی:-
سرعت پیشرفتش هم بسی قابل توجه!
من کلا هیچ کاری با انجمن متفرقه نداشتم...هیچ کاری!تموم کارهام توو انجمن موبایل هاست!از وقتی این تاپیک پیداش شده هر روز بهش یه سری می زنم!
نقل قول:
آخی نازی :46:
من دقیقا برعکس شمام
راستی ما هم درگیریم:31:
خدا اموات bidastar رو بیامرزه....نقل قول:
من کلا هیچ کاری با انجمن متفرقه نداشتم...هیچ کاری!تموم کارهام توو انجمن موبایل هاست!از وقتی این تاپیک پیداش شده هر روز بهش یه سری می زنم!
آره پسر خوبی بود میشناسیش ؟!نقل قول:
اما شما 1 ساعت زودتر از من این تاپیک را زده بودی .!!!نقل قول:
خدا اموات bidastar رو بیامرزه....
چی میگی رفیق این تاپیک تو تاریخ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 03-11-2007, 11:32 PM زده شده شما تاریخ عضویتت هست dec 2007 ! این 9 ماه رو یه ساعت حساب میکنی ؟! با محاسبات من که جور در نمیاد ! یجور در هم پیچیدگی زمانه ؟ چجوریاست ؟:46:نقل قول:
بله...چه میشه کرد؟!اینجا تاپیک شمالی هاست دیگه:31:...من هنوزم نمی دونم چرا خیلی ها با اینکه محل سکونتشون شماله قسمت "محل سکونت" رو جاهای عجیب غریب می نویسن!خوب شد این تاپیک راه افتاد تا من ببینم چندتا همشهری و کلا چندتا هم استانی دارم:20:...نقل قول:
آره والا...دمش گرم!نقل قول:
بیخیال بابا ! حالا کافیه یکی 1 نیم جمله بگه 5 تا پست بعدش بیاد که ... ! :46: دیگه گفتن انجمن متفرقه ولی نه اینقدر متفرقه ! ! ! هر کی این تاپیکو زده دستش درد نکنه . هر کسی هم که تو فکرش بود که بزنه اونم دستش درد نکنه ! کلا دست همه درد نکنه ! :10:
2 تا موضوع که دوستان درباره ش صحبت کردن نظرم رو جلب کرده بود . یکیش درباره بهار و مسافرت و شمال و دیگری قیمت و تورم و چند برابر شدن و ... !
راستش به نظر من و برخلاف دید اکثر مردم ایران محروم ترین منطقه کشور شمال کشور هست ( حالا درباره مازنی ها نمیتونم نظر بدم چون تقریبا کم اطلاع هستم . البته خوب هم پیشرفت کرده ) اما گیلان و گیلانی ها گول سرسبزی و زیبایی و بکر بودنش رو دارن میخورن و همین شده ملاک یه زندگی شاداب و سرحال و بدون مشکل !!!
استانی که با این همه موقعیت و در کنارش داشتن جوونای با استعداد در هر زمینه ای متاسفانه هیچ صنعتی رو به صورت متمرکز پذیرا نیست و از کار تولیدی اصلا خبببببررررری نیسسست !
دل همه هم خوشه که تو طبیعت و سرسبزی و ... دارن زندگی میکنن . تو این وضعیت فقط سرمایه ست که داره کار میکنه !!! نه فکر و استعداد ! ! ! ( اینو هم میدونم که این مشکل کل جامعه ماست . اما همش این فکر اذیتم میکنه که چرا گیلان فقط باید جای خوبی برای تفریح و خوشگذرانی باشه نه زندگی و دنبال کردن مسیرش ... بگذریم ... )
----
درباره اون مسئله دوم هم حرف جالبی زد دوستمون ! منم خودم بچه لاهیجانم . برای 3 4 روز با بچه های دوران خدمت تهران تو شهسوار بودیم . خب اونا که همشون تابلو بود بچه اینجا نیستن ... اتفاقا همین بحث پیش اومد و من دفاع کردم اما ... ! خودم حسابی خجالت کشیدم !!! 2 3 بار سر آدرس و آدرس پرسیدن حسابی خجالتمون دادن ! ( حالا من که آدرس رو بلد بودم . خلاصه چند بار رفتیم شهسوار دیگه ! ! ! ولی خب یارو حسابی بچه ها رو میپیچوند و یه دور شمسی قمری میداد بهشون تا برسوندشون سر خیابون !!!!!!!! ) یا مثلا روی حساب کردن کرایه ها یهو 10 برابر میشد !!! که البته با 2 جمله محلی گفتن به راننده یهو میدیدم رنگ راننده رو به رب گوجه فرنگی تبرک بر میگرده ! و ... و ... و ...
