-
عید مسافرت کجا می روید؟
من که دقیفه نودی هستم تا دو سه روز قبل از مسافرت رفتن، برنامه ام مشخص نیست. ولی خوب دو جا تو عید مسافرت نری بهتره یکی تهران و یکی هم خوزستان ، تهران بخاطر خلوتیش و خوزستان بخاطر شرایط خوب
آب و هوایی قبل از تابستانش. من معمولا هر دوش شاملم میشه.
البته احتمال زیاد امسال از عید هوای حسابی گرم خواهد بود چون از الان شروع کرده به تمرین.
کاش دوستان اگه تجربه ای در مورد جایی که می خوان برن (ویا الان هستند) دارن هم به صورت خلاصه به متن شون اضافه کنند مثلا نقاط گردشگری ، جاذبه های دیدنی و ........ . اینطوری شاید یکم بیشتر با خصوصیات ایرانمون اشنا بشیم.
دوستانی که اولویت شون از مسافرت به خوزستان بیشتر مناظر طبیعی و گردشگری مخصوصا بازدید از سد ها و نقاط سرسبز و آبشار ها است می تونن به شهر های دزفول، ایذه و شوش و کلا نیمه شمالی خوزستان سر بزنند.
برای خرید خرمشهر و ابادان (منطقه ازاد اقتصادی) و دیلم. (جنوب استان)
بازدید از مناطق جنگی که دیگه مشخصه شلمچه ، خرمشهر، هویزه، سوسنگرد (طلاییه و چزابه) و دزفول (غرب و جنوب استان)
جاذبه های تاریخی و باستانی، شوش (مقبره دانیال نبی، آپادانا و چغازنبیل) ، دزفول (پل ها و زیارتگاه ها) و مسجد سلیمان (اتشکده ها و تخت سلیمان)
بازدید از تاسیسات نفتی و صنایع پتروشیمی (ماهشهر و آبادان و مسجد سلیمان) (جنوب استان) (معمولا تو عید هر روز تورگردشگری میزارن)
اهواز هم که مرکز استان هست و هر جا می خواید برید باید ازش بگذرید
انشاءاله هرجا که میرید (مخصوصا با خودروی شخصی) فقط و فقط به نکته دقت داشته باشید و اونم احتیاط زیاد در رانندگی است که واقعا میتونه بهترین عیدها رو به بدترین خاطرها تبدیل کنه
-
الان منطقه آزاد چابهار مد شده
ساحل بکر و دیدنیش
پاساژ واسه خرید
ساحل مرجانی
پلاژ ساحلی
کوه های مریخی جاده بریس
کوه گل افشان کهیر( از دل کوه گل میاد بیرون)
و ....
همه اینا توی چابهار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
-
-
دوستان ديدن اقيانوس رو در چابهار از دست ندين زمين تا آسمون با درياي خزر با آب بد رنگ بد بوش تفاوت داره بريد تجربه كنيد رنگ اقيانوس و بزرگيشو ببينين قيمتها هم خيلي مناسيه اونجا مخصوصا لوازم صوتي تصويري و پوشاك.... خوش بگذره.
-
خونه می مونم. پای کامپیوتر به کارهام می رسم.
البته چند ماهی هست تقریبا روز های تعطیل با دوستان می ریم استخر. هنوز واسه عید تصمیم نگرفتیم.
-
چند ساله که ما فقط نقش میزبان رو بازی میکنیم :n29:
امسال هم قراره بستگان و دوستان بیان خونمون واسه عید :n02:
بچه شمال باشی همین دردسرا رو هم داره :n28:
شوخی کردم ، ما عاشق مهمون هستیم و دوست داریم همیشه خونمون رفت امد باشه و بگیم و بخندیم
.
.
.
.
الکی ، مثلا من خیلی مهمون نوازم :n31:
-
طبق معمول جایی نمیریم
چون خواهرم کل عید شیفته تنها هم جایی رفتن حال نمیده:n27:
فیلمایی که ندیدم از آرشیو فیلمام که تو هارد دارم میبینم:n35:
-
به شهر پدری ..
شهر گرم و با صفا : اهــــــــواز ...
:n12:
-
ما که فریدمون کنکور داشت خونه نشین شدیم وگرنه مشهد میرفتیم اونجا فامیل داریم.هر سال 20 ساله عیدا میریم مشهد خونه مادربزرگم