نقل قول:
"او برای بازی کردن در تیم ملی چیزی کم ندارد؛ بازیکن خوبی است و ارزش های خود را به خوبی نشان داده است. در حال حاضر یکی از بهترین گلزنان لا لیگاست و بهترین گلزن اسپانیایی لیگ است. او می تواند در فرانسه تیم را همراهی کند، به شرطی که این فرم خوب را تا تابستان آینده حفظ نماید.در حال حاضر در ماه دسامبر هستیم و فکر نمی کنم برای این ماه و ماه بعدی (ژانویه)، بازیکن جدیدی به تیم ملی اضافه کنم. در های لاروخا بروی آدوریز و هر بازیکن دیگری باز است، به احتمال زیاد در ماه می و یا مارس از بازیکنان جدیدی در ترکیب تیم استفاده می کنم.
ایمانول آگریتزه و لوکاس پرز هم از جمله بازیکنانی هستند که عملکردشان را زیر نظر داریم؛ باید منتظر باشیم و ببینیم در آینده چه پیش خواهد آمد."
============================
نقل قول:
من خیلی هیجان زده ام؛ این یک لحظه باشکوه و تاریخی برای من است و قدرش را می دانم. والنسیا باشگاه بزرگ و پرافتخاری است و خوشحالم به تیمی آمده ام که هواداران پرشوری دارد. بی صبرانه منتظر مواجهه با چالش ها هستم. می خواهم با کمک بازیکنان والنسیا، این تیم را به روزهای خوبش برگردانم. به اینجا آمده ام تا کمک کنم و به کمک جوانان با استعدادی که در تیم هستند نیاز دارم.