خب خداییش چرا باید تو شهر های زیبای شمال که فعلا وضعیتی بهتر از این و پذیرش مسافر و توریست نداره اینطور اوضاعی رو حتی برای موارد معدود ببینیم ... انصاف هم چیز خوبیه ... بعد میرن میگن مشت نمونه خرواره ! والا نیست بابا ! خودم همیشه بچه های هم سن و سال خودم که اومدن بگردن و معطل ماشینن رو میبینم سوار میکنم و میبرم میرسونم ... ولی ...
بازم بگذریم ! خوش بگذره ! :10::31:
تبلیغ؟؟؟؟!!!نقل قول:
که البته با 2 جمله محلی گفتن به راننده یهو میدیدم رنگ راننده رو به رب گوجه فرنگی تبرک بر میگرده ! و ... و ... و ...
کاملا با حرفات موافقم واقعا آیا کسی هم هست که رسیدگی کنه به این بی انصافی ها؟؟
ای بابا این چه حرفیه یکی یه چیز گفت منم یه شوخی با همشهریم کردم ! :31:نقل قول:
اینطوری که شما گفتی فکر کردم دعوا شده !!
بقیش هم متاسفانه حق باشماست . ..
ولی به جای اینا بهتره از این پتانسیل استفاده مفید بشه ! اما حیف ... شهرهای دیگرو کاری ندارم ، همین آمل که انقدر بهش مینازن که قطب صنعتیه و کلی کارخونه داره چندتا هتل داره ؟! ... خیلی گلایه ها میشه کرد . اما چه فایده ... :13:
متاسفانه تصمیم گیری همیشه دست آدماییه که ... ، ماجرای شهردار آمل که تازگیا عوض شده رو شنیدین ؟ ! .... بگذریم ...
جناب علیزاده؟؟
امیدوارم حداقل بتونه کاری کنه واسه آمل
هر روز بد تر از دیروز
اینیکی بدتر از اونیکی
کد:اینیکی بدتر از اونیکی <> امیدوارم حداقل بتونه کاری کنه واسه آمل
اینیکی بدتر از اونیکی = true
return false !
منم شمالي ام از استان گيلان :دي ،خوبين هم شهرياي عزيز
امیدواری میدم به خودم دیگهنقل قول:
چی کار کنیم
این تاپیک هنوز بحث را انتخاب نکرده !!!!!!!!!!!
مثل اینکه نـــــــــــــه!!!!
يه بحث خوب مطرح كنيد. اگه سراع نداريد من بگم
بگو ؟ منتظزیم ؟نقل قول:
فقط موضوعی باشه که تاپیک را دچار مشکل نکنهنقل قول:
يه بحث خوب مطرح كنيد. اگه سراع نداريد من بگم
از دوستانم هم میخوام کمی صبور باشن
چطوره یه موضوع خوب باشه ؟ نظرتون چیه ؟ !!!!
مطمئنم همه موافقید !!!
يعني چه؟ ميشه بيشتر توضيح بدي؟نقل قول:
می بینم که دوستان سر انتخاب موضوع با هم همصحبت شدن...از این موضوع بهتر چی می خوای؟!
نه جدي. موضوع داري رو كن .نقل قول:
ايران ملوان
با آرزوي موفقيت ملوان
برنج کاران شمالی خوش به حالشون شد
برنج کیلویی 5000 تومان تازه این کمشه!
