مدیران محترم ودوستان عزیز کسی نیست جواب ماها رو بده اینقدر درباره سیستمهای مورد نیاز ویستا حرف ونظر می دهید پس حالا چرا جواب نمی دید
Printable View
مدیران محترم ودوستان عزیز کسی نیست جواب ماها رو بده اینقدر درباره سیستمهای مورد نیاز ویستا حرف ونظر می دهید پس حالا چرا جواب نمی دید
شما اگه مراحل و همونطوری که توضیح داده بودم انجام میدادین، به هیچ وجه دچار مشکل نمیشدین!نقل قول:
یه جای کار رو اشتباه کردی
اول بگو ببینم
اون 2 تا فایل رو که تونستی پاک کنی و 2 تا فایلی که گزاشته بودم رو جایگزین؟
از اون لینکی که گزاشته بودم... شماره سریال گرفتی که؟
اگه اون 2 تا فیلا رو جایگزین کرده باشی و شماره سریال هم گرفته باشی هیچ مشکلی نیست!
سکس از این 2 مورد رو انجام ندادی
با این حال مشکلت قابل حله
بگو چکار نکردی تا کمکت کنم
سلام
آیا کسی از این روش استفاده و موفق شده؟
کل اینترنت رو که بگردی، تنها کرکی که ویستا رو قانونی میکنه و همه ازش استفاده میکنن کرک raven هستشنقل قول:
و این آموزشی هم که اینجا داده شده، آموزش همون کرک raven هستش
100 درصد جواب میده به شرطی که مراحل رو درست انجام بدین
سلام کمال جان
من هرکاری میکنم نمی تونم ایمیل بسازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ارور رو میده
The portion of your e-mail address that follows the @ symbol is part of a "reserved domain" such as live.com, hotmail.com, msn.com or passport.com. Please type a different e-mail address.
هر کاری می کنم میشه همه ی دامین ها یی که گفته هم انتحان کردم
یه میل بده تا برات ثبت نام کنمنقل قول:
سلام
این دیوونم کرد ولی بلاخره یکی ساختم دومین رو msn.net قبول کرد دیوونه
فقط inbox رو پیدا نکردم
ولی گشتم یجاش بهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داد که 16 رقمه درسته؟ همینه
باید 25 رقم باشه!نقل قول:
بابا این کارا چیه؟
با همون میل یاهو من 4 تا ساختم تا حالا!
:blink:
اما یه چیزی
مافیا میگفت که موقع ریلیز نهایی ویستا این کرک ها از کار میوفته. پس 4 5 روز صبر کن که اگه قرار این روش بترکه شما دیگه زحمت بیهوده نکشی;)
من فهمیدم چه اشتباهی می کردم ! من چه قد خنگ شدم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من فکر میکردم باید یه email درست کنم!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این پستت دوزاریم افتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا عمرت بده به اون پست مربوط به کرک یه توضیح اضافه کن فک کنم بقیه هم همین اشتباه رو می کردم
چقد من خنگم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هان؟نقل قول:
یعنی میگی منظور رو درست نرسوندم؟!!!
هالا یکی دو روزه دیگه صبر میکنم ببینم اگه کرکه به درد میخورد هنوز که چشم... توضیحات رو کامل تر میکنم
اما اگه نه که دیگه هیچی;)