فرش فروشی ..............
Printable View
فرش فروشی ..............
درود
ببینید علاقتون چیه
ولی معمولا مسکن حتی تو شهر غریب مخصوصا ساخت و فروشش خیلی درآمد خوبی داره
درودنقل قول:
بازار مسگن خوابیده عزیز
سلامنقل قول:
مسکنهای کوچک و نقلی مشتریش همیشه هست
خرید و فروش مسکن اصلا کار کوتاه مدتی نیست که بشه از توش درآمد بدست آورد!
خرید هر ملکی اصلا درآمد حساب نمیشه یه سرمایه گذاری بلند مدت حساب میشه ...
من خودم با پدرم کار ساخت و ساز تو شهرستان انجام میدیم که فعلا دیگه صرف نداره ...
پولدارهایی که سرمایه های باد آورده دارن متاسفانه تمام راه هارو اختصاصی کردن مثلا واردات و صادرات هم انحصاری شده و به راحتی نمیشه به این پول ها تاجر شد. الان با زیر 1 میلیارد هیچ شانسی در برابر تاجرهای دیگه نداری. اکثر راه ها واسه تاجرهای تازه وارد بسته است. آخرینش هم که فکر کنم وارد کردن ماشین خارجی بود که اونم به لطف بختک اقتصاد ایران (نعمت زاده) اختصاصی شد ...
با این پول به نظر من میتونی وارد کشاورزی بشی اما باید بدونی کار خطرناکیه و حوصله و وقت میخواد. اگه علاقه داشته باشی میتونه کار خوبی باشه
تجارت یعنی پیدا کردن تنور داغ و چسباندن البته تجارت پاک داریم و کثیف
مقلا بنده از اینها توی ایران ندیدم .
شاید وارد کردش سود خوبی داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وارد و صادر کردن که راحته مشکل بازاریابی هستش. یه همچین چیزی رو چطوری میشه سریع و به تعداد زیاد فروخت؟نقل قول:
کاسب معمولی میبینه مردم به چی احتیاج دارند بهشون بفروشه، کاسب موفق اول در مردم ایجاد احتیاج و نیاز میکنه بعد بهشون میفروشه.نقل قول:
سلام
منم چند ساله تو شمال ساخت و ساز میکنم. اوایل سودش خوب بود ولی یکی دو سالی میشه بازار مسکن خرابه. من الان واحدام رو دستم مونده. مشتری میاد میخواد مفت بخره. کلا با این اوضاع به نظر منم مسکن و کلا بیخیال شید . منم به واردات فکر میکردم ولی همونطور که دوستان فرمودن رقابت با کله گنده ها کار سخته. مخصوصا بدون تجربه و رانت. شما تو زمینه خاصی تخصص ندارید؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
چهار پنج سالی میشه که iDevice خریدو فروش میکنم (اوایل روال کار دستم نیومده بود ضرر میکردم،اما خدا رو شکر فورا روی دور افتادمو دیگه ضرر نکردم) جیکو پوک بازارش دستمهنقل قول:
چند ماه هم بعنوان پشتیبان فنی شاتل فعالیت کردم (برای پول کار نکردم،فقط یک مدت بهشون کمک کردم چون اطلاعاتم از پشتیبانی های رسمی شاتل هم گاها بیشتر بود) تخصص خاص دیگه ای ندارم