نقل قول:
دوست عزیز این نو رید رید0 هست رید فقط 1 نوع نیست و رید فقط برای افزایش سرعت نیر نمیباشد برای امنیت هم کاربرد داره که 2 هارد برای بک اپ اینه ای استفاده میشه یا ترکیبی از اونها که میشه رید5 یا رید 10 که تکمیل ترین هست
Printable View
نقل قول:
دوست عزیز این نو رید رید0 هست رید فقط 1 نوع نیست و رید فقط برای افزایش سرعت نیر نمیباشد برای امنیت هم کاربرد داره که 2 هارد برای بک اپ اینه ای استفاده میشه یا ترکیبی از اونها که میشه رید5 یا رید 10 که تکمیل ترین هست
با این حال که من 4 هارد 1 ترا آکبند و از یک نوع دارم و Raid 0 هم بستمشون ولی سرعت نوشتن تا 150 مگ بالاتر نمی ره ولی سرعت خواندن تا 270 مگ بالا می ره!
به نظرتون طبیعیه؟!:13:
سلام آیا میشه یه درایو راید رو Defrag کرد؟
بله دیفراگ می شود
سلام من دوتا هارد یک ترا بایتی دارم که هردوشون تقریبا پرشدن. میخواستم بپرسم آیا میشه این دوتا رو بدون از دست دادن اطلاعاتشون به RAID 0 تبدیل کرد؟ البته هارد دیگه ای ندارم که اطلاعاتو جابه جا کنم. :11:
یعنی نمیشه؟نقل قول:
خیر دوست عزیز امکان پذیر نیست.نقل قول:
سلام دوستان
امروز یه هارد دیگه خریدم و خواستم که رید 0 ببندم ولی مشکل اینه که نتونستم درایور برای ویندوز 7 64بیتی پیدا کنم.
مدل sb هم 790fx هست.
ممنون میشم کمک کنید.:11:
ویندوز خودش نمی شناسه؟نقل قول:
اینجا درایورها هست:
نوشته برای SB8xx ولی بعیده مشکلی داشته باشه. در Manual مادربردتون هم راه مرحله به مرحله رو نوشته.کد:http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/integrated_win7-64.aspx#3
درود به همگی :40:
من 1 هارد ساتا 1 ترا خریدم . گفتن باید تو داس ریدشو نصب کنم . چون الان 1 هارد IDE دارم که ویندوزم رو اون نصبه ولی وسط کار هارد ساتام خسته میشه میپره فقط هارد IDE میمونه . برای نصب ساتا من فلاپی نصبشو ساختم . میخواستم ببینم برای نصب ساتا تو داس حتما باید ویندوز عوض کنم ؟؟؟!؟!؟!
آخه وقتی تو پوست tab و میزنم و با VIA Tech RAID BIOS Utility میاد بالا . هیچ کدوم از گزینه ها فعال نیست . کسی میدونه باید چیکار کنم ؟؟؟
راستی اگر هارد میرور نداشته باشم اطلاعاتم میپره . لطفا کامل توضیح بدین . خیلی واجبه میخوام هاردو :41:. خیلی مرسی
دوستان من 2 تا هارد 1 ترابایت دارم، و میخوام اینارو raid 1 کنم، اول تو گزینه setup قسمت config storage رو، روی گزینه RAID گذاشتم و بعد از طریق ctrl i یه 1 raid ساختم، هارد رو پارتیشن بندی کردم و ویندوز رو نصب کردم، همه چی خوب بود، اما حالا بعد از 2 روز از نصب ویندوز، وقتی امروز سیستم رو روشن کردم، قسمت raid پریده بود روی IDE ، توی ویندوز هم تو قسمت computer management ، یه هارد رو online زده و دیگری رو offline، و تو این حالات فکر نکنم اطلاعات رو هارد دوم که offline هست ذخیره بشه! ظاهرا کلا اطلاعات صفحه setup خود به خود default شده، علت چیه؟
مین بورد: Asus P7P55D-E LX
ویندوز: 7
الان تو این حالت فکر نکنم سیستم RAID باشه!؟ چرا setup خود به خود default شده!؟
با سلام ایا هارد ssd قابلیت راید 0 کردن را دارد ؟ در صورت امکان روش ان را توضیح دهید با تشکر
سلام
من دو تا هارد 80 گیگ IDE دارم و یک رایتر IDE و مادربرد هم دو تا IDE را پشتیبانی می کنه. می خواهم رید 0 داشته باشم باید چه کار کنم. و به چه صورت این سه قطعه را متصل کنم.
با تشکر
شما یک کابل ide با دو سر خروجی رو بزنید به دوتا هارد یک هارد مستر میشه و یک هارد هم slaveنقل قول:
یک کابل ide هم بزنید به رایتر
برای اسلیو شدن هارد جامپرشو درست کنید اگه رو پایه ی 1و2 هست بزارید رو 3و4
خوب. حالا چطوری رید را راه اندازی کنم. آیا سرعت افزایش پیدا می کنه با این حالت. مخصوصا حالا که هر دو هارد با یک کابل به سیستم متصل هستند.نقل قول:
به نظرم اگر یک هارد و یک سی درایو را به یک کابل وصل کنی بهتره . هارد دیگه رو هم با یک کابل وصل کننقل قول:
اول باید ببینید مینیتون رید رو به صورت سخت افزاری ساپورت میکنه یا نهنقل قول:
بعد شما میخواین ویندوز سون بریزید یا xp ؟
بله سرعت افزایش پیدا میکنه
مشکلی نیست برای اتصال دوتا هارد
زیاد فرقی نمیکنهنقل قول:
من پیش خودم گفتم اگر دوتا هارد روی دوتا کابل باشن شاید بازدهیش بهتر باشه. چون اون وقتی که دو تا هارد روی یک کابل باشن روی یک پرت ide فشار بیشتری میاد البته همه این ها حدس و گمان و شاید پایه علمی نداشته. باشهنقل قول:
دريك سيستم raid 1را نصب كرديم و بعد از آن سرور 2008 رو نصب كرديم ولي سرعت به شدت پايين اومده در صورتيكه در وضعيت قبل از نصب raid اين مشكل رو نداشتيم درضمن مادربورد Msi هست و دو هارد يك ترا را raid يك كرديم
نه دوست من فشاری به هاردها نمیادنقل قول:
اگه جامپرها درست وصل شه مشکلی نداره
دوستان من دو تا هارد رو Raid0 کردم.
یکیش seagate 16mb و یکی هم maxtor 8mb هستش.
سرعت کپی هم 50-60 هست.
میخواستم ببینم اگه اون maxtor رو بردارم و از همون seagate ها بزارم تاثیری بر افزایش سرعت داره؟
فکر نکنم زیاد فرقی با هم داشته باشند الان rpm دوتا هارد چنده؟
Maxtor 7200نقل قول:
Seagate 7200.11
:44:
سلام.دوستان میخواستم بدونم با بودجه 100 150 هارد SSD بهتره یا RAID 0 کردن هاردها؟
لازم به ذکر هست برای افزایش سرعت اجرای ویندوز برنامه ها لازم دارم چون اینجوری خیلی در عذابم!:41:
خودم هم 1 هارد 320 مکستور دارم.امنیت هم مهم نیست!:27: چون Backup میگیرم!
الان چند تا هارد یکسان رو راید 0 کنم چقدر سرعتم بالا میره؟ (رید و رایت)
خیلی ممنون :11:
100 درصد SSD بهتره , سرعتش عالیهنقل قول:
چه مارکی مدلی؟ :20:نقل قول:
من میخوام 2 ترا هارد بگیرم
ریسکشو قبول دارم و میخوام به صورت RAID0 بچینم هاردا رو
حالا سوالم اینه که من دو تا هارد 1 ترا بگیرم یا 4 تا 500 ؟
این طوری که من خوندم دو تاش 2 برابر میشه پس 4 تا باید 4 برابر بشه؟؟؟
سلام
من سیستمم رو که سفارش دادم، بهش گفتم 2تا هارد 500 سیگیت رو برام raid0 کن
حالا از کجا بدونم واقعا این کارو کرده؟
سرعت انتقال فایل از 1 درایو به درایو دیگه بین 50 تا 70 متغیره.. چطوره سرعتش؟
میتونید 4 تا 500 هم بگیرید و از رید 10 استفاده کنیدنقل قول:
میتونید هم هارد هارو کمتر کنید دوتا 1 ترا و رید 0 کنید ولی 10 نمیشه
هارد 1 ترا 2 تا پلاتر داره ولی 500 1 دونه
1 پلاتری برای رید بهتره
من چی کار کنم؟ راهنمایی لطفا :40::40:نقل قول:
نقل قول:بدون شک SSD.نقل قول:
دقت کنید اینجا تاپیک Raid هست نه مشاوره خرید SSD. به بخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید اونجا دوستان از قیمت و وضع بازار اطلاع دارن که می تونن راهنمایی کنن.
بطور تئوری 4 تا بهتر میشه ولی در عمل تفاوت چندانی نخواهید دید. دوران Raid0 گذشته من بهتون پیشنهاد می کنم 1 هارد 2 ترابایت بگیرید و هر وقت تونستید یک SSD با حجم 60/80 گیگابایت.نقل قول:
با HD Tune هاردهاتون رو ببینید، اگه Raid0 باشه به جای مدل هارد در اکثر مواقع اسم کنترلر Raid نوشته میشه.نقل قول:
من نگاه کردم اثری از Raid نبود.. ولی بنچمارک گرفتم، حداکثر 133 و حداقل 80 مگ در ثانیه شد!
چطوره؟
یه بار دیگه کپی پیست کردم سرعت حدودا روی 90 بود
نظرتون چیه؟
از روی سرعت نمیشه گفت ولی باید بالاتر باشه. احتمالا فقط دو تا هارد رو روی سیستم گذاشته (در Device Manager مدل هاردها رو می بینید یا چیز دیگه ای نوشته؟)نقل قول:
فقط اسم 2 تا هارد رو نوشته..
پس مثل اینکه رید نکرده.. حالا اگه خودم بخوام این 2تا رو رید کنم، همه چی میپره؟
ممنون
بله.. باید بکاپ بگیرید قبلش.نقل قول:
با سلام دوستان من میخواستم 3 هارد یک ترا رو رید کنم و یه ssd64 برای سیستم عامل البته از رید 5 استفاده کنم مادربوردم هم پشتیبانی میکنه از دفترچه مادربورد روشش رو در آوردم ولی سوالم اینه که آیا میشه سه تا هارد رو جداگونه رید کرد و از هارد جامد برای سیستم عامل؟
البته لازم هست یه دو نکته که در دفترچه مادربورد هست بنویسم شاید کمکی بکنه:
mb:asus p8p67
->Due to chipset limitation,when set any of SATA ports to RAID mode,all SATA ports run at RAID mode together.
->The utility supports maximum four hard disk drives for RAID configuration
-------------------------------
اگه میتونید بگید که
strip size
و
Capacity
در رید چیه؟
ممنون. :6:
آره مشکلی نیست شما می تونی از هارد رید نشده در کناره هارد های رید شده استفاده کنینقل قول:
شما نیاز به سرعت داری استریپت باید رو 128 باشه
کاپاسیتی هم که حجم فضای رید شده هست که باید مکسیمم باشه
راستی از کجا خوندی می شه 3 تا هارد رو با هم رید کرد ؟ رید 5 ؟ مطمعنی شما ؟ رید 0 نمی شه کرد 3 تا رو با هم تا اونجایی که اطلاع دارم :eek:
نمیدونم کجا خوندم یادم رفت تنها اطلاعی که دارم اینه که میشه از رید پنج برای 3 هارد(بیشترش رو نمیدونم)استفاده کرد و خوبیش اینه که علاوه بر سرعت زیادی که در اختیار میذاره دو سوم از فضای هاردهارو در اختیارمون میذاره و از بقیه فضا برای بکاپ گیری استفاده میکنه پس بنابراین اگه مشکلی برا یکی از هاردها پیش بیاد اطلاعتت از بین نمیره!نقل قول:
اگه استباه میکنم لطفا اطلع بدید تا از جهالت بیرون بیام.چاکر همتون :31:
آره اونی که شما می گی اینطوره که مثلا 2 تا هارد یه ترا رو رید 0 می کنی بعد یه هارد 2 ترا رو هم رید می کنی با اینا برای بک آپ گیری از رید 0نقل قول: