-
آقا مهدی سلام بلاخره تونستم دانلود کنم یعنی الان که دارم این مطلب رو می نویسم دارم دانلود می کنم بعدا ببینیم خدا چی می خواد راستی این سایتی که گفتم درسته بجز عکس چیزی نیست ولی توی سایت آهنگ پر پرواز رو با ارگ زدن وگذاشتن می خواستم بدونم که این ارگ ما چنین خواصیتی داره یعنی اتوماتیک طبل می زنه راستی اگه می شه ای دی تون رو بگین تا بیشتر آشنا بشیم قربان یو مصطفی
-
خوشحال شدم مصطفی جان تونستی دانلود کنی آیدی من همون اسم کاربریم هست
راستی نمیدونم چه مشکلی آهنگ اون سایتی که معرفی کردین واسه من نمیاد ! طبل زدن ارگ اونقدر حرفه ای نیست
ولی میشه روی کلیدهاش آهنگهای طبل خاصی رو خود کاربر بزاره
فعلا
-
آقا مهدی دستون طلا بلاخره تونستم 10آهنگ و نسترن رو دانلود کنم اما می خواستم اگه می شه آهنگ گروه آرین یعنی پر پرواز رو آموزش بدین راستی اون سایتی که گفتم رفتین آهنگ رو شنیدین واقعن معرکه بود من کف می کنم وقتی میشنوم در ضمن باید تو سایت یه خورده وایسن تا آهنگ شروع به نواختن کنه خلاصه ممنون می شم راستی اگه شد ریتم بلالم رو واسم بذار من آهنگش رو بلدم با این ارگ بزنم خلاصه مرسی
-
آقا مهدی نمیشه نت هاشو بنویسه این طوری سخته مثلا آهنگ نسترن n n n m, .. oghwi hdk x,vd
-
-
سلام عزيز
شرمنده مزاحم شدم.
ولي برنامه رو كه دانلود كردم و ميخواستم تست كنم متوجه شدم كه صدا نداره!!!
نميدوني چش شده؟
يا حق
-
خدمت شمت آقا مصطفی اینم کلیدهای باید زده بشه البته خیلی سریغ و صد البته به ترتیب
بابا کرم و ..
bnmbnmbnmbnmbnmbnmnmn..,mbnbnmnmn..,mbnbnmnmnm,m,m nbnbnmnmnmnbnmnm,m.,mnbnbnmn,mnb
bnmnbmmccbnmnbmmccbvcvcnncccvbvcnncc
cvbbvbvccmnmnmnbvbnbnnbvcvbvbvccvbbvbvccmnmnbvbnnb nbvcvbbvbvc
ya30n دوست عزیز این برنامه مشکلی نداره از لحاظ صدا !
-
پس حتما مشكل از پي سي هست
مرسي
درستش ميكنم
يا حق
-
از زحمات شما در آموزش ارگ به نوبه خودم متشکرم دوست عزیز من که واقعا استفاده کردم.
-
آقا مهدي سلام مرسي راستش ارگ جديدي سراغ نداري من تو سايت كم ياب آنلاين يكي دو تا هست ديدم خيلي خيلي با حاله ولي دانلود نميشن