پدر چای رو در آوردن ... الان نوبت رسیده به برنج ... البته فاتحه برنج هم خیلی وقته در شمال خونده شده . با این پروژه های آب داریم و آب نداریم و ... دیگه نفسی برای کشاورز نمیمونه . جالب اینه که تمام طرح ها به جای کمک به کشاورز چایکار و برنجکار فقط کار رو خرابتر کرده و پیچیده تر ...نقل قول:
نمیدونم آخه کجای دنیا تو سر تولید داخلی میزنه و به جاش وارد میکنه !!!؟؟؟ این بحث خیلییییییییی طولانی و زیاده ولی خب تو چند جمله باید بگم چای ایران ( شمال ، لاهیجان ) به عنوان بهترین چای طبیعی توی دنیا شناخته شده ست و چون برای بهره برداریش از سم و ... استفاده نمیشه از چای های با سابقه ترش مثل هند و ... هم جلوتره ... حالا دلیلش چیه که همین چای میره اونور و با بسته بندی خارجی و مارک دار میاد بازار و یا ... ( بگذریم !!! )
یا همین برنج ... تا همین الانشم صحبت از کمبود آب و ... هست و حتی خیلی ها امسال نکاشتن . بچه های شمال در جریانن که خیلی ها بهشون آب نرسیده . در حالی که فصلی پر آب و پرباران و برف رو پشت سر گذاشتیم و فقط و فقط به خاطر عدم برنامه ریزی مدون و حساب شده و نداشتن یه سد درست و حسابی که بتونه آب رو تا زمان و به اندازه مشخص پشتش نگه دارن الان میگن کمبود آب داریم !!!! دیروز از یکی از بچه ها که برنجکاره شنیدم برنج نیم دونه کیلویی 1800 داره فروش میره !!!!! این یعنی فاجعه ! برنج نیم دونه از 200 تومن بالاتر نبود !!! الان ...
چند وقتی هم هست که صحبت واردات برنج اینجا و اونجا شنیده میشه ... به سلامتی همه با هم فاتجه برنج رو هم میخوانیییییییییییییم ... رحم الله من یقرا فاتحه مع الصلواااااااااااااات !!!:19:
-----------
میگم چطوره یه مسابقه عکاسی برای بچه های اینجا در نظر بگیریم ؟ ! خوفه هااااااااااا ... خودم نمیرسم منظم سر بزنم وگرنه سر میگرفتمش ... یکی اگه بتونه سر و سامون بده و عکس ها رو کنار هم با نام فرستنده و عکاسش ردیف کنه و ما هم نظر بدیم خیلی جالب میشه ... لااقل برای فعلا ...
موضوع رای بحث زیاده ... سخت نگیرین زیاد :5:
قربون همه شمالی ها ، گیلانی ها ، لاهیجانی ها !!! ( همه با هم !!! )
اینم یه عکس خوشگل از باغ های سرسبز چای لاهیجان تقدیم همه شما عزیزان :
تابستون قبل گرفتم . زمانی که هنوز خیلی از باغ های چای رو نسوزونده بودن ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://i30.tinypic.com/258ntww.jpg
اگه زحمت برنجكاران رو ببيني 5000 تومان بازم كمه
اینجا که قیمت برنج 4000 تومن شده
شما گیلانیا چه زود پیشرفت میکنین! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام....درسته برنج شده 4000 تومان ولي با اين وضع بي آبي تا 2 سال ديگه برنجي تو كارخونه ها نيست...پدر من كارخونه برنجكوبي داره و ميگه اصلا برنج واسه فروش هم گير نمياد....واسه همينم داره كل كارخونه رو ميفروشه ميخواد بزنه تو يه كار ديگه.....
خلاصه اوضاع برنج خيلي قاراشميشه....
