عزيزم انتظار بسه..بسه بسه بسه ديگه انتظار! مسعود جان چي شد پس؟:tongue:
Printable View
عزيزم انتظار بسه..بسه بسه بسه ديگه انتظار! مسعود جان چي شد پس؟:tongue:
بچه ها يه 2 . 3 روزي مهلت بدين چشم !!!
اون موقع مي تركونم فعلا اين چند تا رو داشته باشيد
:happy: :happy: :happy:
3DDungeonWarrior
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
150 کیلوبایت
تو مایه های دوم خودمونه !!!
:happy: :happy: :happy:
ايول كارتون درسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مخصوصا اقا مسعود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همين جا ميبو سمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مونا ليزا
حجم : 41 كيلوبايت زمان دانلود : 12 ثانيه
من معمولا روی گوشیم بازی جاوا نمی ریزم،اما خداییش بعضی از این بازیها ارزش ریختن را داره.دستت درد نکنه آقا مسعود
كشتن مگس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم 88 كيلو بايت زمان دانلود 27 ثانيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم شما روی چه حسابی زمان دانلود را می دی؟ زمان دانلود کردن هرکس بسته به سرعت شبکه اش متفاوته ، به نظر من هم لطف کنید و در اینجا تنها بازیهای جاوایی که حجم بالا و در نتیجه گرافیک خوبی را دارند قرار بدهید.
خب من روي سرعت 28 ميگم
كه ميدونم كه ايراني ها بالاتر از 28 هم ندارن مگر اينكه شما در خارج از ايران سكونت داشته باشي عزيزم
البته ممكن است كه يكي سرعتش 28 باشه و خيلي طول بكشه كه دانلود شه مشكل در اينجاست كه اون داره سايت هاي زيادي رو باز ميكنه و بايد سايتي رو باز نكنه تا با سرعتي كه من ميگم دان بشه
اگه ميگي دروغ ميگم يه حجمو بگو با يه سرعت دقيقا بهت ميگم چقد طول ميكشه عزيزم
حالا هم اگه من هرفي زدم منو ببخش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]