خودتون قضاوت کنین چه کسی آی کیوش بیشتره
نقل قول:
نکته ای که ممکنه در موردش درست بگید اینه که باور به عدم وجود خالق یه نوع نارضایتی از زندگی بوجود میاره.
1- ولی شواهدی هست که نشون میده این مسئله قابل حله با پیدا کردن معنی جدید به جای اون باوره.
2- اما اینکه باور به این مسئله کلی دلیل و مدرک داره بذارید مخالفت کنم.
هرچه سطح آموزش و علم بالاتر رفته این باور سست تر شده و من فکر میکنم و مطالعات علمی وجود داره که نشون میده افراد با سطح IQ بالاتر باورهای مذهبی کمتری دارن و احتمال آتئیست بودنشونم بیشتره. به همون اندازه من
فکر میکنم امکان نهلیست بودنشونم بیشتره
3- .
اخیرا تو یه سایت روانشناسی مطلبی میخوندم در مورد خودکشی و دلایل اون که دسته بندی کرده بود. افسردگی، بیماری های روانی شدید مثل اسکیزوفرنی، تاثیرات مواد مخدر، جلب توجه و ... جزو عوامل مهم بودن
4- ولی یه دلیل دیگه ارائه داده بود بعنوان اینکه برخی افراد به فلسفه ای از زندگی میرسن که بودن براشون کاملا بی ارزشه. این افراد اگر تحت جلسه درمانی قرار بگیرن هیچ اثری از افسردگی یا بیماری روانی ندارن و کاملا سالمن. اونجا این گروه رو تنها گروهی میدونست که باید به حال خودشون رها بشن و خودشون برای زندگی یا مرگشون تصمیم بگیرن. این چیزی جز همون نهیلیسم نیست
5- اگر کسی رنجی میکشه، افسرده شده یا مشکلات روانی زیادی داره که ریشه فکر خودکشیش هست، بهتره بره دنبال درمانش. اگر واقعا درمانی براش نیست، مثلا اگر بیماری شدید جسمی مثل ایدز داره و امیدی نیست و قراره درد بکشه باید امکان انتخاب مرگ براش فراهم باشه. نهیلیست ها هم همینطور. این افراد تعدادشون کمه. ولی اگر مشکل قابل حله خود این افراد بعد درمان به فکرای خودکشیشون میخندن!
حالا اگر یکی باور دینی داره که خودکشی حرامه، من همینجا بهش یادآوری میکنم اگر مشکلت قابل حله حتما برو این راهو تست کن و درمانش کن. اگر قابل حل نیست از خودت بپرس این دیگه چه عدالتیه که منو به رنج کشیدن بیشتر مجبور میکنه!
موردی که تو این تاپیک مطرح شد به نظرم قابل حله... مثل اکثریت مشکل های اینجوری.
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
سلام
1- کسی که عقیده داره همه چیز تصادفی و خودبخود به وجود اومده و زندگی هییییییچ هدف و انگیزه ای نداره و نداشته و مرگ هم پایان همه چیز هست چطوری میخواد خودش رو قانع و راضی کنه و صبور باشه ؟؟؟
============================================
2- حالا خیلی زوده که قضاوت کنیم چه کسی آی کیو و هوش و ذکاوت و عقلش بیشتر و قویتره
عجله نکنین در قضاوت
هنوز زندگی ادامه داره , هنوز زمین هست و داره میچرخه و خورشید هم هنوز داره نورافشانی میکنه
هنور آدمهای زیادی دارند دنیا میان و کار هنوز تموم نشده
بعد از مرگ معلوم میشه که آی کیوش بیشتر بوده
بعد از مرگ معلوم میشه کی بازنده شده کی برنده
=========================================
اما بذارین همین الان بررسی کنیم ببینیم کدوم انسان آیکیوش بیشتره:
یه نفر 2 تا پرونده در ذهنش درست کرده . دلائل و مدارک و شواهد و علائمی که دال بر خالق داشتن دنیا و وجود قیامت و حساب و کتاب و پاداش و جزا هست رو جمع کرده در اون فایل
