-
آره منم نظرم به هارده
خوشبختانه سیستمو خالی کردم منتها یه مشکل مسخره در حد اعلی:
دیگه دی وی دی نصب ویندوزم هنگ میکنه ! یعنی صفحه ستاپ که میاد موس و کیبورد غیرفعال میشه! حتی سوکت لن مودم پشت کیس هم که چراغش با برق کیس روشنه همیشه این لحظات خاموشه !! خدایا مشکل از اسمبله یا هارد ؟! آخه این قطعات خدا وکیلی همه آکبندن به جز هارد! :n13:
-
به نظر نمیاد تایمینگ رم مشکل خاصی داشته باشه
تنها کاری که می تونی انجام بدی trc را در بایاس دستی بذرای روی 38
مورد دیگه ای نمی بینم
-
در مورد غیر فعال شدن کیبرد در حین نصب گزینه usb keyboard supord توی بایوس باید enable باشد.
با توجه به اینکه بایاس را رست کرده اید احتمال دارد این گزینه غیرفعال شده باشد.
-
می توانید از موس و کیبورد هایPS/2 استفاده کنید.
موس و کیبوردهایUSBبه تنظیمات use legasy usb keyboard and mouse نیاز دارند.
-
دیگه فردا میبرمش میکوبمش تو سرشون میگم درستش کنید 5 روزه علافم کرده اگه گفتن مشکل از هارده چی؟
-
این trc دو گزینه داشت یکیش روی 39 بود یکی 38 البته نمیشد تغییرش داد
usb هم فعال بود
دوستان از راهنیی هاتون ممنونم فک کنم چاره ای نیست فردا مرم میدم به خودشون یا درستش میکن یا دیگه نمیدونم چه کنم
پ.ن: دیگه حالا شما هم به این نتیه رسیدید این مشکل نامعلوم به چیزایی مثل رمال جنگیر و ... نیاز داره !
-
بله موفق شدم ویندوزو عوض کنم قبلش هم فرمت کردم هم پارتیشن بندی کردم ولی تا ویندوزو نصب کردمو درایورای مادر و گرافیکو نصب کردم باز ریست شد
-
سلام دوست عزیز
شما سیستم رو بیرون کیس روشن کن بعنی از کیس خارجش کن !
دوم اینکه برق داشتن کیستون مربوط به بد اسمبل شدنش است که قسمتی از قطعات سیستم با کیس تماس داره
رم ها هم که مشکلی نداشتن
در صورت امکان با هارد دیگه هم تست بشه
برق خونه هم باید چک بشه که نوسان زیاد از حد نداشته باشه
-
حالا نمیدونم فردا چجوری این مشکل عجیبو به این خدماتیا توضیح بدم!
چون ریست شدنش زمان خاصی نداره کشف دلیلشم که کار هرکسی نیست بعید نیست بگن مشکلی نداره که زحمتو از سرشون کم کنن!
TREASURES عزیز باشه اینم کارم سعی میکنم انجام بدم ولی چون اسمبل بلد نیستم میترسم دل و روده رو کلاً بریزم بیرون بعد نتونم سوارش کنم!
در مورد هارد هم دیگه چاره ای نیست یکی بخرم ! این خیلی سنگین شده
ظواهر نشون میده این هارد واقعاً مشکل داره دیر صفحه wellcome رو نشون میده دیر برنامه ها نصب یا اجرا میشه و با اینکه فرمت و خالی شده سنیگنی رو میشه درش دید من فکر میکنم کیس قبلی به خاطر بقیه قطعاتش میزده هاردارو خراب یا ضعیف میکرده که اینم با اینکه یه ساله دارمش همینطوره
معقول ترین علت برای مشکل همین میتونه باشه نه اینکه به قطعات گرون قیمت و آکبندی که تازه سوار شده ایراد بگیرم گرچه همین برق داشتنم خودش یه عیبه
بازم از همه کارشناسای دلسوز سایت تشکر میکنم درسته مشکل حل نشده ولی خیلی ازتون چیز یاد گرفتم و وقت گذاشتیدو از خیلی جهات به نتایج خوبی رسیدم حداقل الان تقریباً با توجه به نظر مثبت اکثرتون مطمئنم مشکل یا از اسمبله یا از هارد
فقط ای کاش مشکل معلوم و رفع میشد تا مجبور نشم یه هارد دیگه خرج کنم بخرم
-
بالاخره معلوم شد چیه
این رم ها با مادربوردم همخونی نداشته
حالا موقتی یه رم دو گیگ گذاشتن آزمایشی داره کار میکنه دیگه ریست نشد