-
من 32 بیتیشو نصب کردم حالم بهم خورد منتظرم 64 بیتیش کاملش بیاد بعد نصب کنم
با مودمم مشکل داشتم و چون سی پی یو 64 بود اون چیزی که فکر میکردم نبود
گرافیکمم ائورا رو جواب میداد 7600 جی تی
رمم همینتور 1 گیگ هایپر باس 800 کینگ
سی پی یو 3200
شنیده بودم دایرکت ایکس ده بازیها رو 40% رونتر اجرا میکنه ولی چیزی توش ندیدم که بهتر ایکط پی باشه
ولی میدونم همچی رو مرور زمان مشخص میکنه پس فقط صبر میکنیم
-
سلام
کی میدونه اصلا سال 2000 وقتی me و 2000 اومد کسی 98 رو ول کرد؟؟؟؟؟؟؟
حالا شما نمی تونید بگید میشه مثل 98 و xp شاید مثل 98وme بشه
کسی حرفی داره؟؟؟؟؟
همه ی اینها مثال بود شاید هم مشل 98 و xp بشه
خدا میدونه چی میشه
-
با سلام
تجربه میگه تاچند مدت دیگه صبر کنیم چرا ؟ چون خیلی از نرم افزارها با ویستا مشکل دارن و همچنین سخت افزارها
-
سلام من یه نوت بوک توشیبا گرفتم که خوشبختانه ویندوز ویستای اورجینال روش نصبه و واقعا هم لذت میبرم ازش
-
دوستان الان بیشتر نرم افزار ها با ویستا سازگارشدن وتا چند وقت دیگه همه ی نرم افزارها سازگار میشن ولی تنها مشکلی که ویستا داره سیستم بالایی که میخواد.
-
از لحاظ زيبايي که حرف نداره
-
من از ریخت و قیافه ی کانکشن هاش اعصابم خورد میشه. با این اینترنتهای در پیت توی XP باید مدام به اون دوتا کانکشن کوچیک نگاه کنیم ببینیم کی چشمک میزنه . متاسفانه توی ویستا انیمیشن کانکشن ها را هم که روشن میکنم درست معلوم نیست. از DU Meter هم استفاده کردم ولی راضی کننده نیست.
به نظر من ویستا حداقل 2 گیگ رم میخواد. سیستم من که بالا میاد 1 گیگش برای برنامه های Start-up پر میشه. یک گیگ دیگه برای کارهای دیگه.
اگر کارت گرافیکتون Aero را ساپورت میکنه پیشنهاد میکنم windows Dream scene را حتماً برای Ultimate ویستا دانلود کنید. یک بک گراوند رویایی خواهید داشت. البته روی CPU Core 2 Duo وقتی دریم سنس فعاله 20 درصد از دوهسته را استفاده میکنه که با Maximize کردن یک صفحه این مقدار به 0 میرسه و دوباره که دسکتاپ را میارید شروع به استفاده میکنه.
یادش بخیر سال 2001 که XP اومد فقط میرفتیم با مدیا پلیرش کار میکردیم . هیچ کدوم از برنامه ها روش اجرا نمیشد. الان اگر نگاه کنید کامیپوتری نیست که روش XP نباشه.
در مورد ویستا تغییر و سازگاری برنامه ها و سخت افزارها با اون در کمتر از 3 ماه حاصل شد.
User Account Control ویستا هم فعلا داری نقص هایی است که باید برطرف بشه. طوریکه بعضی از برنامه ها پیشنهاد میدن که غیر فعالش کنید.
گرافیکش که محشره و اصلا جای بحثی نمیگذاره.
یکی از موارد دیگه ای که فکر میکنم خیلی جالب باشه ، Error Report هست که اکثر اوقات در صورت کانکت بودن به اینترنت راه حل مشکلات را بیان میکنه.
برنامه ی فکس در Ultimate هم دیگه جایی برای دیگه برنامه های فکس باقی نگذاشته. یک برنامه ی 100 % کامل.
برنامه ی اسکنرش بد نیست ولی خوب زیاد تعریفی نداره.
برنامه ی رایت CD و DVD را فقط یکبار تست کردم ، اون هم CD را سوزوند. برای رایت هیچ برنامه ای مثل Nero نمیشه.
یکی دیگه از امکانات جالبی که بهش برخوردم ، اجرای سرویسها با تاخیر در ابتدای ویندوز هست. در حالت پیش فرض Automatic update با تاخیر بعد از اجرا شدن ویندوز ، Load میشه. خودتون هم میتونید به صورت دستی این تاخیر را در سرویسهای مد نظرتون ایجاد کنید.
سرعت نصب ویندوز نسبتاً عالیه.
سرعت Install کردن برنامه ها نسبت به XP کمتره.
Automatic Update تقریباً بدون مشکل کار میکنه و قابلیت Resume هم بدون مشکل پس از خاموش کردن و یا Restart کار میکنه.
ببخشید اگر پراکنده بود. تقریبا مختصری از تجربیات من بود.
-
به نظرم تنها مساله ای که باعث میشه کاربران به سوی ویستا جذب بشن فقط زیباییش هست
چون فکر نکنم برتری خاصی نسبت به xp داشته باشه
شاید سرعت نصبشم باشه که فکر نکنم زیاد مهم باشه
معایبی هم نسبت به xp داره از جمله
کانکشن هاش
-
vista az nazar amniat gheili bartar az xp,... hast
-
سرعتش پایینه باید آخر سیستمو داشته باشی تا سرعتش بالا باشه