اجرت با آقا امام زمان
آق خدا خيرت بده
Printable View
اجرت با آقا امام زمان
آق خدا خيرت بده
به نام رب الکعبةدوستان سلام!
زيارت آل يس
به صورت گرافيکي به همراه ترجمه که بهترين حالت اجراي آن روي گوشي هاي سوني اريکسون w700 , k750, w800 مي باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع فايل : فشرده
توضيحات: بعد از خارج کردن از حالت فشرده، آنرا در قسمت other يا web pages کپي نموده و اجرا نماييد.
دوستانی که w810 دارند تغییراتی در دو مجموعه اخیر ایجاد شده تا روی گوشی های w810, w900 با اندازه واقعی نمایش داده شود، لطفاً امتحان کرده و نتیجه را اطلاع دهید.
موفق باشيد.
سلام علیکم
آقا اجرت با بی بی فاطمه ی زهرا
فقط اگه بتونی زمینه ها رو طوری قرار بدی که چشم رو آزار نده خیلی خوب میشه.
سلام دوست من.
من گوشيم دبليو 810 هستش و وقتي اين فايلها رو ميريزم رو گوشيم و بازشون مي كنم اندازه عرض فايلها يك سوم عرض ال سي دي گوشي هست و نميشه خوندشون.با زوم و فول اسكرين هم امتحان كردم نشد.
اگه يه راهنمايي بكني ممنون ميشم.
پس نوکیا چی؟؟؟؟؟
خوب کارب نداره قبل از اجرای برنامه روی فایل برو ودکمه بیشتر یا more را بزن واز اونجا قسمت اسکرین سایز رو انتخاب کن واندازه برنامه رو تغییر بدهنقل قول:
به همین راحتی
خدمت جناب emprator_kochak و دیگر عزیزانی که نوکیا دارند عرض شود که این دعاها روی بعضی از گوشیهای نوکیا هم اجرا می شود از جمله گوشیهایی که من به شخصه امتحان کرده ام: 7610 و 3230. فقط باید تنظیمات صفحه را به original size تغییر دهید.
موفق باشید.
جناب masoud khan ! آیا شما روی گوشی w810 عملاً چنین چیزی را امتحان کرده اید؟ اگر چنین باشد که مشکل w900 هم که محیط مشابه این گوشی دارد حل شده است.
به نام آن که اسماء حسنی از آن اوستدعای سمات
معروف به دعاء شبّور كه مستحبّ است خواندن آن در ساعت آخر روز جمعه و مخفى نماند كه اين دعا از ادعيه مشهوره است و اكثر علماء سَلَفْ بر اين دعا مواظبت مىنمودهاند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوع فايل : فشرده
توضيحات: بعد از خارج کردن از حالت فشرده، آنرا در قسمت other يا web pages کپي نموده و اجرا نماييد.
التماس دعا
سلام دوست مننقل قول:
نه ولی با این روش تو k800 که گوشی خودم هست خیلی وقتها این مشکل برطرف شده البته برای برننامه های دیگه اینجا هم فکر میکنم کاربرد داشته باشه