من از فن آوا میگیرم خیلی خیلی هم راضی هستم.البته اولش هزینه اش بالا بود اما به قول خودشون یونیتم رو عوض کردن و هزینه کمی ÷ایین اومد.
من 128 دارم و بستگی به حجم دانلود در ماهم خودم انتخاب مب کنم معمولا 5 گیگ در ماه میگیرم 19 تومان
Printable View
من از فن آوا میگیرم خیلی خیلی هم راضی هستم.البته اولش هزینه اش بالا بود اما به قول خودشون یونیتم رو عوض کردن و هزینه کمی ÷ایین اومد.
من 128 دارم و بستگی به حجم دانلود در ماهم خودم انتخاب مب کنم معمولا 5 گیگ در ماه میگیرم 19 تومان
خب 19 رو بکن 24 تومن
داتک بی محدودیت حجمی میده 128 رو
این منطقی تره البته اگه حجم تبادل دیتای بالایی داری:)نقل قول:
بابا مهران جون داتک رو بيخيال شو چون ارزش ندارهنقل قول:
;)
برای گرفتن اشتراک adsl حتما باید مودم بخریم یا اینکه مودم رو هم امانت میدن؟
سلام.
دوستانی که درمورد این شرکتها صحبت می کنن، لطفا یک نامی، تلفنی، سایتی، ... ازش بدن تا بقیه هم بتونن برن.
----------------
ضمنا دوتا شرکت هستن که ماهی 10 تومن برای ADSL می گیرن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - خوبه، سرعتش 64kbps، هزینه نصبش 5 تومن هست، ولی سرعتش خیلی خوب نیست و بعضی وقتها وسط کار ییهو اینترنت قطع میشه! مودمش هم GranVirata هست، قیمتها (تومان): DSL=32,000، LAN=38,000، محدودیت حجمی هم نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - سرعتش 256kbps هست و خیلی عالیه، ولی محدودیتش 2 گیگ هست. کلا همه سرویسهاش 256 هستند و تفاوت قیمتشان توی میزان پهنای باند هست! ضمنا به علاوه این هزینه ها، 3000 تومان + 6 درصد عوارض و مالیات اضافه میشه.
کلا هیچ ارزانی بی دلیل نیست!
سلامنقل قول:
هم میتونی ودیعه بدی و هم میتونی قصتی بخری
و هم اینکه به صورت نقدی البته بستگی به شرکت داره
آسیاتک و بعضی دیگه از شرکت ها همچین امکانی رو دارند
سلامنقل قول:
1 سری شرکت ها مودم رو بهت میفروشن و مودم رو دیگه پس نمیگیرن:blink: حتی اگه 1 ماه استفاده کنی:blink:
یه سری دیگه مودم رو ودیعه میدن البته پولشو ازت کامل میگیرن ...مثلا پارس انلاین
تا 6 ماه مودم رو پس میگیره به شرطی که کاملا سالم باشه از 6 ماه بگذره مودم مال خود مشتری میشه
نقل قول:
سلام
عزیزم اگه 1 نگاهی بندازی به چهارتا پست بالاتر نصف جوابت رو گرفتی;)
و اگه یه سرچ کوچولو توی گوگل بزنی به بقیه جوابت خواهی رسید:)
مخلصم