چرا هرجا میریم دعواست؟ هر کاربری می بینه کدوم خصوصیات لپ تاپ براش ارجحتر و مهم تره بعد انتخابشو می کنه مثلا بنده بدون هیچگونه تعصب شلی لولای لپ تاپ برام مهم نیست صفحه نمایش هم از نزدیک کار کردم بسیار عالی از نظر خودم و اینکه کنتراست پایینه اصلا برام مهم نیست هارد ssd هم خیلی تو اولویتم نیست هرچند که می تونم جایگزین کنم الان هم هزاران صفحات فروم انجمن های مختلف هم مطالعه کردم به قیافه ظاهری هم زیاد اهمیت نمیدم انتخاب اول و آخر من n550 بعدش لنوو510p ,بعدش n46jv و بعدش همین مدل اچ پی هست در بالا بودن کانفیگ و آیتم های اچ پی هیچ شکی درش نیست و از مدل هایی که گفتم تقریبا عقب هم نیست همش 10 یا 15 درصده ولی با توجه به نیاز خودم و اهمتی که به همون 15 درصد اختلاف کارت گرافیک و 20 درصد سی پی یو می دم انتخاب هام رو گفتم ولی یه کاربر دیگه بلوری داشتنش یا هارد ssd در کنار هارد معمولی براش خیلی مهمه قضیه فرق داره . البته اینها نظرات خودم بود و اصلا هم پیشنهاد نمی کنم دوستان به صرف حرف من نظرشون رو تغییر بدن چون ممکنه بکسی رو به اشتباه بندازم همه استادند و خیلی بهتر از من هم می توانند بهترین انتخاب رو داشته باشند بهترین راه اولویت دادن خواسته هاتون از یک لپ تاپه