چه استقبال سردي از بازي شده!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Printable View
اینجا اکثر ملت pc بازن ... بازی هم واسه pc نیومده در نتیجه چی بگیم دربارش وقتی بازی نکردیم :دینقل قول:
والا من که نقدش رو تو گیمفا خوندم
بازیِ خوبی بنظر رسید
اما کلا ما pEs بازا با Fifa میونه خوبی نداریم :n02:
دوستانی که بازی کرده تجربهشون رو بگن .
دیشب توی یک چهارم نهایی هر کاری کردم با انگلیس نتونستم اسپانیا رو ببرم
یه جورایی دیگه این اسپانیا عجیب غریب بازی می کنه و هر جوری شده آخر بازی هم گل رو می زنه! :دی
دو سه بار بازیو رفتم نتونستم هر بازی مثلا دقیقه 90 گل خوردم یا مثلا توی دو وقت اضافه و مثلا یه سری بازیکنا مثل نگردو در بهترین مهاجم های تاریخ کار می کنن! :دی
به نظرتون این به خاطر چیه؟
1- بازی سخت درست شده
2- من حرفه ای نیستم
3- اسپانیا
4- میشل پلاتینی
جالبه توی گروهی ایتالیا و اروگوئه رو راحت بردم
سلام . بهتریم پچ جام جهانی برای فیفا14 رو کسی میتونه معرفی کنه:n19:
آره اسپانیا مسخره قوی درست شده من البته فقط تونستم رو حالت پروفشنال اسپانیا رو انگلیس بزنم.تو پیج همسایه طرف گفته با ایران اسپانیا رو 5 به 4 زده!!!!! :n04:نقل قول:
توی اون جام بالاخره اسپانیا رو بردم توی فینال هم آلمان رو بردم و قهرمان شدمنقل قول:
ولی واقعا آلمان هم خیلی قوی بود و یه چند باری بازیو تکرار کردم :دی
کلا توی پروفشنال بازی آسونه و ورلد کلاس هم سخت و فاصله اینا همیشه توی فیفا زیاد بوده
اگه آدم فیفاباز نباشه توی ورلد کلاس صد در صد به مشکل می خوره دیگه توی لگندری که کلا باید فیفاخور باشی! :دی
در مورد ایران هم احتمالا اون فرد یا درجه سختی پایین رفته یا اینکه بازیکنای ایران رو ادیت کرده وگرنه همچین چیزی اصلا امکان نداره اونم با این اورال هایی که برای ایران درست کردن! :دی
ولی به نظرم دیگه ایران در این سطح نیست و چون زیاد باهاش آشنا نیستن بازیکنا رو اینجوری درست کردن
باید یکمی بازیکنا رو ادیت کرد و مثلا در حد اورال 70-75 بشن که تا حداقل با ایران هم بشه توی این بازی لذت جام جهانی رو چشید
نظرت راجع به كليت بازي؟نقل قول:
دوستان ، برای ترکیب ها آپدیتی اومده ؟