اقا مهدی شما یه کار کن برای اینکه نظر سنجی زیاد شلوغ نشه اونهایی که اصلا رای نیاوردن رو حــذف کن.!
Printable View
اقا مهدی شما یه کار کن برای اینکه نظر سنجی زیاد شلوغ نشه اونهایی که اصلا رای نیاوردن رو حــذف کن.!
نه بابا ما که شوخی کردیم :biggrin: شما اختیار داری ;) . در ضمن خدمت اون دوستمون هم بگم (همین بالایی:biggrin: ه) این نظرسنجی حالا حالا ها برقراره و ممکنه کاربرای جدید بیان و ... و تازه بعضی بازیها هنوز نیومدن و با اومدنشون طرفدارای زیادی پیدا میکنن. مثل الطیر و کین و ....نقل قول:
رای من :
Sam Fisher [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
47 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lara Crof [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Max [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kane [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الطیر
خودمونیم آواتارهای خوبی شدن ;)
برابری اسنیک و فیشر جالبه.
مکس هم که فعلا اوله .
کرش پدیده این نظرسنجی شده و در مقابل این همه شخصیت بزرگ 7 تا رای آورده و با لارا مساویه !! .
پرنس کمتر از اونی که فکر میکردم رای آورده ؟!
الطیر با اینکه هنوز نیومده سه رای آورده ،اگه بیاد حتما رای هاش بیشتر هم میشه. نشون میده تبلیغات این بازی عالی بوده.
اول:prince به خاطر قدرت و ایرانی بودنش .دوم:مکس به خاطر خانواده دوستیش سوم: سام فیشر برای خوشتیپی جدیت و حرفه ای بودنش 4.frank castle
اینکه شخصیت PRINCE یه شخصیت ایرانیه خنده دار نیست ؟نقل قول:
قربون هر چی عضو جدیده برم من !:biggrin: :happy:نقل قول:
جون من بیخیال شو . نمیخوام به قول Amin اینم بره جای باقالیا ;)نقل قول:
تاپیک جالبیه
من خودم به چند تایی رای دادم ولی بهتر نبود شخصیت جان در بازی Igi را هم قرار می دادید.
با تشکر
نقل قول:
مــــــــــــــــــــــــ ـــــــی خندیم !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول پرنس دوم مکس پین سوم فیشر