-
من دانلود کردم نسخه فیت گیرل رو
اجرا میکنم صفحه مشکلی میاد بسته میشه حالا میخوام بدون سیستم نمیکشه یا چیزی نصب نیست؟ چون توی سایته نوشته بود پیش نیازهارو با خود بازی نصب نــــکنید که منم همین کارو کردم بعدش هم چیزی نصب نکردم
سیستم : وین 7 i5 گرافیک 1 رم 6 4 هسته
-
دوستان نمیشه ترکیبی که چیدیدم رو ذخیره کنیم و وقتی میخوایم بازی جدیدی انجام بدیم، ترکیب رو Load کنیم و مجبور نباشیم از اول ترکیب بچینیم؟؟
دوم اینکه نمیشه همه بازیکنای قوی رو توی یک تیم ببریم؟؟
مثلا توی Pes میتونستیم از بازیکنا یه کپی بگیریم وببریم توی یه تیم دیگه.
برای پنالتی ها چرا هرکاری میکنم دروازه بان نمیپره؟؟؟؟
-
بله می تونید توی Creat sheet و اختصاص دادن اون به تیم خاصی که برمیدارید این کارو انجام بدید توی کاستومایز این کارو باید انجام بدید
نه کلون کردن بازیکن توی فیفا نیست ولی می تونید تیم مورد علاقه اتون رو پر کنید از بازیکنان قوی این کارو هم از ترانسفر از توی همون کاستومایز انجام می دید
برای پنالتی هم با آنالوگ سمت راست جهش می کنه دروازبان
-
نمیدونم چرا این فیفا 18 اصلا به من حس فیفا بازی کردن نمیده! از بازی لذت میبرم ولی انگار یه شرکت دیگه این بازی رو ساخته :-/
-
دوستان من آپدیت دوم استیم پانکس رو ریختم تو فولدر، قبل از ریختنش به راحتی اجرا میشد ولی بعد از اون دیگه بالا نمیاد. ویندوزم 10 هست. کسی میتونه کمکی بکنه؟
-
بازی خوبیه تازه گرفتمش
البته من در حد اماتور هستم ولی بازم خوبه
گرافیک خوبی هم داره ( چیزی که باعث شد به pes ترجیحش بدم ، البته منظورم گرافیک چمن و ورزشگاه ها و ... هست )
با این سیستم هم رو Ultra برای من روون و 60 فریم اجرا میشه ( اصلا فکرشم نمیکردم با این سیستم اینقدر روون اجرا کنه چون سیستمی که تو سایت ها نوشته بود بالاتر بود )
Ram : 8GB
CPU : i3 4130
VGA : 260x
-
دوستان یه مشکلی واسه بازی پیش اومده کسی میتونه کمک کنه ؟
قبلا پاس که میدادم هیچ خطی نمیکشید الان پاس که میدم یه خط میکشه که مثلا توپ داره کجا میره ! اینو چه جوری باید حذف کرد ؟
-
سلام این داستان هانترازچه قراره؟:n13: تو لیورپول بودم تو مسابقه ها 10تا10تا گل میزدم ولی یه دفعه اعصابش خورد شد ترانسفر شد گلگسی امریکا داستانش اینه یا راهی رواشتباه رفتم:n04:
-
نه راهو اشتباهی نرفتی مشکل اینه شما به قسمت اصلی این مود که همون فیلمهای بازی هست یا دقت نمی کنی یا دستتو میذاری روی دکمه آبی رنگ و اسکیپ می کنی:n01:
پیشنهاد می کنم دقیقا فیلمهای بازی و تمام دیالوگ ها رو با دقت نگاه کنی و بخونی تا لذت بازی برات چند برابر بشه.
جزئیات رو نمی گم تا داستان برای کسانی که هنوز بازی نکردند لو نره و بهتره شما هم زیاد روند رو لو ندی که اسپویل نشه
-
لیگ قهرمانان اروپا نداره:n03: این دیگه چه کاریه