دلائل و مدارک بی خالق بودن دنیا رو هم در یک پرونده دیگه جمع کرده
عقلش و آیکیوش بهش میگه باید منافع کوتاه مدت رو فدای منافع بلندمدت کرد , برعکسش عاقلانه نیست و از آی کیو به دوره
برای همینه که میگن یک سال بخور نون و تره , 10 سال بخور نون و کره
این آدم طوری زندگی میکنه تا اگر بعد از مرگ معلوم شد که ای دل غافل , دنیا خالق داره و هر چی در دنیا شنیده حقیقت داشته , پشیمان نشه از نحوه ی زندگی کردنش در دنیا
===============================
نفر دوم هم آیکیوش رو به کار انداخته و به خودش گفته :
برو بابا , چه خالقی ؟ چه قیامتی ؟ چه کشکی ؟ همش مزخرفاته . ,
حالا بعد از مر گ, 2 احتمال فقط میتونه وجود داشته باشه:
الف - مرگ پایان نیست و راستی راستی قیامت برپا میشه
اونی که احتمالِ وجود خالق و قیامت رو جدی گرفته بوده در دنیا , فریاد میزنه : خدا رو شکر که راه عاقلانه رو انتخاب کردم و وجود خالق و قیامت رو جدی گرفتم و طوری زندگی کردم که اگر واقعاً قیامت بشه من در امان باشم
آخ جون , برنده شدم , قبول شدم . خطر به این بزرگی از بیخ گوشم گذشت
============
اونی که آیکیوش بهش گفته بوده بابا همش کشکه , روز قیامت میزنه توی سر و صورت خودش و میگه :
ای داد بیداد , بیچاره شدم , بدبخت شدم , بازنده شدم , من دلیلها و مدرکها رو خرافات و مزخرف گرفتم و بهش اهمیت ندادم
حتی کارهای خوبم هم فقط برای دلِ خودم و پز دادن جلو مردم و نمایش و جلب توجه مردم و اینها بود . حالا چکار کنم اینجا ؟ بیچاره شدم رفت , هیچ کاری برای رضای خالق انجام ندادم در دنیا تا حالا نجاتم بده . بدبخت شدم رفت
خوش به حال اونهائی که احتمالِ وجود خالق و قیامت رو جدی گرفتند . اونها عاقل بودند و عاقلانه انتخاب کردند , نه من
==============================
حالا حالت دوم :
ب- مرگ پایان همه چیز هست و بعد از مرگ هیچ کدومشون زنده نمیشند تا جنابِ بی خدا به باخدا بگه دیدی اشتباه میکردی ؟ دیدی گفتم خدا و قیامتی در کار نیست ؟
حالا خودتون قضاوت کنین کی آیکیوش بیشتره ؟
اونی که احتمالِ وجودِ خدا و قیامت رو با این همه مدرک علمی و ملموس جدی میگیره ؟ یا اونی که جدی نمیگیره ؟
جواب دادن به این سوال هم خودش نمایانگر میزان
آی کیوی فرد هست
==========+===+===================
3و 4- علتِ خودکشی در فردی که مغزش سالمه و تحت تاثیر الکل و مواد و اینها نیست , فقط از دست دادنِ همه ی امیدها هست
انسان مومن به وجودِ خالق و قیامت هرگز خودکشی نمیکنه چون اگر همه ی شمعهای امید هم در دلش خاموش بشه اما شمع امید به رحمت خالق همیشه در ذهنش روشن هست و خاموش شدنی نیست
این فرد صبر میکنه بر سختیها و احساس بد و شرافتمندانه تلاش میکنه برای بهبود وضعش و رهائی از سختی
5- فرد مومن به وجود خالق یکتای دانا و قدرتمندِ عادل مطلق و وجود قیامت در چنین وصعیتی با خدای سنوا و بینا سخن میگه و تواضع و احترام و ادب درخواست میکنه که یا صبرش رو زیاد کنه یا دردش رو دوا کنه
درک این حالتها برای شخصِ منکر خالق امکان پذیر نیست