زلاتان: منچستریونایتد احتمالاً بزرگترین باشگاهیست که در آن حضور داشته ام؛ فقط میلان را می توانم با این باشگاه مقایسه کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
طرفداری-پس از پیروزی امروز مقابل لسترسیتی و کسب اولین جام در اولین بازی رسمی به همراه منچستریونایتد، زلاتان ابراهیموویچ از یونایتد به عنوان بزرگترین باشگاهی که تاکنون در آن حضور داشته یاد کرد و درباره وضعیتش در تیم جدیدش صحبت کرد.
به گزارش سایت Mirror، منچستریونایتد امروز در چارچوب دیدار کمیونیتی شیلد به مصاف لسترسیتی رفت و در پایان موفق شد تا با نتیجه 1-2 از سد مدافع عنوان قهرمانی بگذرد. زلاتان ابراهیموویچ که پیش از این در دیدار دوستانه مقابل گالاتاسرای موفق به گلزنی با پیراهن یونایتد شده بود، امروز نیز در اولین بازی رسمی اش برای شیاطین سرخ یک گل حیاتی را به ثمر رساند. وی پس از پایان مسابقه درباره احساسش از بازی و کسب جام گفت:
حس خوبی دارم. در اولین بازی رسمی ام برای گرفتن جام بازی کردیم و برنده جام شدیم. همه چیز در همین خلاصه می شود؛ کسب جام های مختلف. این سی و یکمین جام من بود و فوق العاده خوشحال هستم. دلیل پیوستن من به منچستریونایتد همین بود و امیدوارم که جام های بسیار بیشتری را کسب کنیم. عملکردهای (خوب) انفرادی من از راه خواهد رسید. ما در ابتدای راه هستیم. من در حال بهبود وضعیت جسمانی خودم هستم. در حال وفق پیدا کردن با محیط و آشنایی با هم تیمی هایم هستم. وقتی همه این مسائل حل شوند، پیشرفتمان شتاب خواهد گرفت. آن گاه می توانیم بازی خودمان را بکنیم و لذت ببریم. شرایط در حال بهبود یافتن است. در ابتدای کار هستیم و در حال شناخت پیدا کردن از همدیگریم، به خصوص در ایجاد درک متقابل بین خودم و سایر اعضای تیم.
در ادامه، خبرنگار به این نکته اشاره کرد که در دیدار مقابل لسترسیتی، فرصت های چندانی برای زلاتان ایجاد نشد، اما او از تک فرصت به وجود آمده بهره برد و با یک ضربه سر پر قدرت، دروازه لستر را باز کرد. ابراهیموویچ در پاسخ گفت:
نه، ضربه ام چندان پر قدرت نبود، اما زاویه خوبی داشت. در هر حال، وارد دروازه شد و این تنها چیزیست که اهمیت دارد. بازی سختی بود. ما در مقابل تیم خوبی به میدان رفتیم، تیمی که قهرمان فصل گذشته بود و می توان متوجه شد که آن ها تیم قدرتمندی هستند. در سوی مقابل، در تیم ما چیزی بزرگ در حال رخ دادن است و ما در ابتدای آن هستیم. ما کارمان را با یک جام شروع کردیم، بنابراین شروع خوبی را داشته ایم.
خبرنگار در سوال بعدی اش از ابراهیموویچ پرسید: "می دانیم که شما یک آرمان گرا هستید. آیا به خوبی در تیم جا افتاده اید؟ حس خوبی دارید؟" و مهاجم سوئدی یونایتد پاسخ داد:
حس خوبی دارم، حس خیلی خوبی دارم. این تیم فوق العاده است. هم تیمی های خوبی دارم، بازیکنان حرفه ای خوبی در اینجا هستند، روحیه خوبی بر تیم حاکم است و یک سرمربی خوب داریم. همه او را می شناسند. او می خواهد که برنده شود و هر کاری را برای برنده شدن انجام می دهد. فارغ از تیم، باشگاه منچستریونایتد احتمالاً بزرگترین باشگاهی است که در آن بازی کرده ام. تنها باشگاهی که می توانم آن را با منچستریونایتد مقایسه کنم، میلان است. از بودن در اینجا خیلی مفتخر و سربلند هستم.
در سوال آخر، خبرنگار از زلاتان پرسید: "آخرین حضور شما در ومبلی به همراه تیم ملی سوئد بود که با باخت 0-1 مقابل انگلستان همراه شد. امروز احتمالاً احساس بهتری را داشتید". ابراهیموویچ هم این کنایه را بی جواب نگذاشت و در پاسخ گفت:
بله، اما آن ها هم در خانه من (سوئد) با نتیجه 2-4 باختند. |