دوست عزيز بهتره خودت دست به كار بشي و گوشي رو فلش كني حالا اگه گوشيتv3x هست گوشي رو خاموش كن و دكمه هاي #* رو نگاه دار و ورژن بوت لودر رو بگو تا لينك مربوط به اون رو واسط بزاريم
Printable View
دوست عزيز بهتره خودت دست به كار بشي و گوشي رو فلش كني حالا اگه گوشيتv3x هست گوشي رو خاموش كن و دكمه هاي #* رو نگاه دار و ورژن بوت لودر رو بگو تا لينك مربوط به اون رو واسط بزاريم
نقل قول:
سلام مهندس.
این راهی که گفتی رو من امتحان کردم ولی در حالت open flip ال سی دی کوچیک (external LCD) روشن نمیمونه.
من الان دنبال اینم که چطوری در حالت باز بودن در گوشی این صفحه نمایش رو روشن نگه دارم.
در ضمن از زحمات شما کمال تشکر رو دارم.:27:
سلام به اساتید محترم موتورولا.
من حدود 3 ماه هست که دنبال راهی برای روشن نگه داشتن external LCD در زمانی که درب گوشی باز هست open flip می گردم.
من تمام سایتهای خارجی رو زیر و رو کردم ولی در این مورد فقط حرف می زدن ولی عمل نمی کردند.
گوشی من motorola V3x هستش.
اگر راهشو پیدا کنیم خیلی خفن میشه.
:45: :37:
سلام دوست عزیز
مورد بالا تست شده بر روی v3i است برای همین روی گوشی شما جواب نداده
من گوشی v3x دارم حالا بعد از 6 ماه هنگ میکنه به این صورت که ریست میشه اما بالا نمیاد و این حالت ریست شدن تا آ خر تکرار میشه ضمنا تا حالا 3 بار فلش زدم که ورژن جدید هم نصب شده
سلام. خودتون فلش زدین؟؟ با چه مانستر پکی؟؟نقل قول:
باتری رو چک کنید ببینید مشکل از باطری نیست..
نقل قول:
دوست عزيز تا به حال راهي براي اين موضوع پيدا نشده . مورد گفته شده هم همون طور كه ميلاد جون اشاره كردن روي وي تري آي جواب ميده. بايد منتظر بمونيد!
از 6 ماه قبل یک گوشی v3x خریدم . تا حالا چند بار هنگ کرده وقتی هنگ میکنه مدام ریسیت میشه اما بالا نمیاد تا حالا چند بار فلش زدم ولی فایده نئاشته
باطری را با یک گوشی دیگه عوض کردم ولی فایدهای نداشت .
فلش را مغازه زده از مانستر پک اون خبر ندارم فقط بعد فلش منوها به قول مغازه دار جدیده و فرق میکنه
خودت دست به کار شو.. باید فلشش کنی.اونم خودت تا مطمئن شی ایراد از مانستر پک نیست.نقل قول:
با مسعود گل موافقم تا خودت دست به كار نشي مطمئن نميشي كه از چيه
سلام.نقل قول:
من تا کی باید منتظر وایستم؟
پیر شدم.
فردا پس فردا میوفتم می میرم ناکام می شم.
کمک کنید.
من میخوام وقتی که در گوشیم بازه LCD خارجی روشن بمونه.
همه چیز ممکنه ولی هیچکی نمیدونه.
کمک کنیییییییییییییییییییید.
کمممممممک. کممممک. کمک. کمک. کمک......... :19::19::19::19::19:
اگر خیلی مشتاقی عزیز برو تو یکی از این فرم ها و در تاپیکه مربوطه مطلبت رو عنوان کن.. اگر ممکن باشهنقل قول:
حتما میدونن و راهنماییت میکنن..
کد:http://www.motox.info/index.php
کد:http://www.modmymoto.com
سلام و خسته نباشيد
من موتورولاي w 375 دارم . مي شه توي ريختن آهنگ و عكس روي اون من را راهنمايي كنيد
و يه سوال ديگه من تم هاي آهنگ هاي هندي براي موبايلم مي خوام از كجا مي تونم پيدا كنم ؟
سلام
من موتورولاي w375 دارم . مي شه نحوه ريختن عكس و آهنگ رو از روي كامپيوتر روي آن رو به من ياد بديد
در ضمن من دنبال تم هاي آهنگ هاي هندي براي موبايلم هستم اما گير نمي آرم مي تونيد سايتي رو به من معرفي كنيد
سلام .. دوسته عزیز گوشیتون مموری میخوره؟؟ فکر نمی کنم ظرفیته این کارهایی که میخای رو داشته باشهنقل قول:
.. مموری داخلیش چقدره عزیز؟؟
ممنون كه جواب داديد
فكر كنم مموريش 500 كيلو بايته فكر كنم توي دفترچش اين طور نوشته بود
مگه نمي شه افزايش مموري داد ؟
خاهش عزیز..اگر slot یا شکافه حافظه نداشته باشه پس قابله افزایش هم نخواهد بودنقل قول:
شما اين مدل رو ديديد ؟
اين مدل كارت slot نداره ... يعني نمي شه افزايش حافظه اش داد ؟
ringtone ها چقدر حجم دارند ؟
بله خوب خوندم مشخصاتش رو .. حافظه ی داخلیش 1.5mb هستش.. شما چیزه زیادی نمیتونی روش سیونقل قول:
کنی..مموری هم قابله افزایش نیست.. رینگ تون هم همه جورش هست از 10 تا 15 کیلو تا 2mb ....
خوب حالا بريم سر سوال اصلي سايتي براي رينگ هندي اش مي شناسيد ؟:20:
راستش نه دوسته من شما باید سرچ کنید.. در ضمن اگر آهنگی دارید میتونید بسازید..:12:نقل قول:
سلام
این گوشی چجوری میشه اس ام اس فارسی بخونه ؟
L7
دوست عزيز بايد گوشييت رو فارسي كني با يه پك فارسي.....!
چجوری باید v3xرو فلش بکنم اخه چند بار master clear کردم گوشی قاطی کرده
من الان فیرمویر energy رو دارم فقط موندم چجوری و با چه برنامه ای این کارو بکنم
یه سوال :
من موتورولا l6 دارم می خوام یه نقر هست هی به من زنگ می زنه خوشم نمیاد ازش چطوری میتونم شماره اونو مسدود کنم ؟
یعنی هر وقت زنگ زد بگه گوشی خاموشه از این حرف ها ...
یه دنیا ممنون میشم راهشو بگین/:41::13:
نقل قول:
تو قسمت فون بوک call reject یا reject list نداره؟ اگه نداره میتونی تو اینترنت دنبال یه نرم افزار black list باشی... یا اینکه بزاری اون طرف انقدر زنگ بزنه که خسته بشه
از دوستان کسی اموزش تعویض فلت V3X رو داره؟
برای بک آپ گرفتن از شماره ها و پیامک های گوشی چه برنامه ای رو توصیه می کنید ؟
motorola phone tools که توی سی دی همراه گوشی هست.نقل قول:
برای بک آپ گرفتن از شماره ها و پیامک های گوشی چه برنامه ای رو توصیه می کنید ؟