دمت گرم ...نقل قول:
یه سوال در مورد اینکه مجبور به خیانتشون کنی یا یار خودت کنی این رییس روسا رو ... من نفهمیدم چه جوری باید این کار رو کنم ؟؟میشه توضیح بدید !!
Printable View
دمت گرم ...نقل قول:
یه سوال در مورد اینکه مجبور به خیانتشون کنی یا یار خودت کنی این رییس روسا رو ... من نفهمیدم چه جوری باید این کار رو کنم ؟؟میشه توضیح بدید !!
خواهشنقل قول:
به اون کار میگن برند Berand کردن
اگر اول بازی هستی این امکان باز نیست
مراحل داستانی رو که بری یک جا وارد سرزمین دوم میشی که خیلی سرسبزه و بعد برمیگردی موردور ، ,وقتی برگشتی بهت آموزش میده چطوری برند کنی
سلام. چند وقتیه سعی میکنم از بازی های مخلتف اسکرین شات بگیرم به جای این که فقط روی Witcher 3 و Skyrim کیلید کنم :دي ولی یکی از آسون ترین بازی همین Shadow Of Mordor هست که میشه ازش اسکرین شات گرفت. Photomod خیلی خوب عمل میکنه. ولی من واسه بعضی از شات ها اینجا از Cheat Engine استفاده کردم که دیگه دوربین روی کاراکتر قفل نباشه و بشه اسکرین شات های بهتری گرفت.
برای رنگ ها هم از ReShade Framework استفاده کردم. Sharpening - Color Corrections - Depth of Field - Bloom تقریبا همون ستینگی هست که روی شات های Dying Light استفاده کردم.
برای بالا بردن رزولوشن بازی هم اول Resolution دسکتاپ رو به 3840x2160 تغییر دادم و بعد هم بازی رو به Windowed Mode؛ بعد هم میشد که رزولوشن رو به 200% بالاتر از Desktop Resolution افزایش داد.
اینم از شات ها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Lithariel[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Death From Above[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Drifting Through A Void
سلام
من این بازی رو نصب کردم و همش این نره غول ها رو میکشم و هیچ اتفاقب نمیوفته
چند تا سوال دارم
1 - اون قسمت که میره تو اون غول ها که به صف وایسادن چیه ؟ اصلا متوجه نمیشم
2 - چرا این همه غول های بزرگ رو میکشم و بازی پیشرفت خاصی غیر از اینکه قدرت ها ازاد میشه نداره ؟
3 - اوایل قسمت داستانی داشت ولی الان چیزی نداره و همش ماموریت کشتن این غول های قوی رو میده ، چرا ؟ از قسمت store mod یعنی داستانی ادامه میدم
ممنونم :n16: