کمپین پیگیری مشکل محدودیت سرعت اینترنت برخی از سیمکارتهای همراه اول
نقل قول:
با سلام. به دلیل مشکل ناشناختهای در شبکهی همراه اول، سرعت اینترنت برخی از سیم کارتها با وجود خرید بستهی آلفا+ (و بدون هیچ دانلود اضافی از قبل) به
حداکثر ۸ مگابیت بر ثانیه محدود شده است. لطفاً اگر سرعت اینترنت سیمکارت همراه اول شما هم به نهایتاً ۸ مگابیت بر ثانیه محدود شده است و با سیمکارتهای دیگر همراه اول مشکل سرعت ندارید، در این کمپین اعتراض و پیگیری مشکل شرکت کنید.
ویدئوی محدودیت سرعت در شبکهی 4.5G همراه اول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفاً اگر شما هم با این مشکل روبرو هستید نتایج سرعت خودتون را به اشتراک بگذارید تا مشکل را پیگیری کنیم.
دوست گرامی نه تنها محدودیت سرعت اعمال میشه بلکه برخی سیمکارتها از دسترسی به دیتا یا وصل شدن به نسل چهار محدود شدن ، خود من و چند تا از دوستان تو همین انجمن اعلام کردن، من در یک منطقه با دوسیم همراه با یک گوشی امتحان کردم یکی وصل میشد دیگری در شبکه رجیستر نمیشد! حتی محدوده برج ونک که اولین بار راه افتاد و روزهای اول زیر برج راحت وصل میشدم !بعد از چندین ماه خودبخود وصل شد ! و تحلیلشون این بود تست سیمکارت بدید در صورتیکه سیم سالمه و الان وصل میشم بدون تعویض و مراجعه به مراکز خدماتی! اما بعد چند ماه اتومات دسترسیم ازاد شده! قطعا تو سیستمشون رندوم برخی سیم ها محدود میشن یا عمدا یا توسط باگ.
در ضمن خود سیمکارتم محدودیت سرعت نداره فعلا اما بیشترین سرعت تو تهران ۲۷ مگابیت تونستم بگیرم
Sent from my iPhone using Tapatalk