-
G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(12) : error C2065: 'strcut' : undeclared identifier
G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(12) : error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'Test'
G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(12) : error C2065: 'Test' : undeclared identifier
G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(12) : error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'test'
G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(12) : error C2065: 'test' : undeclared identifier
G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(13) : error C2224: left of '.String' must have struct/union type
G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(13) : error C2198: 'strcpy' : too few actual parameters
G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(14) : error C2224: left of '.Name' must have struct/union type
G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(14) : error C2198: 'strcpy' : too few actual parameters
G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(15) : error C2224: left of '.Name' must have struct/union type
G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(15) : error C2198: 'strcpy' : too few actual parameters
G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(17) : error C2224: left of '.String' must have struct/union type
G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(17) : error C2224: left of '.Name' must have struct/union type
G:\ÈÑäÇãå äæíÓí\tamrin3\Text11.c(17) : error C2224: left of '.Name' must have struct/union type
Error executing cl.exe.
اين ارور هايي كه برنامه مي ده. من نمي دونم كامپايلر يعني چي؟!
بعد هم بگم كه من خودم هم تأكيد دارم كه برنامه ها رو كامل بفهمم و چون هنوز بيشتر از اين نخونديم مي خوام همه ي برنامه ها رو به زبان ساده اي كه خودم مي فهمم بنويسم. البته قصد دارم تابستون خيلي بيشتر رو برنامه نويسي كار كنم ولي فعلا بيشتر از اين فرصت ندارم.
باز هم خيلي ممنونم.
-
براي برج هانوي هم ارور مي ده و برنامه اش رو نمي آره.
-
در ضمن من برنامه اي كه جايگشت هاي يه رشته رو بنويسه هم هنوز گير نياوردم!
-
سلام من یک مبتدی هستم ومی خواهم برنامه نویسی یاد بگیرم از کجا وچه جوری شروع کنم؟ضمنا از برنامه نویسی تقریبا هیچی نمی دونم.اگه کامل راهنمایی ام کنید خیلی خیلی ممنون میشم؟
-
دوست عزيز سلام
البته من در حدي نيستم كه به سئوالتون جواب بدم. ولي بهتره برا سئوالتون يه تاپيك بزنيد تا بقيه هم سئوالتونو ببينن و جواب بدن.
اما من طبق روالي كه دانشگاه مي ره مي دونم كه اول بايد با مفاهيم اصلي برنامه نويسي از طريق زبان هاي ساده مثل c , ++c و... شروع كنيد كه براي اين كار هم يه سرچ كوچولو تو گوگل و هم تو همين سايت يه سري لينك هاي آموزشي خوب هست كه خيلي خوب آموزش مي دن. بعد هم كه كم كم خودتون حرفه اي مي شيد و مي ريد سراغ زبان هاي بالاتر!
موفق باشيد!
-
سلام بچه ها اميدوارم حالتون خوب باشه
من دانشجوي كامپيوتر هستم و استادمون يه سوال گفته كه من نوشتم و يه مشكل كوچيك و لي در حقيقت بزرگ دارم
استاد گفته يه برنامه اي بنويسيد با ++c كه دو تا عدد صد رقمي رو با هم ضرب كنه و من هم نوشتم فقط در موقع گرفتن عدد كه صد رقمي باشه هيچ متغيري ضرفيت اينو نداره واسه همين خواستم با آرايه تك تك عدد رو بگيرم و واسه همين از تابع Getch() استفاده كردم و متا سفانه خروجي كه مي ده كاراكتره و نمي شه اون رو ضرب يا تقسيم كرد واسه همين مي خواستم ببينم كسي هست بدونه كه تو سي چه تابعي است كه مي تونه كاراكتر رو سريع از صفحه كليد بگيره و به عدد تبديل كنه
ممنون
-
بچه اميدوارم سريع جواب بدين من منتظرم
-
من فقط مشكلم اينه تو ++c
تبديل كاراكتر ورودي به عدد
-
آقا من امروز اينجا ثبت نام كردم منو نا اميد كرديد
-
سلام دوست عزيز
ورودتو تبريك مي گم. ببين بهتره برا سئوالت يه تاپيك بزني تا افراد بيشتري سئوالتو بخونن و بهش جواب بدن.
ولي من يه چيزي به ذهنم مي رسه نمي دونم درسته يا نه:
اگه كاراكترت از حروف الفباست با توجه به كد اسكيشون فكر مي كنم اگه مثلا از كد اسكيشون 48 تا كم كني تبديل مي شه به عدد. يه چيزيه تو اين مايه ها ولي من خوب يادم نيست. ولي فكر مي كنم همين با توجه به كد اسكيش مشكلت حل بشه.