احتمال داره.خوب همون موقع که خریدید از فروشنده میپرسیدید که چرا کجهنقل قول:
یه عکس ازش بذارید ببینیم چجوریه!
احتمال داره.خوب همون موقع که خریدید از فروشنده میپرسیدید که چرا کجهنقل قول:
یه عکس ازش بذارید ببینیم چجوریه!
متاسفانه متوجه این موضوع نشدم
اینم عکس خدمت شما:
محتوای مخفی: عکس:
سلامنقل قول:
مال من هم مثل هست
ولی مشکلی تو کارم به وجود نیاورده و راحت میتونم قفل کنم
زیاد حساس نباشید :n26:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
بله شما درست می فرمایید
منم مشکلی ندارم
ولی تا به حال رو هیچ گوشی اینجوری دکمه پاور رو ندیده بودم
گفتم سوال کنم ببینم داستان چیه
ممنون
سلام
دوستان گوشیم اس پیه با اخرین رام رسمی سونی و روت نشده و انتی ویروس بیتدیفندر اصلی (خریداری شده که اسکن میکنم اصلا ویروس نداره ) اینا رو گفتم که بدونید مشکل از ویروس نیست مموری هم روش
نیست فقط 320 تا نرم افزار دارم که 20 تا شون مال خود سونیه و تقریبا 80 تا نرم افزار اصلی البته رایگان که همه شونو توسط خود گوشی از گوگل پلی دان کردم و 200 و خورده ای نرم افزارا هم فارسی که 100 % از
کافه بازار دانلود کردم بازی هم 4 تا 40 مگی روشه حجیما نیست و اکثرا استفاده هم نمیکم ازشون ولی گلچین کردم اینا لازمم میشه همه شونم تو اپس بستم و انتی ویروس هم ویروس تشخیص نمیده حالا مشکل اینه که کلا میرم تو استامینا 2 ثایه بعد فورس کلوز میده و میاد بیرون یا میخام برم تو اپس قسمت برنامه هایه در حال اجرا یه برنامه رو ببدم بازم بعد چند ثانیه فورس کلوز میده و میگه تنضیمات متوقف شده و میاد بیرون هزار بار باید امتحان کنم که شانسی یه
بار بتونم برنامه هایه که استفاده کردمو ببدم ( قبلا هم اینطوری شد ریست فاکتوری کردم اول حل شد شک کردم به برنامه هایه فارسی که از بازار دانلود میکنم اونم با خود گوشی که یه ماه فقط برامه های که از گوگل
پلی دانلود میکردم رو گوشی بود 60 تا برنامه اصلی که روون بود و فورس کلوز نمیداد ولی بازم برنامه فارسی که از بازار دانلود کردمو بعد چند هفته این مشکل پیدا شد ) حالت برامه نویسو هم فعال نکردم
نظرتون چیه دوستان ( البته به جز ریست فاکتوری ) ؟؟؟؟؟؟؟
خودم که میگم از برنامه هایه فارسی بازاره که چد تا شون با پردازنده و رم و ...گوشی مشکل داره باعث این میشه نمیدوم پاک گیج شدم ازطرفی برنامه هایه فارسی و واقعا میخام و از طرفی هم کامل ترین ارشیو برنامه هایه فارسیو تو کافه بازار میشه دید ه هیچ سایت دیگه ای
واسه شما پیش اومده این مشکل که برید تو تنضیمات قسمت اپس بگه تضیمات متوقف شده و بپره بیرون تقریبا 99 % اوقات ؟؟؟؟؟؟؟
اینم بگم که از کمبود رم احتمال زیاد نیست چون ولی من تقریبا به زور از 10 تا ش استفاده میکنم که وقتی میرم تو تنضیمات وایبر و...... همین الان 285 مگ خالی زده رمو که این چندتا رم ببندم 398 مگ خالی میزه فک نکنم مال این باشه
ظرت رو برنامه هایه بازار چیه که مشکل داشته باشن با پردازنده و ...... ؟
دوستان سایت میشناسین برنامه هایه فارسی کامل کافه بازارو داشته باشه واسه دانلود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما چند تا نرم افزار و بازی نصب کردین این مشکلو دارین ؟
ممنون میشم دوستان وقت بزارن و کمک کنن رو اعصابه این مشکل
سلامنقل قول:
کلا اصلا از بازار استفاده نکنید که برنامه هاش اکثرن بد نرم افزار و تروجان هستند
پیشنهاد من مارکت پلازا هست که اپدیت تز از بازار هست <<< [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم ایران اپز <<<<<<<<<<< [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده برنامه های در حال اجرا هم از این نرم افزار استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار Greenify هم رو نصب کنید و برنامه پس زمینه در حال اجرا رو کاملا میبنده و و سرعت گوشی رو خیلی بالا میبره
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی ممنون
ولی پلازا (رو که مطمئنم ) برنامه هایه فارسیش خیلی کمه و به گستردگی بازار نیست ایران اپز و تو گوشی داشتم چند ماه پیش سرعت لودش کند بود پاکش کردم الان و نمیدونم نمیشه واسه یه برامه هم 3 جا رو گشت وقتش و ندارم
خودمم فقط به برنامه هایه فارسی که از بازار دانلود میکنم مشکوکم از طرفی هم حتما لازمشون دارم از یه طرفی هم همه شون فقط تو بازارن و مارکتایه دیگه ناقصن تقریبا
گوشی من روت نیست ولی نرم افزارGreenify روت میخاد ( اتفاقا خیلی پیشنهاد دادن اینو نمیدونم واقا کارایش خوبه ؟ تا ابلانم واسه این نصب نکردم به خاطر روت نبودن گوشیه منه )
شما با ایران اپز کار کردین نرم افزارایه رایگان بازار کامل داره همه شونو
دوستان اس پی دار چه برنامه ای رو استفاده میکنید واسه دوربین این گوشی که واقا نسبت به برنامه دوربین اصلی خودش کیفیتش بالاتر باشه و با امکانات بالاتر و حرفه ای تر . رو رام رسمی 4.3
و اینکه چه رامی رو پیشنهاد میکید واسه این گوشی
نه توی برنامه های فارسی به پای بازار نمیرسه هیچ مارکتی ولی اگه به برنامه ای نیاز ندارین الکی نصب نکنید و فقط خام رو داشته باشید تا موقع نیاز نصبش کنیدنقل قول:
Greenify بدون روت هم کار میکنه (ولی از همه قابلیت هاش نمیشه استفاده کرد) کافیه ی بار نصبش کنید طرز کارش دستتون میاد ارزش داره[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد دوربین هم نرفزار camera 360 هم باهاش عکسای خوبی میشه گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
google camera هم هست کیفیت عکساش خوبه ولی امکاناتش کمتره
دوستان تو صفحات قبل، از این گوشی خیلی بد گفتن.....
نظرتون در مورد این گوشی چیه؟
چطوریاس خوبه بده؟
من میخوام بخرمش! اگر ممکنه راهنمایی بکنین من رو...