خوب حالا فکر کنید زبونم لال همین بلا سره پسی ورلد خودمون بیاد
Printable View
خوب حالا فکر کنید زبونم لال همین بلا سره پسی ورلد خودمون بیاد
سلام.
هنوز اين بحث اينرنت ملي كه سر پا هستش!!! بي خيال شيد!!! تا دولت بعدي هنوز كار داره! هر به چند روز يه نماينده كه مي خواد باهاش مصاحبه بشه اين بحث رو توي مجلس داغ مي كنه!!!
قبول دارم خوبه كه ما از سرورهاي ايراني هاستينگ بخريم! خوبه كه اينترنت تحت حاكميت ما باشه! ----- كردنها دست خودمون باشه! بستن و بلوك كردن دست خودمون باشهو هزاران امتياز ديگر...!
ولي...!
تحريم شركت هاي نرم افزاري رو چكار ميشه كرد؟!
خودمون كه نمي تونيم آنتي ويروس بسازيم! خودمون كه نمي تونيم ويندوز بسازيم! از لحاظ دست كاري كه تو دنيا اوليم! همه نوع ويندوز دست كاري شده اكس پي توي بازار هست!!! يه كار ميشه كرد اونم اينه كه برنامه نويس هاي ايراني اونور اب رو بياري ايران! 100 سال اگر بيان!!!
به چه حقي از اين ايترنت ملي صحبت مي كنند وقتي نمي دونند وي بي دات نت با چه ت نوشته مي شه!؟!! ( شوخي نيست!)
خدا كنه مثل كامپيوتر ملي نباشه. با اون قيافه درپيتش. به گفته دوستمون بستن پورت 80 به طور كامل.خدا بخي كنه حال ما رو.
قضیه کامپیوتر ملی دیگه چیه؟
من فكر مي كردم همتون خبر داريد!نقل قول:
نوشته شده توسط my friend
موضوع سر يه كامپيوتر با يه كيبورد لبتاپ بولوتوس و يه وب كم فكر كنم با FPS 10 كه هر دو ثانيه يه سيگنال تصوير ميده.
به مانيتور 15 آشغال و رم 512 كه البته اسم سيستم موبايل !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هم روشه.
اومدن همه رو به هم يه جوري وصل كردن با 40 سانت ارتفاع و 30 سانت قطر بهش ميگن موبايل.
سخت افزار ساخت ايرلند و نرم افزار ساخت ايالات متهده. > !! ( كامپيوتر ملي ) !!
جالبش هم اينجاست ::::
قيمت : 1500000 ( يك ميليون و پانصد هزار تومان )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هالا بگو مغز خر هم خورده باشي مياي پولتو خرج اين فرغون بكني؟
فروشگاه مركزيش هم تو مجتمع كامپيوتر پايتخت هست.
بهتون پيشنهاد مي كنم هتما بريد نيگاش كنيد.. من هم اگه عكسي گيرم اومد مي زارم.
آهان ، الان یه چیزایی یادم اومد...
حیف که من تو تهرون نیستم ، ولی اگه گذرم اونطرفا افتاد حتما میرم ببینمش!
ممنون میشم عکسشو بزاری