ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااا
ای خدااااااااا ... ما ایرانی ها چرا یاد گرفتیم در مورد چیزایی که اطلاعات کافی نداریم صحبت کنیم؟ ( این مساله رو ندید بگیرید و این رو کش ندید که چرا این رو گفتم )
دوستان عزیز کرکرها پست ترین و کثافت ترین موجودات دنیای سایبر هستند!
به همین کفاف می کنه! و دیگه مثل خیلی از صحبت های کلیشه ای نمی خوام طبقه بندی هکرها رو بیان کنم! چون نمی ارزه!
دوم یه دوستی برگشته گفته از ادمین های websecurity.ir سوال کردم .. جوابم رو یه چیزی دادن!
من خودم یکیشونم ... می شه بپرسم از کدوم یکی از دوستانم سوال کردی؟ و در چه موردی و چی جوابت رو داده ( ممنون می شم توی پست خصوصی جوابم رو بدی ! که انیجا بحثی در نیفته )
سوم اینکه با رفتن به کلاس یا خریدن کتاب یا خیلی چیزهای دیگه آدم هکر یا کرکر نمیشه! بلکه یه Script Kiddies می شه! که فقط یاد میگیره از ابزارها چه طور استفاده کنه!
دوستان هر دوی گروه هایی که شما دارید اسم می برید نخبه های کامپیوتری هستند! ولی با یک تفاوت
که هر کدوم راه زندگیشون رو در دو مسیر انتخاب کردند
مسیر اول که هکر ها هستند خدمت کردن و باعث ایمن سازی می شوند و یا در بعضی اوقات خلق یک اثر ( نرم افزار )
مسیر دوم افراد خرابکاری که از اطلاعات! شکستن قفل ها ! و ... نون شبشون رو در می یارن!
به احترام آدمهایی که الان اینترنت رو به این شکل در آوردن! و هر کدوم جزء نوابغ بودند ( از خالقان یونیکس تا پروتکل TCP IP خواهشا توهین به هکر ها این شکل نکنید )