واقعا به خاطر این داستان ممنونم خیلی دنبالش بودم من عاشق شخصیت kainهستم!نقل قول:
Printable View
واقعا به خاطر این داستان ممنونم خیلی دنبالش بودم من عاشق شخصیت kainهستم!نقل قول:
خواهش میکنم ...
آفرين ادامه بده
ونایی که گفته بودن میخوان داستان بزارن مثل danyel بجنبین... ما منتظریم ...
راستی اگه داستان میزارین , چیزی بزارین که تمام نکات مبهم بازی رو توضیح داده باشه ... تمام شخصیتهای یه داستان و رابطه اونها باهم ... نه اینکه فقط یه داستان کلی راجع به بازی تو چند سطر ...
دستت درد نکنه ....تاپیک جالبیه.... فکر کنم اونی که داستان بازی Silent hill 2 رو نوشته بود یا خودش داستان بازی رو نوشته یا اینکه خیلی اینکاره است ... ولی از حق نگذریم James اینقدر ها هم بد نیست ....
واقعا کارش خیلی درست بوده اون کسی که داستان Silent Hill رو نوشته ... چیزی که اون نوشته بود , دیگه داستان بازی نبود , تحلیل جزء به جزء بازی هستش ...
یه چیزی تو مایه های کاری که منتقدها تو برنامه هایی مثل سیننما 1 یا 4 میکنن ...
كسي داستا كامل سگانه شاهزاده ايراني رو نداره؟؟؟؟؟؟
مژده به همه طرفداران اسنیک , متال گیر و هیدئو کوجیما .
من قراره یه نوشته ای آماده کنم که میتونم بگم اگه طرفدار متال گیر هستید با دیدنش , ...
ممکنه تکمیل کردنش 1 یا 2 یا 3 هفته طول بکشه , ولی من برای این کار هیچ عجله ای ندارم ... چون میخوام چیزی رو که درست کردم , در نوع خودش یه چیز بی نظیر باشه ...
این رکار رو هم برای هیچ کسی جز خودم انجام نمیدم ... منظورم اینه که با انجام دادن این کار یکی از بزرگترین لذتهای زندگیم رو تجربه میکنم , اگرچه میدونم انجامش خیلی سخته ...
دیگه توضیحی نمیدم و فقط میگم که منتظر بمونید ...
راستی این چیزی که قراره بنویسم به درد کسایی میخوره که متال گیر 1 رو حتما بازی کرده باشن ... اگه بازی نکردید , تا یکی دو هفته دیگه حتما بازی کنین تا از دستتون نره ...