شما dx رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت کن ببین درست میشه...نقل قول:
Printable View
شما dx رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت کن ببین درست میشه...نقل قول:
خواستم بگم این ارور directx و کلی رور دیگه با آپدیت اول درست میشه ماله سیستماتون نیست
دوستان شما می تونید تنظیمات گرافیکی رو انجام بدین ؟!؟!؟!
من روش که کلیک می کنم می پره بیرون ....
توی بازی بعضی اوقات افت فریم پیدا می شه در حد همون 1 ثانیه و درست میشه ...
آپدیت اول رو هم نصب کردم
کارت گرافیکم AMD هستش همین الان آپدیت 13.9 رو از خود سایت AMD گرفتم و رو کامپیوترم نصب کردم اما وقتی میرم توی Catalyst میگه که درایورت نسخه 13.1 هست
سلام ، یه دفعه نشد یه بازیو بدون دردسر بازی کنیم:n30:
هر کاری میکنم باز نمیشه ، سیستم از لحاظ سخت افزاری خوبه همه چی نصب شده ولی نمیشه که نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک ، کمک ، کمک
چک کن ببین آنتی ویروست فایلی رو قرنطینه نکرده؟c++ نصب کردی؟نقل قول:
شما باید حتما کرک reloaded رو بریزی و ویندوزت هم 64 بیت باشه!نقل قول:
بله ویندوز من ۸.۱ و صد البته ۶۴ بیتی هست ...نقل قول:
کرک رو نصب می کنم به امید اینکه درست بشه ...
با سلام دوستان. در باره بازی battlefield 4 من در هر مرجله مشکل کراش و پریدن بازی را داشتم. بعد از چند روز این کرک را گیر آوردم سالم بود و الان آخر بازی هستم. حتما قبل از کرک نمودن آخرین آپدیت گرافیک را نصب کنید من ati 6970 دارم. آپدیت 13.10 beta را ریختم و هر برنامه دیگر نصب کردم ولی نشد اما کرک به خوبی جواب داد. البته یک تنظیمات خاصی در video بود آنجام دادم یادم نیست ولی هم تصویر بهتر شد و هم انگار بازی رو آمد.windows 7 64 x البته اینهم بگم بخاطر این بازی windows 8 را پاک کردم. نمی دونم چند مرحله رفتم و بعد از نصب این کرک موفق شدم. امتحانش ضرری نداره. ولی فکر کنم گرافیک نسبتا خوبی باید داشته باشید تا مشکل لود شدن نداشته باشید یا پیغام خطا..
لینک دانلود کرک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من این کرک رو دانلود کردم و به تمام دوستانی که مشکل افت فریم دارن پیشنهادش می کنم !
این کرک و رو آپدیت 1 کپی کردم روی high براحتی و بدون افت فریم اجرا شد ...
البته لینکی که دوستمون گذاشتن یه مشکل کوچولو داره که من اصلاح شده اش رو میذارم :
پسورد فایل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]