خب تبریک می گم چند ساعت پیش هم چمبرز رسمی شد دیگه فقط مونده یه هافبک دفاعی خوب و شاید یه فروارد نک:n02:
Printable View
خب تبریک می گم چند ساعت پیش هم چمبرز رسمی شد دیگه فقط مونده یه هافبک دفاعی خوب و شاید یه فروارد نک:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جوان 19 ساله انگلیسی نخستین بازی خود را در ددیدار نخست فصل 2012/13 برای ساوتهمپتون انجام داد و در مجموع 22 بار برای تیمش به میدان رفت.
چمبرز در سن 7 سالگی به آکادمی ساوتهمپتون محلق شد و در ابتدای فصل 2012/13 به تیم اصلی راه پیدا کرد.
او حرفه خود را به عنوان یک هافببک آغاز کرد اما فصل گذشته در دفاع راست جایگاه خود را تضمین کرد. او همچنین می تواند در پست مدافع میانی نیز به میدان برود. او در حال حاضر کاپیتان تیم ملی زیر 19 ساله های انگلستان است.آرسن ونگر در مورد این انتقال گفت:"بسیار خوشحالیم که کالوم موافقت کرد تا به جمع ما بپیوندد. روشی که وی فصل گذشته با ساوتهمپتون در لیگ برتر خود را نشان داد، ان هم در این سن نشان داد که کیفیت فوق العاده ای دارد. او پتانسیل عظیمی دارد که ما در بازیکنان جوان به دنبال آن هستیم و مطمئنم که در کنار ما خوب کار خواهد کرد."چمبرز نیز در مورد این انتقال گفت:بسیار خوشحالم که به باشگاه آرسنال ملحق شدم. آنها تیمی هستند که به واسطه سبک بازیشان تحسین می کنم و تیمی هستند که سال ها یکی از برترین تیم های اروپا بوده اند. بی صبرانه به دنبال حضور در کنار هم تیمی های جدیدم هستم تا خود را برای فصل جدید اماده کنم. می خواهم از این فرصت استفاده کرده و از تمام افراد در باشگاه ساوتهمپتون بخاطر همه کارهایی که برایم انجام دادند و همچنین بخاطر اینکه این انتقال را محقق کردند تشکر کنم.انتظار می رود چمبرز نخستین بازی خود را در جام امارات برای آرسنال انجام دهد. شماره پیراهن او به زودی اعلام می شود.تمام اعضای باشگاه آرسنال به به کالوم خوش آمد می گویند
اینم اولین مصاحبه طولانی اوسپینا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اولین مصاحبه دیوید اوسپینا با سایت رسمی باشگاه.
دیوید به آرسنال خوش امدید. امضای قرارداد با باشگاه چه احساسی دارد؟
خیلی از شما ممنونم. اول از همه می خواهم از همه افراد در باشگاه آرسنال تشکر کنم که به عنوان یک بازیکن به من اعتماد کردند، فوق العاده خوشحالم که عضوی از چنین باشگاه بزرگی هستم. این رویایی است که به واقعیت تبدیل شده و با مسئولیت این چالش را می پذیرم و بهترین توان خود را به کار می گیرم.
در مورد آرسنال چه می دانید؟
چیزهای زیادی می دانم، یک باشگاه بزرگ در اروپا. این رویایی است که به واقعیت تبدیل شده، برای من و همچنین برای خانوده ام. بی صبرانه منتظر آن هستم.
چه چیزی در مورد آرسنال توجه شما را جلب می کند؟
این حقیقت که آرسنال همواره برای بهترین عناوین مبارزه می کند، همیشه در میان بهترین هاست و این گام بلندی در حرفه من است.
تا چه اندازه برای حضور در ورزشگاه امارات اشتیاق دارید؟
خیلی زیاد. حالا که فرصت حضور در اینجا را پیدا کردم، دیگر نمی توانم برای شروع تمرینات و ملاقات با هم تیمی های جدید و ارائه بهترین عملکردم صبر کنم. گام بلندی در حرفه من است.
شما اولین بازیکن کلمبیایی آرسنال هستید، چقدر به این موضوع افتخار می کنید؟
فوق العاده مفتخرم و انتظار دارم خوب کار کنم تا دیگر بازیکنان کلمبیایی نیز بتوانند به اینجا بیایند.
در خانه چطور از این خبر استقبال کردند؟
با شادی، همه در خانه بسیار خوشحال هستند. همسرم و دخترم بی صبرانه به دنبال آمدن به اینجا هستند، والدینم بسیار خوشحال هستند و همانطور که گفتم امیدوارم خوب کار کنم.
آرسن ونگر تا چه اندازه بر روی آمدن شما به اینجا تاثیر داشت؟
بسیار تاثیرگذار بود، گفتگویی داشتیم و او مربی بسیار با تجربه است، کسی که صادقانه رفتار می کند و می داند چطور بهترین توان بازیکنانش را به نمایش بگذارد.
شما با ووچیچ ژسنی رقابت می کنید، چقدر برای او ارزش قائل هستید؟
او گلر بزرگی است، بسیار با مهارت است. و بطور ثابت در ترکیب تیمی همانند آرسنال بازی کرده بنابراین با کیفیت است. ما همچنین یک گلر آرژانتینی به نام دیمین مارتینز داریم. هر دوی آنها جوان اما در عین حال بسیار با تجربه هستند.
شما سومین خرید تابستانی باشگاه هستید. نظرتان در مورد جذب الکسیس سانچس و متیو دبوشی چیست؟
آنها بازیکنان بزرگی هستند، در سطح باشگاهی و ملی بسیار خوب کار کرده اند. برای آرسنال عالی است که بازیکنانی با این کیفیت به تیم ملحق شده اند.
چقدر اطمینان دارید که آرسنال فصل آینده می تواند برای عناوین بزرگ مبارزه کند؟
بسیار مطمئنم. باور دارم در کنار هم ترکیب فوق العاده ای هستیم و بازیکنان بزرگی داریم. اکنون همه ما باید آماده در اختیار مربی باشیم و اطمینان دارم همه چیز خوب پیش می رود، چه در بازی ها و چه در تمرینات.
اینم اولین مصاحبه چمبرز به نقل از Arsenal.ir:
کالوم، به باشگاه خوش آمدی. از اینکه بازیکن آرسنال هستی چه احساسی داری؟
فوق العادست! راستش برای شروع کردن کار نمی توانم صبر کنم.
چه عاملی باعث شد آرسنال را انتخاب کنی؟
تاریخ باشگاه، اهداف آنها و در کل همه چیز باشگاه. بازیکنان با کیفیتی در اینجا حاضر هستند و من احساس کردم فرصت خوبی دارم تا به اینجا بیایم و تلاش خودم را بکنم.
این موضوع که بازیکنان جوان زیادی در این تیم فرصت بازی پیدا می کنند چه تاثیری در تصمیمت داشت؟
بله، مربی در گذشته نشان داده است که به بازیکنان جوان اعتماد دارد و به خوبی آنها را وارد تیم اصلی می کند، مخصوصاً از ساوتهمپتون، شما الکس اکسلید چمبرلین و تئو ولکات را هم دیده اید! من فقط می خواهم این فرصت را داشته باشم که دنباله روی مسیر آنها باشد و مثل آنها موفق شوم.
الکس و تئو تا چه اندازه الهام بخش تو هستند؟
بسیار زیاد. در آکادمی و سنین پایین همه به آنها به عنوان الگو نگاه می کنند و می خواهند کارهایی که آنها انجام داده اند را تکرار کنند.
آرسن ونگر تا چه اندازه در پیوستنت به آرسنال نقش داشت؟
این فرصتی بود که نمی توانستم به آن نه بگویم. او مربی شگفت انگیزی است و همه این را می دانند. داشتن فرصت برای کار کردن زیر نظر او فوق العاده خواهد بود.
در مورد فصل گذشته آرسنال و قهرمانی آنها در جام حذفی چه نظری داری؟
آنها فصلی عالی داشتند، من عاشق شیوه بازی آنها هستم. ما در سنین پایین در ساوتهمپتون آموزش می دیدیم که مثل آنها بازی کنیم. با توجه به نحوه بازی آرسنال با خودم فکر کردم که برای من بسیار خوب خواهد بود که به اینجا بیایم و در کنار این بازیکنان بازی کنم.
تو در تساوی 2-2 فصل گذشته مقابل آرسنال در ورزشگاه سنت ماری بازی کردی. از آن بازی چه خاطره ای داری؟
افسوس! بازی بسیار خوبی بود، به نظرم ما در نیمه اول بسیار خوب بازی کردیم اما آرسنال با توجه به بازیکنان با کیفیتی که دارد همواره شانس برگشت به بازی داشت. به نظرم بازی بسیار سختی برای هر دو تیم بود.
ما بازیکنان جوان انگلیسی بسیار خوبی در اینجا داریم. از اینکه بخشی از این گروه هستی چه احساسی داری؟
فوق العاده است، این یک تجربه هیجان انگیز برای من است که به اینجا بیایم و در کنار بازیکنان آرسنال تمرین کنم. می خواهم تا حد توانم تلاش کنم و تا جایی که می شود پیشرفت کنم.
تو دومین خرید تیم در پست دفاع راست هستی، مربی در مورد نقشت در تیم چه چیزی به تو گفته است؟
او گفت که از من در پستهای دفاع راست، دفاع وسط و هافبک دفاعی انتظار بازی دارد. او در پستهای مختلفی از من استفاده خواهد کرد و من هم این موضوع را دوست دارم چون می توانم بفهمم در کدام ناحیه از زمین بهترین عملکردم را ارائه خواهم داد و سعی خواهم کرد در آن پست پیشرفت کنم. برای شروع کار خیلی هیجان زده هستم.
چقدر برای بازی کردن در ورزشگاه امارات هیجان زده هستی، اولین بازیت می تواند بازیهای امارات کاپ باشد.
امیدوارم! این یک استادیوم فوق العاده است، من در بازی فصل گذشته در این ورزشگاه روی نیمکت بودم و این ورزشگاه شما را حیرت زده می کند. وقتی وارد زمین می شود همه چیز بی نقص و کامل به نظر می رسد، جایگاه تماشاگران شگفت انگیز است و من بی صبرانه منتظر اولین بازی در این ورزشگاه هستم.
تا چه اندازه اطمینان داری که آرسنال می تواند در این فصل برای افتخارات بزرگ رقابت کند؟
بسیار مطمئنم. ما ترکیبی بسیار بسیار قوی و با استعداد داریم پس شانس زیادی برای بردن جامها و کسب عناوین در این فصل داریم
چمبرز استعداد خیلی خوبیه
تا حد زیادی در فاز دفاعی بازیش شبیه جان تری هست.
من فکر می کنم ونگر ریسک کنه و پست هافبک دفاعی رو برای چمبرز در نظر بگیره
هر چند باید تا پایان نقل و انتقالات صبر کرد.
من فکر می کنم خرید چمبرز از بقیه خرید ها هوشمندانه تر هست یک بازیکن چند پسته و شکل نگرفته با ملیتی انگلیسی
هر چند هنوز فکر میکنم آرسنال اگه می خواد قوی تر ظاهر بشه باید ژیرود رو بفروشه و مهاجمی با سبکی متفاوت رو به تیم بیاره
نظرم کلا روی فروشش هست چون معتقدم به درد نیمکت هم نمی خوره چون سبک بازیش کاملا متفاوت با فلسفه فوتبال آرسناله
درمورد چمبرز بهتره به رئیس اطمینان کنیم چون ونگر همون کسیه که هانری رو که وینگر بود به یه فروارد نوک کلاس جهانی تبدیل کرد یا مثلا اشلی کل اول فروارد بود و ونگر اونو به دفاع راست به اون خوبی تبدیل کرد یا کولوتوره که هافبک دفاعی بود رو به دفاع به اون خوبی تبدیل کرد درمورد جیرود به نظرم بیشتر بازیکنیه که به یه مکمل نیاز داره و این حرفم از رو بازی های خوبش تو فرانسس و به نظرم با این که بعضی جاها خیلی بد کار کرد بازم قسمت های خوبی هم داشت بزرگترین موردش هم پاس پشت پایی که تو فینال جام حذفی به رمزی داد و رمزی هم گلش کرد و با همون گل قهرمان شدیم خلاصه به نظرم به ونگر اعتماد کنیم بهتر چون ثابت کرده که خوب جواب اعتماد هوادارا و باشگاه رو می دهنقل قول:
وسیله نقلیه ونگر برای رسیدن سر تمرین در اردوی اتریش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه چه بلایی سر GT اومده ؟!
خرید چمبرز و اوسپینا رو هم تبریک میگم.
چمبرز یه جوون آینده دار و خیلی خیلی خوبه.
یه مدت قسمت نظرات غیرفعال بود به خاطر راه اندازی ورژن جدید سایت.نقل قول:
الان ورژن جدید راه افتاده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تیم تکمیل شد . خرید های خوبی کردیم
چمبرز دفاع راست هم می تونه بازی کنه . با این حال به نظرم بهترین ترکیب برا فصل بعد
----------------------------------- شزنی ------------------------------------
گیبز -------------- کوشینتلی ---------------- ساکر ------------------ دبوچی
---------------------- ویلشر --------------------- رمزی -------------------------
کازورلا ---------------------------- آوزیل ------------------------------- سانچز
-------------------------------- پولسکی -------------------------------------
نیمکت : جیرو , روسیچکی , چمبرز , اسپینا , آرتتا , فلامینی , چمبرلین , والکات , دیابی , ورمالن
قشنگ میشه با نیمکتمون هم تیم دوم خوبی تشکیل داد . امسال احتمالآ مصدومیت هایی که همیشه دامن گیر تیم میشدند رو بتونیم با نیمکتمون پر کنیم . تو هر سه ناحیه بازیکن های ذخیره خوبی داریم
ابزار مهیاست و باید ببینیم این فصل رییس چی کار می کنه