-
سلام بر پرتغالی های عزیزمقل اینکه مشکل رونالدو خدا رو شکر جدی نبوده و در تمرینات بار دیگر حضور پیدا کرده اصلا یک حسی به من میگه رونالدو با آمادگی کامل جام جهانی را شروع میکنهایرلند رو هم که ترکوندیم فعلا منتظر بازی با آلمان هستیم شدیدا هم اعلام شاخی می کنیم
-
اماده اید تا ژرمن هارو به کشورشون برگردونیم؟
-
یه عکس خشگل بدین واسه امضا لطفا :n09:
ویرایش : خودم پیدا کردم :دی دوستان بذارین امضا که یکدست شیم:n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
دروازه بان آلمان وایندنفلره امشب یا نویر به بازی میرسه:n13:
حداقل تکلیف رونالدو مشخص بشه اگه نویر واستاد داخل دروازه 2تا گل دیگه تقدیمش کنه:n09:
-
چه دفاع بیخودی :n29:
این بازی که باختیم اما اگه دفاع همینطور باشه از گروه هم صعود نمیکنیم :n23:
به نظرم اخراج اشتباه بود........رونالدو رو هم که اصلا خوب تغذیه نمیکنن...:n29:
-
دفاع اصلا انگار نه انگار اومده جام جهانی
رونالدو خیلی تنهاست، خیلی تنهاست :n03:
-
دیگه آدم قحطی بود این جنازه گذاشتن داور مسابفه:n29:
الکی با اخراج په په تیم 10 نفره کرد:n24:
مولر هم یک دوره کلاس پیشرفته فیلم بازی کردن برای بازیکنا بزاره
-
نکته مفنی اخراج په په اینه که بازی بعد هم از دست میده
و عملا پرتغال یکی از مهرهای اصلی خودشو نداره.:n03:
-
100 رحمت به نارنگی...این چه بازی پرتغال میکنه...آبروی کریستیانو رونالدو رفت... هم تیمیهاش نه بلدند سانت بکشن نه یه پاس درست حسابی بدن ..په په هم که عقده ای بازی در میاره اخراج شد...مسخره شد بازی اصلا...
بچه های محله ما ا زپرتغال بهتر بازی میکنند..:n23: آلمان بیاد تو محله میترکونیمش...در حال رد شدن ماشین سانت میکشیم در حال رد شدن موتور گل میزنیم :n05:
-
اگه تیم 10 نفره نمیشد این نتیجه مفتضحانه به بار نمیومد......دفاع که فوق العاده افتضاح بود......له اصلا!
رونالدو تنهایی تیمو اورد جام جهانی انتظار دارن تنهاییم از گروه صعود کنه.....:n29:
پ.ن: ما دو تا تیمو از بچگی دوست داشتیم هر دوشون نتیجه بیخود گرفتن اولین بازیشون.........پرتغال که این.......اسپانیا هم اون:n02: