پیغام پاک شود
Printable View
پیغام پاک شود
شما جملاتی رو تکرار میکنی که خودت اذعان داری نصفش دروغه.عزیز ماها عادت داریم موضوعاتی که در عقل ناقصمون نمی گنجه رو به جادو و خرافات و ماورا نسبت بدیم.طبق اصلی که تقریبا همه بر سر توافق روی اون باهم مناقشه ای ندارن یعنی اصل علت و معلول هر معلولی علتی داره.علت بیماری کرونا هم یک نوع ویروس هستش.به همین سادگی.نقل قول:
منم خودم برج 8 پارسال کرونا گرفتم
نوعی سرماخوردگی شدید بود، همراه با ضعف و سرگیجه
در کل خیلی سخت نبود ولی خب به بعضیا مثل اینکه متاسفانه نمیسازه!
دوست محترم متاسفانه خیلی ها دارند هر روز تلف می شوند و قاتلشون هم فقط یک نفر ، خون مردم ایران رو هم میخوره.نقل قول:
قاتل همه بیمار های کرونا همون خانوم چینی هست که هوس سوپ خفاش کردهنقل قول:
خفاش پستاندار پرنده ای ست که ویروس های مختلف را میتونه تو بدنش نگه داره بدون اینکه خیلی علائم داشته باشه (من جمله هاری)
طاعون خیارکی هم در قرون وسطی از همین چین شروع شد.
من فکر کنم جزو اولین کسایی بودم که گرفتم خیلی پیش از اینکه توی ایران اعلام کنن اگه یادتون باشه مدارس را در تهران پشت سر هم تعطیل میکردن توی آذر ماه بود دی ماه 98 بود همون زمان یک گلو درد عجیبی گرفتم گلوم خشک شده بود من عادت دارم انقدر جوشوندنی بخورم چارتخمه یا جوشونده آویشن همین آب گرم هم بخوری خودش خوبه برای سرماخوردگی تا خوب بشی چندین ساله کلا هیچ قرصی نخوردم مریضی که خوب میشه اصلا نباید قرص بخوری قرص هم باکتری های مفید معده رو از بین میبره و باعث بیماری های گوارشی میشه هم سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه
سعی کن چربی نخوری چربی سیستم ایمنی رو کند میکنه روغنهای کارخونه ای و غذای سرخ کردنی دورش کلا خط بکشید برای همیشه
گلوتون رو همیشه اگه شده با آب ولرم مرتب شستشو بدید مخصوصا وقتی میرید بیرون و میاید اگر کسی عطسه کرد جلوی دهنش رو محکم نگرفت هزار بد و بیراه بهش بگید
علت کرونا تخریب طبیعت و دامداری و مرغداری هستنقل قول:
جنگلها محل استراحت و زندگی بسیاری از گونه های خفاش هست
با تخریب زیستگاه خفاشها به محل زندگی انسان نزدیک میشن
ویروس از خفاش به یک دامداری میره و وارد بدن دام میشه و مرتب جهش پیدا میکنه چون میزبانهای زیاد و نزدیک بهم داره
دامداری یعنی کارخانه جهش ویروس ها
کرونا ترمز طبیعت برای جلوگیری از نابودی طبیعته و یک هشدار کوچک هست تازه
انسان باید خودش رو با طبیعت تطبیق بده یه نگاهی به شهرها بندازید برج کنار برج ساختن همه جا رو کردن سیمان و فولاد هیچ سهمی هم به طبیعت ندادن این جلوی نفوذ آب به زمین رو میگیره و در درازمدت باعث ایجاد فروچاله میشه که اگه دیده باشی یک دفعه یک منطقه یا ساختمان بلعیده میشه توی زمین و ناپدید میشه
همه چیزمون باید منطبق با طبیعت باشه خونه سازی شهرسازی زندگی حمل و نقل..جمعیت انسانها هم باید کاهش پیدا کنه و به جاش آموزش بهتر و کیفیت زندگی بهتر بشه نه مثل حالا که سه ملیاردش نون خوردن هم ندارن و معلوم نیست برای چی به دنیا اومدن
وضعیت وحشتناک کرونای جهش یافته در هند: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ویروس قطعا به بقیهء جهان هم خواهد رسید که میگن دربرابر واکسن های فعلی هم حدود 50 درصد مقاوم تر هست.
همین علت و معلول که میگی جایی کم میاره و دیگه صدق نمیکنه.نقل قول:
وقتی به منشاء هستی بریم... مثلا دانشمندان امروزه رسیدن به اینکه تمام کائنات مادی ما در یک حجم بسیار کوچک وجود داشته که بعد یکهو منفجر یا منبسط شده... ولیکن خب این حجم کوچک اولیه از کجا آمده؟ اگر همینطور بوده و وجود داشته پس دیگه نمیتونی بگی زاییدهء علت و معلول بوده. و دلیل انفجار یا انبساط ناگهانی اون چه بوده؟ علم برای اینها جوابی نداره، چون بقول شما علم همون زنجیرهء علل و معلول ها رو شناسایی میکنه، قوانین و علت ها و نتایج رو... جایی که دیگه علت و معلول صدق نکنه، قوانینی مرتبط با علت و معلول وجود نداشته باشه، علم عملا بی معناست.
مسئلهء خداوند، بزرگ تر از علم و فراتر از علم است دوست عزیز. باید این رو متوجه بشید. تمام این هستی و ماده و علت و معلول ها زاییدهء ارادهء خداوند هستند و میتونن فقط واسطه و ابزاری برای تحقق ارادهء الهی باشن. ولیکن ما چون از وقتی به دنیا آمده ایم تنها چیزهایی که ظاهرا دیده ایم و درک کرده ایم همین عالم ماده و روابط ظاهری و علل و معلول و قوانین فیزیکی و مادی جلوی چشممون و مسائل روزمره بوده، اینه که فکر میکنیم تنها همین ها میتونن وجود داشته باشن یا اینکه اینها نیازی به منشاء ای فراتر از خودشون نداشته و ندارند، درحالیکه خیلی ساده مشخص میشه که اینطور نبوده و نیست.
حال بعضی ها ترجیح میدن ماده رو ازلی فرض کنن، که فرقش با خداوند در اینه که دارای هوش و خودآگاهی نیست. ولیکن بنظر بنده انتخاب خداوندی صاحب خودآگاهی و هوش و ارادهء مطلق و بینهایت، بهتره، چراکه ابعاد فکر و دستیابی ما رو هم میتونه باز کنه و به چیزهای فراتر درصورت وجود دست پیدا کنیم.
مسئله انتخاب خود ماست... بخوایم فراتر فکر کنیم و فراتر بریم یا نه.
کسانی که مسائل ماورایی و خداوند رو انکار میکنند، هر هدف و معنای ذاتی برای هستی را انکار میکنند، و طبیعتا خود را نیز بی معنا و ارزش ذاتی معرفی میکنند، و سرنوشت آنها همان نابودیست... البته اگر بخواهد طبق عقیدهء آنها پیش برود.نقل قول:
چند سال قبل تکه ویدئویی از یک فیلمی را دیدم، کسی بود که مرده بود و در یک برزخ مانندی داشت به کارش رسیدگی میشد تا سرنوشت نهایی اش تعیین شود، آن مامور برزخ به او گفت که جایی که تو میروی تاریکی خواهد بود... تنها تاریکی... هیچ... فکرش را بکن تا ابد در تاریکی باشی، درحالیکه خودآگاهی ات هنوز وجود دارد... ولیکن هیچ چیزی برایت وجود نداره، هیچ امیدی هیچ معنا و هدفی، هیچ خوشبختی و سعادتی...
به او گفت تو در زندگی ات (در دنیای مادی) به هیچ چیزی اعتقاد نداشتی، در نتیجه به هیچ هم خواهی رسید
هرچند با آن گفته ها و ویدئو کاملا موافق نیستم و آن را افراطی و اغراق آمیز می یابم، ولیکن شکی ندارم که آدمی باید مواظب افکار و نیات و رفتارش باشد، چراکه روی آینده و سرنوشت ما تاثیر جدی دارد. درواقع این ما خود هستیم که باید آیندهء خود را بسازیم. طبیعتا با بی اعتقادی به ابدیت و الوهیت و ماورای ماده، نمیتوانیم حتی در صورت وجود و امکان، به چیزهایی فراتر که ممکن است ورای این جهان و زندگی مادی باشند دست پیدا کنیم.
تمام این علم و علت و معلول که میگویید در برابر مفاهیم بنیادینی چون خداوند هیچ و ناکاراست... علم مادی فقط یک بخشی از تمام امکانها و واقعیت های جهان هستی را دربرمیگرد... یا حداقل میتوانیم بگوییم که چیزهایی فراتر میتوانند وجود داشته باشند که از دسترس علم مادی ما خارجند یا در پاره ای موارد هم شاید علم هنوز بدانها نرسیده ولیکن در آینده میتواند برسد (بطور مثال بعضی ها گفته اند که وجود روح در آینده ثابت خواهد شد و حتی بصورت علمی با ارواح ارتباط برقرار میکنند).
گفتم که مسئله انتخاب خود شماست. مسئله این نیست که ماوراء و خداوند خرافات هستند. خیر... مسئله بسی پیچیده تر و عظیم تر و خطیرتر از این است... این ما خود هستیم که خود و هستی را در دایرهء ذهن و اراده و همت کوچک خود میخواهیم جای دهیم. در دایرهء ظرفیت خویش. ما در دایرهء قدرت اندیشه و روح و روان خویش اسیر هستیم.
خداوند خرافات نیست... ماوراء خرافات نیست، بلکه پاسخی هستند به مسائلی بنیادین و منشاء و جایی که دیگر روابط و محدودیت های علت و معلول معنا و کارایی ندارند... صرفا فراتر... ما میتوانیم فراتر فکر کنیم، چون فراتر ممکن است. قطعا ممکن است. ولیکن شما میتوانید این امکانها را نادیده بگیرید، اما بنده نمیدانم از این نادیده گرفتن چه چیزی عایدتان خواهد شد و چه سودی دارد. بنده شخصا هم آدم علم هستم و قبلا گفته ام که بخاطر قدرت و کارایی اش و اینکه ابزار بسیار قدرتمند و لازمی برای افزایش کیفیت زندگی است به دنبال کسب علم و توانایی حاصل از آن بوده و هستم، و از سوی دیگر دلیلی نمیبینم خودم را صرفا به علوم مادی و قوانین علت و معلول و زندگی همین جهان محدود بدانم و محدود کنم... چراکه ورای آن میتواند چیزهای دیگری هم باشد... علم هرگز نتوانسته ثابت کند که فراتر نمیتواند چیزی بوده و باشد. شما علم و علت و معلول را همه چیز یا خیلی گنده تصور میکنید، به دلیل آنکه گفتم، از زمان تولد تاکنون تنها همین ها را دیده اید و/یا درک کرده اید... پس فکر میکنید تمامی هستی همین بوده و هست و بی نیاز است از چیزهایی بیشتر و فراتر... مثل جنینی در رحم مادر که اگر میتوانست فکر کند فکر میکرد که تمامی جهان و هستی همان است! ولیکن هستی بسی بزرگ تر است، و حتی بینهایت بزرگ و گسترده... ورای ماده میتواند خیلی چیزهای دیگر و حتی بینهایت چیز باشد... و حتی بینهایت کائنات مادی دیگر نیز وجود داشته باشد. اینها همه توسط پیامبران و بزرگان و افرادی دارای روشن بینی، بارها در تاریخ به شکل های مختلف بیان شده است. به هیچ وجه غیرممکن هم نیست. برای ما عجیب و نامعقول بنظر می آید، یعنی حداقل برای شما، و نه برای بنده، چون ذهن بنده بسیار باز شده و یکجورهایی حتی عملا نامحدود گشته است... یعنی شخصا که نتوانستم محدودیتی برای ذهن و اندیشه ام شناسایی کنم. شاید فقط ماهیت خود خداوند را نتوانم درک کنم، ولیکن درک میکنم که امکانهای هستی لزوما محدودیتی ندارند و اعتقاد به محدودیت هستی، کاملا بی دلیل است، و جز محدود کردن احتمالی خود ما سودی ندارد.
از تمام اینها گذشته، شخصا نشانه ها و تجربه های بیشماری در زندگی ام داشته ام که مرا بر آن میدارند که فکر کنم ماورایی در کار بوده و هست.