باي
دولت بايد بياد كشاورز رو تشويق به برنج كاري كنه، كه نمي كنه، بايد بياد به اينا ياد بده مثل ژاپن در سال بيش از يك بار كشت و برداشت كنن، كه نمي كنه، تازه اين هم از مشكل كم آبي! تو اين كشور هم كه راه براي پول در آوردن زياده، فقط عرضه مي خواد و يكم بايد چشمت رو، به رو بعضي چيزها ببندي...
البته گويا جديدا قراره يه سد تو گيلان احداث كنن كه در سال هاي آينده مشكل رو رفع مي كنه...
کلا امسال سال خوبی برا شمالیا نبوده
اون از برفی که اومدو تمام مرکباتو از بین برد
اینم از بی آبی
شمالیا همیشه باید با بدبختی روزگار بگذرونن
تو آمل میگن برنج کیلویی 6000 تومن شده بود الان هست 5000 تومن
یعنی تا کی این روند ادامه داره؟؟
بله درست میگین
قیمت برنج خیلی رفته بالا.
خیـــــــــــــــــلـــــ ـی!!
بابا وقتی برنج کارا بیخیال کشت برنج میشن و تغییر کاربری میدن چی میمونه که بفروشن ؟
قیمت بره بالا بیاد پایین در هر حالتی به ضرر کشاورز و مصرف کنندست .
کلا تا کشت برنج همینجوری بمونه و صنعتی نشه همینه که هست . اعتراضی هم وارد نیست .
به چی اعتراض کنین ؟ چرا گرونه ؟ حق داره گرون باشه چون هزینه ها بالاست ! فوق العاده زیاده . اصلا با قیمت پایین نمیصرفه . کم شدن قیمت بی انصافی محضه . حالا پس حق مصرف کننده چی میشه ؟ مصرف کنده ها چه گناهی کردن که غذای تقریبا اصلیشون رو باید با این قیمت بخرن ؟ به هیچ وجه انصاف نیست برنج گرون بمونه . هممون مصرف کننده ایم و اینو خوب درک میکنیم .
این وسط باید چه کرد ؟ با این هزینه ها و دردسر کشت برنج اگه قیمت پایین بیاد دو سال دیگه عمرا شالیزار سبز نمیبینید . قیمت که بالا باشه مصرف کننده ها ...
راحت ترین راهکار دولت اینه که تا جایی که میتونه به صورت غیر منطقی قیمت رو پایین بیاره . با واردات و زور و ...
اگه پایین تر نیومد به درک ! این همه چیز گرون هست . ما پول داریم میخریم هرکی نداره نمیخره ! این انصافه ؟
به جای ارزون کردن زورکی کاش به فکر پایین آوردن هزینه ها و آسون کردن کار کشاورزی بودن . کاری که بصورت خیلی پراکنده و جزئی بعضی جاها انجام میشه ولی این با این حجم کم تاثیر نداره ...
اصلا بحث خوبی راه ننداختین عوضش کنین . . .
اون عکاسیه بد نیست ولی خیلی تکراریه ! البته من عکسامو چند صفحه پیش ( 8 ) گذاشتم اما تو این همه پست گم شد!
سلام به همهی شما شمالی های دوست داشتنی
من میخوام تو خرداد که 5 روز تعطیل هست برم شمال
همراه خوانواده
من خیلیها پرسیدم کجا برم بیشتریا گفتن رامسر
من 300 هزار پول دارم و ماشین ندارم و میخوام ویلا کرایه کنم فقط برای 2 شب
کجای شمال برم؟؟؟
ویلای خوب چه قیمتی هست؟؟؟
300 هزار پول بسته؟؟؟
نه من ترکمن نیستم ولی ترکمنها رو دوست دارم.:10:نقل قول:
دوستان خواهشن بحث گرونی رو نیارن وسط . چون نه اخر عاقبت داره و نه نتیجه.چیزی جز اعصاب خوردی هم نداره.
بحث رو در موزد چیزی آغاز کنید که مختص شمال باشه!یا تا حد زیادی مربوط به شمال باشه(مثلا همین دریا)
برف رو که نگو. ولی این بارونی که اومد خداییش خیلی به موقع بود ها. خدارو شکر.نقل قول: