البته با firefox هیچ فرقی نداره& حتی من اکستنشن هاش رو هم بهش اضافه کردم و کار کرد. به جای تاندربرد هم یه چیز به اسم iceDove هستش که دقیقا با تاندربیرد یکیه.
البته هسته ی هردوشون یکیه! من برای بستن مرورگرم تایپ میکنم
killall firefox-bin
Printable View
البته با firefox هیچ فرقی نداره& حتی من اکستنشن هاش رو هم بهش اضافه کردم و کار کرد. به جای تاندربرد هم یه چیز به اسم iceDove هستش که دقیقا با تاندربیرد یکیه.
البته هسته ی هردوشون یکیه! من برای بستن مرورگرم تایپ میکنم
killall firefox-bin
نقل قول:
اگه زیاد با نت سر و کار داشته باشین ، به خوبی متوجه هستین که فایر فاکس ( توی همون ویندوز هم ) با صفحات فارسی گهگاه مشکل پیدا می کنه و در این جور مواقع ، ناچار هستید از IE استفاده کنید .
حالا توی دبیان ، کاملاً مشهوده که باگ هاش حتی از نسخه ی توی ویندوز هم بیشتره . مثلاً برای من موقع ذخیره کردن لینک ها ( دانلود ) ادا و اطوار درمیاره و اگه از گزینه ی Save Link As استفاده کنم ، به جای اصل فایل ، داکومنت PHP اون رو برام میاره .
ناچارم دنبال یه مرورگر باثبات تر بگردم . کسی پیشنهادی نداره ؟؟
در باره ی برنامه های Non-free ، من فکر می کنم که استفاده از بعضی هاشون ( مثل همون RAR یا Flash Player ) اجتناب ناپذیر باشه اما به هر حال باید این دایره رو تا حد امکان تنگ کرد .
خوب ، اهم مشکلات جدید با پارسیکس رامون به شرح زیر به استحضار سروران و اساتید گرامی می رسد :
1. سرعت اینترنت تا حدود 30 درصد کم شده ( درست بر خلاف تجربه ی اینترنت در اوپن سوزه که 20% از ویندوز سریع تر بود ) !
2. مرورگر من بعد از یک دقیقه توقف روی یک صفحه دیگه نمی تونه صفحه رو ریفرش کنه و اگه بخوام مثلاً برای جواب دادن به پست ها در این سایت بیشتر از یک دقیقه معطل بشم ، با پیام unable to connect مواجه میشم ( چرا ؟ )
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. یه گرفتاری جدید امروز پیدا شد !!
موضوع از این قراره که میخوام اطلاعات یه فایل اکسل رو توی برنامه ای مثل اکسس به عنوان دیتا بیس بریزم و به عنوان بانک استفاده کنم ( مثلاً یه فرم روش بذارم یا اگه بشه با چیزی مثل VB یه ورودی براش بنویسم )
خوب اولا اوپن آفیس چیزی شبیه اکسس نداره ( یا این که داره ؟؟ ) و دوماً اون فرم رو چه جوری باید ایجاد کنم ؟
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایین .
1- فکر نمی کنم به سیستم مربوط بشه. احتمالا به خاطر قطع کابل های خاورمیانه هست که باعث کاهش سرعت شده! سرعت اینترنت منم اومده پایین !نقل قول:
۲- من همچین مشکلی تاحالا نداشتم
۳- معادل Microsoft Access توی لینوکس OpenOffice.org Base هست که به طور پیش فرض نصب نیست ! ولی میتونید با synaptic نصبش کنید.
نقل قول:
سلام حسین آقا
ممنون از شما .... اما :
1. گمان نمی کنم مربوط به قطع کابلها باشه چون در همین حال ، سرعت اینترنت در ویندوز خوبه ! ( البته یه کاهش نسبی رو من هم احساس می کنم اما توی پارسیکس کاهش سرعت غیر عادیه )
2. پدر من رو درآورده !! اونقدر مزاحم کار میشه که باید بیام توی ویندوز .
3. بعد از نصب اون قسمت ، چه جوری یه فرم برای تبادل اطلاعات با بانک بنویسم ( منظورم اینه که به جای VB با چی باید این کار رو انجام داد ) ؟
آقا من یه مشکل دارم با این پارسیکس! اگه شما هم دارین که یه باگه و باید گزارش بدیم!
ساعت من توی پارسیکس با کل سیستم عامل هام فرق میکنه! توی اوبونتو هم تهران رو به عنوان مرجع ساعت انخاب کردم و توی پارسیکس هم تهران.
ولی ظاهرا پارسیکس این تهران رو نادیده میگیره!
یه سوال!
آقا این فونت ها اعصاب من رو خورد کردن! من معادل فونت ها عمومی یا فونت (و صحیح تر این که بگم فانت!) هایی که تو اوبونتو دارم رو برای پارسیکس هم میخوام. چی نصب کنم؟
ساعتتو دوباره تنظیم کننقل قول:
اول سعی کن بری توی بایوس سیستمت اونجا ببینی ساعت درسته یا نه (اول اونجا رو درست کنی)
من که مشکلی ندارم
etc/timezone/ هم باید Asia/Tehran باشه یه چک بکن
در مورد فونت
یه دایرکتوری به نام fonts. توی HOME$ بساز و فونتها رو اونجا کپی کن و بعد دستور fc-cache -fv رو اجرا کن
البته مجبورکی از windows فانت کش رفتم و توی ناتیلوس زدم fonts:// و اونجا کپیش کردم
حالا یه سوال دیگه! چطور این trash و computer رو از روی دسکتاپ حذف کنم؟!
برنامه Configuration Editor را اجرا کن :نقل قول:
System Tools ==> Configuration Editor
به این قسمت برو:
apps ==> Nautilus ==> desktop
تیک کنار trash_icon_visible و computer_icon_visible رو بردار.
volumes_visible هم برای پارتیشن ها هست !
بله! تو irc و کانال technotux مطرح کردم خیلی سریع بهم جواب دادن! خیلی ممنون!نقل قول:
فقط یه سوال در همین رابطه!
چطور تو ترمینال این رو تغییر بدم؟
اساتید سلام
آقا ما نتونستیم این مشکل دیده نشدن فولدرها و فایل هایی رو که اسمشون فارسی هست حل کنیم .... ممکنه راهنمایی بفرمایین ؟
احتمالا شما فایلهای رو در ویندوز بصورت فارسی دارین و در لینوکس بصورت ؟؟؟؟ هستنقل قول:
این مشکل مربوط به ویندوز هست که از یونیکد استاندارد استفاده نمیکنه
فکر کنم این مشکل با کامپایل شدن کرنل حل بشه البته زیاد مطمئن نیستم
نقل قول:
من که خودم گفتم که فایل های فارسی توی پارتیشن های ویندوز دارم . اما نکته اینجاست که توی پارسیکس اونا رو به صورت علامت سئوال نمی بینم . اصلا دیده نمیشن و هر یلایی هم سر fstab آوردم درست نشد .
نکته ی جدید : من دوبار Compiz رو اجرا کردم اما هر دوبار نتیجه اش این شد نوار دور صفحه ها محو شد . چطوری می تونم از این برنامه استفاده کنم ؟ آیا غیر از Compiz هیچ برنامه ی دیگه ای که مثلا پنجره ها رو خم کنه یا افکت های زیبا روش بذاره نیست ؟
( یادم میاد توی نسخه ی لایو فدورا یه گزینه ای بود به اسم Emerald که صفحه ها رو مثل لاستیک قابل انعطاف می کرد .... همچین چیزی رو میشه توی پارسیکس داشت ؟ ) ضمناً اینم بگم که ظاهرا کارت گرافیک من 3D رو پشتیبانی نمی کنه .
کسی پیدا نشد به داد ما برسه ؟
اینو امتحان کن ببین جواب میده یا نه:
کد:http://www.parsix.org/html/module-pnWikka-history-tag-BerylAIGLX-newlang-far.html
نقل قول:فرمت درایو های ویندوزیت چیه ؟ امکان داره به خاطر این مساله باشه . اطمینان دارم اگر مثل من دل به دریا بزنی و کاملا به لینوکس کوچ کنی می بینی اینقدر امکانات داره که اصلا نیازی نبوده اینقدر سیستمت رو زیر بار ببری و به خاطر ویندوز که هر هفته باید عوض بشه درد سر بکشی . یک کم فکر کن ِ واقعا ویندوز ارزشش رو داره ؟ تازه برنامه هایی هستن که می تونی از ویندوز به صورت مجازی در لینوکس استفاده کنی ...نقل قول:
خوب فکرات بکن . دریا دلان نمی هراسند ...
موفق باشی دوست من
نقل قول:
قبلاً هم در این باره توضیح داده ام که متاسفانه شما اون ها رو ندیده اید . به دلایل شغلی نمی تونم از ویندوز صرفنظر کنم . والا ارزشش رو هم نداره که این همه دردسر بکشم . اما در باره ی فرمت پارتیشن ها : فرمت C از نوع Fat32 هست و بقیه شون NTFS .
اگر فایلهای فارسیتو هم در درایوهای fat32 و هم در ntfs نمیخونه بعضی نرم افزارها مخصوص کار با پارتیشن ویندوزی هست که می تونی از اونا استفاده کنی . اما این نکته رو بگم البته نه به خاطر این مشکل شما . در کل . امنترین کار گذاشتن نام های انگلیسی روی فایل هاست چون امکان خرابی و خطا دادن فایل ها خیلی پایین میاد. الان در همون ویندوز سعی کن چند تا فایل که اسمشون فارسی هست به همراه چند تا فایل با نام انگلیسی با برنامه winzip فشرده کنی . ببین کدوم فایلا خطا میده .من پیشنهاد می کنم اصلا نام فایلهاتو فارسی نزاری بهتره . البته نه به خاطر مشکل الانت .به خاطر مشکلاتی که بعدا حتما سر راهت سبز میشن ...اونوقت .........................نقل قول:
متاسفانه تعداد فایل ها بیشتر از اونه که وقت داشته باشم دوباره انگلیسی کنم اسامی شون رو .
اما راهنماییتون در زمینه ی یه فولدر که نام فارسی داره و فایل هاش همه با اعداد شماره گذاری شده ان به درد خورد . متشکرم :11:
ببخشيد اين جايي داره كه من مشخصات سيستمم رو توش ببينم ! مثل Device Manager ويندوز ؟!؟
system --> administration --> device managerنقل قول:
کتاب آموزشی پارسیکس گنو/لینوکس به صورت pdfنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1349201&postcount=24
با سلام خدمت دوستان
دوستان من با اجازه شما مي خوام مهاجرت كنم (از ويندوز به لينوكس) و اطلاعات زيادي ندارم اگه ممكنه به سوالات من پاسخ بديد :
1.يك نوع از لينوك و ورژن به من بگيد تا من بخرم يا دانلود كنم( دانلودش بهتره )
2. سيستم سي پي يو Amd
3.توي شبكه لن به مشكل بر نمي خورم چون كامپيوتر هاي ديكه از ويندوز استفاده مي نن
با تشكر(جون مادرتون جواب بدين ضايع نكننين ما رو)
یه سر به این تایپیک بزن جوابت رو می گیری ------>نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=191778
نقل قول:
با توجه به این که شرایطتون تا حدود زیادی شبیه به من هست و من انواع لینوکس رو در این مورد امتحان کرده ام میتونم بگم هیچ کدومشون به راحتی پارسیکس رامون با شبکه جوینت نمیشه .
قبلا تونستم اوپن سوزه رو هم با شبکه همخوان کنم اما خیلی کار برد .
پارسیکس هم خیلی راحت شبکه ی شما رو میشناسه هم نصب انواع پرینتر توش کار راحتیه .
اما برای تبادل اطلاعات متنی چون شما در پارسیکس ( و دیگر انواع لینوکس ) آفیس مایکروسافت رو ندارید و باید از پکیج اوپن آفیس استفاه کنید ، بهتره از پارسیکس استفاده کنید که نسخه ی اوپن آفیسش به روز تره و ضمنآً فایلهاتون رو ( اگه ایمیل می کنید برای دیگران ) باید با فرمتهای شناخته شده برای آفیس ذخیره کنین تا اونا هم بتونن اون رو باز کنن .
در کل توصیه ی من برای شما همین پارسیکس رامون هست که قابل دانلود هم هست و لینکش توی همین تاپیک داده شده .
از دوستان عزيز كه منو راهنمايي كردن تشكر مي كنم
سروران گرامی ، اساتید لینوکس
من سورس نسخه ی آخر اوپن آفیس رو از سایتش گرفته ام ( 2.3.1 ) اما در کامپایل کردنش مشکل دارم .
فرمان اول ( Tar ) رو اجرا کردم اما در فرمان دوم ( configure/. ) به مشکل خوردم چون چنین فولدری داخل پکیج وجود نداره .
جوابی که میگیرم اینه :
bash: ./configure: No such file or directory
چه کار باید بکنم ؟ آیا این دستور ( configure/. ) رو درست اجرا می کنم ؟
راه چاره چیه ؟
لطفا ً راهنمایی کنید چون به شدت به این ورژن نیاز دارم :20:
جالبه که اصلاً این فایل در زیرمجموعه های این فولدر وجود نداره . پس من چکار کنم ؟
سلام
وقتی شما یک فایلی رو untar میکنید
یک دایرکتوری ایجاد میشه که با دستور cd وارد مسیر دایرکتوری مورد نظر میشید
حالا چرا میخواهید OO.O از روی سورس کامپایل کنید
در مخازن testing الان نسخه مورد نظر شما هستش
کد:http://packages.debian.org/lenny/openoffice.org-base
نقل قول:
سلام
من هم بعد از untar کردن سورس ، با دستور cd وارد اون دایرکتوری شدم ولی فرمان configure/. جواب نمیده ( خروجی فرمان رو براتون گذاشتم ) و میگه فایل یا فولدری با این نام وجود نداره . پس چه جوری باید کانفیگ کرد ؟
نمی دونستم نسخه ی کامپایل شده داره . آیا این دقیقاْ همون نسخه ی 2.3.1 هست ؟ ( امتحان می کنم )
به هر حال این کامپایل کردن سورس رو از یه جایی باید شروع کرد نه ؟؟
حالا شما میشه راه حل رو بگین ؟
-------------------------------------------------------------------------------------
فکر می کنم یه اشتباهی هم شده . آدرسی که شما لطف کردین و گذاشتین مربوط به پکیج openoffice.org-base هست که یکی از زیرمجموعه های اوپن آفیسه ( در واقع برنامه ی معادل اکسس )
اما من میخوام تمام پکیج آفیس نسخه ی 2.3.1.5 رو نصب کنم . نسخه ی قبلی رو هم حذف کردم ( به طور پیش فرض ، آفیس پارسیکس نسخه ی 2.2 هست )
حالا باید این سورس کامل رو کامپایل کنم تا کارم راه بیفته . متاسفانه توی فایل readme اش هم همه جور چیزی نوشته غیر از راهنمایی برای کامپایل کردن !
امروز گرفتاري جديدي با پارسيكس پيدا كردم .
بعد از روشن كردن سيستم ، موقعي كه پارسيكس بارگذاري مي شود ، موقعي كه به لود كردن cups ( درايور پرينتر يونيكس ) مي رسد ، همان جا متوقف مي شود .
اگر با كليد اينتر عبور كنم ، موقعي كه وارد محيط گرافيكي شد ، روي لود كردن ناتيلوس گير مي كند و سيستم كاملا هنگ مي كند .
آيا راه حلي براي اين مشكل هست ؟
نه این مشکلات رو نداره
نکنه از مخازن sid آپدیت کردید؟
اروری ، چیزی
log فایل ها رو بخونید
سلامنقل قول:
آره حق با شما بود باید لینک Office suite میدادم
کد:http://mirrors.kernel.org/debian/pool/main/o/openoffice.org/
نقل قول:
سلام مجدد
نصب کردم ، ولی چه نصب کردنی !!!!!!!!!!!!!!!
34 پکیج یکی یکی دانلود و یکی بعد از دیگری نصب شد ( بگذریم از این که خیلی هاش خود پکیج مثلا 800 کیلوبایت بود و موقع نصب 40 مگ دانلود می کرد :2:)
به هر حال آفیس ما شد 2.3.1.5 .....:11:
ساده ترین شیوه ی نصب فونت های non-open ( که معمولا با پسوند ttf. شناخته می شوند ) در پارسیکس :
1. فونت های مورد نظر خود را از پوشه ی فونت ویندوز ( یا هر منبع دیگری ) انتخاب و در فولدری کپی کنید.
2. روی دسکتاپ ، کلید های ctrl و حرف L را همزمان بفشارید .
3. در منوی ظاهر شده ، تایپ کنید : //:fonts
4. فونت های مورد علاقه ی خودتان را از فولدر آن به داخل پوشه ی فونت با روش Drag انتقال بدهید .
5. پوشه ها را ببندید .
ویرایش مدیریت:
ببخشید من یه چیزیم اضافه می کنم برای اینکه در فهرست قرار بدم
بعد از همه اینها دستور زیر رو هم اجرا کنی:
کد:fc-cache -f
برنامه انتشار Parsix Viola 1.5 :
کد:http://www.parsix.org/pipermail/parsix-users/2008-April/000161.html
سلام ببخشید من تازه واردم.ممکنه یکی کمکم کنه بگه از کجا میتونم زمان نشان دادن گزینه های بوت رو زیاد کنم.الان 5 ثانیه است
سلامنقل قول:
یاکد:$sudo gedit /boot/grub/menu.lst
دنبال خطی بگردید که توش نوشته timeout 5 و سپس هر مقدار دلخواه رو به جای ۵ قرار بدید.کد:$su
#gedit /boot/grub/menu.lst
قبلش اگه یک بکآپ از فایل menu.lst بگیرید بد نیست ;-)
لینک مستقیم برا دانلود پارسیکی رو از کجا میشه پیدا کرد ؟
نقل قول:
Parsix 1.0r1
کد:نسخه ۳۲ بیت
http://dfn.dl.sourceforge.net/sourceforge/xfardic/parsix_1.0r1-i386.iso
MD5 : http://surfnet.dl.sourceforge.net/sourceforge/xfardic/parsix_1.0r1-i386.iso.md5
نسخه ۶۴ بیت
http://garr.dl.sourceforge.net/sourceforge/xfardic/parsix_1.0r1-amd64.iso
MD5 : http://switch.dl.sourceforge.net/sourceforge/xfardic/parsix_1.0r1-amd64.iso.md5
Parsix GNU/Linux 1.5r0-TEST-1 منتشر شد
نخستین نسخه آزمایشی Parsix GNU/Linux 1.5 موسوم به Viola منتشر شد. این نسخه به همراه هسته جدید، تعداد زیادی بسته نرمافزاری بهروز شده و تصحیحاتی برای اشکالات گزارش شده منتشر شده است. تمامی بستههای نرمافزاری با مخازن پارسیکس و دبیان تا تاریخ ۱۸ آپریل ۲۰۰۸ هماهنگ شده، تعدادی از اشکالات گزارش شده برطرف شده (۱۰۱، ۱۰۲، ۱۰۳، ۱۰۵ و ۱۰۶)، بسته GQView با EOG جایگزین شده است و بستههای bug-buddy، bug-buddy و iptraf بدلیل محدودیت فضا حذف شدهاند. سایر ویژگیها: میزکار GNOME 2.22.1، هسته 2.6.24.4 به همراه وصلههای CK، TuxOnIce 3.0-RC5، iwlwifi 1.2.33 به همراه پشتیبانی از led و powertop، راهاندارهای بهروز شده هسته، مجموعه اداری OpenOffice.org 2.4.0 و مرورگر GNU Iceweasel 2.0.0.12.
کد:http://www.parsix.org/html/News-article-sid-74.html
http://www.parsix.org/html/pnWikka-tag-ReleaseNotes15r0TEST1.html