یه موشکل دارم !
کمک کنید
نمی دونم چیرا روز اولی مونیتور گوشی خاموش نمیشه ؟
ولی وقتی قفلش میکنم خاموش میشه ؟
مونده روشن !
فکر کنم یه چیزیشو فعال کردم
Printable View
یه موشکل دارم !
کمک کنید
نمی دونم چیرا روز اولی مونیتور گوشی خاموش نمیشه ؟
ولی وقتی قفلش میکنم خاموش میشه ؟
مونده روشن !
فکر کنم یه چیزیشو فعال کردم
اقا من یه k800 دارم میخوام بدونم اگه بفروشم یهp990 بخرم پشیمون نمیشم؟
در مقایسه با k jam چطوره؟
Menu>Tools>Control Panel>Device>Back Lightنقل قول:
گزینه power save enabled تیک خورده باشه و مقدارش هم روی 1 دقیقه تنظیم شده باشه.
در ضمن بالای صفحه در قسمت handheld گزینه auto انتخاب شده باشه.
همونطور که همیشه گفتم، برای خرید گوشی در رده بیزینس، باید نیازهاتون رو به درستی بشناسید تا از گوشیتون لذت ببرید و به صرف کلاس داشتن و بهترین گوشی بودن نرین P990 بخرید. در مقایسه با K800 تنها مورد دوربینه که البته جزو بهترین 2 مگاپیکسلی هاست ولی خوب K800 واقعا یه چیز دیگست.نقل قول:
در مقایسه با مدلهای pocket pc میشه اینطور گفت که pocket pc ها در اصل pda هستند که قابلیت تلفن و مخابراتی دارن ولی P990 اول یک موبایل عالیه که قابلیتهای یک pda رو داره. این مطلب از شکل گوشی هم معلومه. باید ببینی نیازهات چیه. من به شخصه pocket pc رو نمیپسندم، چون یه موبایل پیشرفته و با امکانات رو به یک کامپیوتر فشرده و با امکانات کمتر نسبت به یک کامپیوتر ترجیح میدم.
سلام بر همه دوستان عزیزم بویژه metapex عزیزم /
متاسفانه نرم افزاری که بابت دریافت وارسال اس ام اس فارسی رو گوشیم نصب کرده بودم پاک شد وقتی مجدادا بترتیب از صفحات 1 پست 3 و 3 پست 26 دانلود کردم بر روی گوشی قابل نصب نبودن نمی دونم چرا ؟ در حالی که قبلا از نرم افزار صفحه 3 پست 26 استفاده کرده بودم ولی الان چرا نمی شه نصبش کرد نمی دونم !!! تمام صفحات و پست های کلوب رو هم جستجو کردم هرچی نرم افزار در این خصوص دوستان عزیز معرفی کرده بودن رو هم امتحان کردم هیچ کدوم قابل نصب واجرا نبودن !!! لطفا راهنمائیم کنین ؟ راستی یه سوال دیگه فقط تورو خدا سرم نخندینا!!! من آخرش نفهمیدم این فلش کردن یعنی چیه ؟ همون آپدیت کردنه یا نه ؟ اگه آره که هیچی قبلا با راهنمایی metapex عزیز آپدیت کردمو موفق هم بود ولی اکه نه لطف کنین واسم توضیح بدین و این که چه خاصیتی داره ؟ اگه نرم افزاری واسه پیغامگیر p990i هم سراغ دارین و پیدا شد واسم بزارین / ممنونم / منتظر پاسخ های قشنگ و کامل و جامعتون مثل همیشه هستم / یا حق
سلام،نقل قول:
در مورد برنامه Crystal Arabic، یا باید مستر ریست کنی، اگه نشد باید با آپدیت سرویس سیستم عامل رو از نو نصب کن و بعد برنامه رو نصب کنی... من فقط راهشو گفتم، انتخاب و تصمیم گیری با خودته.
من از یه فروشنده پرسیدم گفت فلش یعنی کل گوشی (سیستم عامل) رو پاک میکنن و از نو روش سیستم عامل رو نصب میکنن. این همون کاریه که آپدیت سرویس انجام میده، فقط مطمئن تر و قانونیه! مثل اینکه ویندوز اکس پی home داشته باشی و بخوای به pro آپگرید کنی. البته مواقعی هم گوشی مشکل داره و بالا نمیاد و یا هر مشکل دیگه ای میشه با آپدیت سرویس حلش کرد.
موفق باشی:20:
سلام / ممنونم از توضیحاتت جالبه که بدونی من دیشب بعد از گذاشتن این پیغام یه 6 ساعتی وقت گذاشتم وآپدیت کردم و جالبتر اینکه قبلشم مستر ریست کرده بودم و متاسفانه در هر دو مورد مشکل حل نصب اون نرم افزارها حل نشد /آخه تو خود سایت هم دیگه اونا نیستن یعنی من رفتم تو سایت سونی اریکسون که قبلا یه بار همون نرم افزاری که توصفحه 3 پست 26 واسم گذاشته بویو دانلود و نصب کرده بودم ولی الان دیگه تو سایتشم نبیستش -!!!!!!!!!!!!!1
سلام من امروز گوشیمو (P990i) به روز کردم و مشخصاتش به R9EC001 و R5A01 و R4B03 تبذیل شد
اما اون فرقهایی که می گفتن روش انجام نشد یعنی گزینه ای به نام tranziation اضافه نشد و یا هنگام روشن کردن خطی نیومد مثل ویندوز یا ..
ضمنا خیلی هم کم طول نکشید و بازی ها رو هم نریخت (فکر کنم حتی سیستم عامل قبلی رو نگه داشت و از نو نریخت) چون من قبلش مستر ریست کردم خیلی بد شد که بازی گلف رو از دست دادم
می خواستم بدونم برا شما هم همین جوری شده؟؟
یعنی هیچ تغییر خاصی رخ نداده؟
من در هنگام به روز کردن انگلیس رو انتخاب کردم به این علت که نبوده ؟؟ نه؟
الان متوجه شدم که اصلا به روز نشده و باید دوباره این کارو بکنم
:10:نقل قول:
سلام
من از شما تشکر میکنم.
یه سوال دارم ممنون میشم کمکم کنید.من گوشی رو که گرفتم رو مموریش (64mb) یه چند تا نرم افزار هست.یعنی فابریک کارخانه اینا توش بودن.نرم افزار ها نسب نشدن.
می خواستم بدونم واسه شما هم همین جوری بوده ؟
5 روز هست خریدمش:40: :11: :40: :11: :40:
ویندوز موبایل اصلا قابل مقایسه با سیمبین نیست !!! شک نکننقل قول:
سلام، خواهش میکنم.نقل قول:
این نرم افزارها به اصلاح Try & Buy هستن، یعنی اینکه مثلا 10 روز یا دو هفته میشه ازشون استفاده کرد و بعد مهلتش تموم میشه و میگه که اگه این برنامه رو میخوای، پول بده! من که کلا پاکشون کردم، چون حدود 22 مگ جا گرفته بودن. البته الان یه مدتیه که یه مموری 2 گیگ گرفتم و به بقیه هم توصیه میکنم همین کارو بکنن. 2 گیگ سونی ژاپنی، 32000 تومن. البته یک ماه پیش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشیم رو مستر ریست کردم تمام بازی ها وفیلمش پاک شد چی کار کنم لطفا:41:
یه گوشی p990 خریدارم کسی داره پی ام بده؟
سلام دوست عزیز،نقل قول:
شما باید از برنامه Sony Ericsson Update Service استفاده کنید و OS گوشی رو از اول نصب کنید. البته کار اصلی این برنامه آپدیت کردن FirmWare هستش ولی خوب در مواردی که گوشی مشکل پیدا میکنه و یا مورد شما، هم میشه ازش استفاده کرد. برای راهنمایی بیشتر پستهای 36 و 140 همین کلوپ رو بخونید. (صفحات 4 و 14)
سلام به دوستان عزیزم
میشه بگین که (metapex) این رومیزی که روش هست سه وردی داره میشه هر کدام رو بگین واسه چی هست !
ممنون میشم
یه جا داره عکس مدیای گذاشته این کارش چیه !
ببخشید
از تمام دوستان هم ممنون هستم
اینجا هم یه سر بزنید دوستان !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] /-/ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
توضیح: "رومیزی" در ایجا به معنی Desk Stand هست!
1- محل اتصال کابل USB
2- محل اتصال شارژر
3- محل اتصال هدست / هندزفری
توصیه: برای شارژ گوشی یا اتصال اون به PC، همیشه از Stand استفاده کنید. به چند دلیل این کار بهتره.:20:
سلام
Psiloc_CrystalArabic_UIQ3 را روی یک پی 990 نصب کردم جواب دادولی روی یک گوشیه دیگه دقیقا همانطور نصب کردم
ولی نشد در واقع فونت را نشناخت و به صورت مربع نشان میدهد لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر سیاووش
سلام من هر کاری می کنم این گوشی به کامپیوتر وصل نمیشه .
من قبلانا هم یه بلوتوس داشتم این جوری بوده وهمچنین یه مودم.ولی حوسلم برای این دیگه ته کشیده .
نصب شده و محتویات مموری میاد(این رو احتیاج ندارم).ولی هر وقت میرم انجا که بخوام به کامپیوتر وصل شم نمیره.
این هم می دونم که دو گزینه داره و کاره هر دو گزینه چیه.
نمیدونم چرا به کامپیوتر وصل نمیشه ؟
یه سوال : میشه به کامپیوتر بریم تو اینترنت بد کابله گوشی رو گیر کنیک با اون هم بریم تو اینترنت (یعنی گوشی رو با کامپیوتر شبکه کنیم مثل موقع هایی که دو کامپیوتر رو به هم شبکه میکنیم)
این هم بگم بهترین گوشی هست که دیدم . یکی از بچه گفته بود که پی وان اومده پی 990 از رده خارج میشه سخت در اشتباهه.
آخه یه سوال برو تو سایت جی اس ام مقایسشون کن اون وقت میفهمی که پی 990 چیه
بعد تیپ و کلاس پی 990 رو با پی وان مقایسه میکنی از نظر قیافه میخورش
پی 990 = پارادو
پی وان = پراید
این هم بگم من نمیخوام تعریفه گوشی رو بدم ولی واقعا گوشی خوبیه.من خودم نوکیا یه مدت داشتم ولی این رو که گرفتم راضی هستم.
می خوام یادی هم از گوشی قدیمیم کنم 6600 که یه مدتی به 66 جواد معروف شده بودن.
بچه ها لینک دانلود تم بزارید .!!.
نقل قول:
حتما نرم افزار واسه گوشی نبوده:27:
نقل قول:
اگه من گوشیمو update کنم سریال گوشی که عوض نمیشه یدفه سیمکارت کار نکنه:5:
من یه نرم افزار نصب کردم وقتی گوشی میاد بالا هنگ میکنه و تو منو نمیره.
آیا کد یا کلیدی هست که سیف مود بام بالا.
میخوام گوشی رو برگردونم به تنظیمات کارخانه ؟
کمکم کنید
فکر نکنم عوض نمیشهنقل قول:
ولی خودم این کار رو نکردم
آخه سخت افزاری هست
be nazareton p910 ro ba p990 avaz konam
? goshim aslie faramsast????????? zoooooooood javab bedid:13:
سلام دوستان یه سوال
اگر گوشی p990که داریم رو آپدیت کنیم در چه صورن مشکلی براش پیش میاد مثلا بزنه سیم کارت رو وارد کنید
به نظرتون گوشي ويندوز دار بگيريم يا سمبين؟ من بيشتر براي شبكه و كارهام لازم دارم.
گوشي ها ويندوز دار كدومش جواب پس داده و خوب هست؟
گوشي p990i چيني و فرانسوي چه فرقي دارند؟ آيا زودتر خراب ميشه؟
قيمت و گارانتي شون فرقي چقدر فرق داره؟
لطفا اگه ميدونيد بيشتر توضيح بدين
ممنون:11:
بابا metapex اگه نباشی دهنه هممون سرویسه کوجاییییییییییییییییییییی ییییییییی:2:
کدی هست که گوشی رو فرمت میکنهنقل قول:
سیم کارت رو در بیارید
همونجایی که مینویسه insert sim توست jog dial (دکمه ی چرخشی)
به ترتیب انجام بدید
بالا
*
پایین
پایین
*
پایین
*
اگه سریال اصلی باشه مشکلی پیش نمیاد اما اگر سریال change باشه ممکنه بعد سیم کار روی گوشی کار نکنهنقل قول:
من بودم این کار رو نیمکردم به 2 دلیل :نقل قول:
1. چون سیستم p910 , یو ای کیو 2 هست و سیستم p990 یو ای کیو 3 , برای همین چندین برابر p990 برای اون برنامه و بازی هست
2. عملا بجز ظاهر گوشی و دوربین تفاوت چندانی ندارن
در صورتی که سریال Change باشه دیده شده که سیم کارت کار ندادهنقل قول:
نقل قول:
بستگی به نیازهاتون و مقدار استفاده از گوشی داره , میتونید به لینک زیر مراجعه کنید
هیچ فرقی ندارند من 2سال پیش 2 تا p900 با هم خریدم یکی چینی و یکی فرانسوی هردو هنوز که هنوزه مثل هم کار میکنند
از قیمتها اطلاعی ندارم
شاید یه خاطر متفاوت بودن فریم ور های دو گوشی بودهنقل قول:
از کجا میشه فهمید سریال چنج هستش یا نه مال من بدون گارانتیه ماله فرانسست
*#06#نقل قول:
رو میزنی با سریال روی جعبه چک میکنی اگر یکی بود اصلی هست اگر نبود change
`مرسي از The End :10:
من خودم فعلا يه p910i فرانسوي دارم ديشب تازه با استفاده از پست metapex تونستم گوشيم رو update كنم گوشي كند شده بود كه با اينكار سرعتش بهتر شد. يه سري عكس و آهنگ هم نداشتم كه اضافه شد.
تو فكرم كه p910 رو رد كنم و جاش يدونه p990 بگيرم. جدا از دوربين و كنتراست بهتر و موارد ديگه شبكه بي سيم رو هم متصل ميشه كه خيلي به دردم ميخوره.
ولي دودلم هنوز كه بگيرم يا نه
يه دلم ميگه بگير بگير :8:
يه دلم ميگه نگير نگير :41:
طاقت نداره ....
لا لا لا
:27:
نقل قول:
من p990 دارم ولی این کد رو میزنم سریال نشون نمیده:13:
کد توی تاپیک اشتباه نشون داده شده اینطوری عمل کن
ستاره
مربع
0
6
مربع
مي گن 400 تومن شده پي 990. فرانسويشه؟؟ يا نه چينيه؟؟؟
راستي پي 990 اصل فرانسه ريجستر اصلي با گارانتي اصل سيتادل چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتما جواب بدين و بگين تو بازار ايران هست با مشخصات بالا؟؟
اصل فرانسه
ريسجتر اصلي
گارانتي اصل سيتادل
سلام بچه ها من دادشم يه گوشي پي 990 خريده 330 هزار تومان به من ميگه بيا بخر منم گوشيش رو نگاهكردم پشتش نوشته بود فرانسه خواستم برم بخرم اومدم يه سوالي ازتون بپرسم از كجا بفهمم كه پي 990 چيني نيست تقلبي نيست ميشه منو راهنمايي كنين
منم میخواستم بپرسم که مموری تا چقدر پشتیبانی میکنه که براش بخری؟