خوب منم دان کردم :دی بازی واقعا توپه یعنی حرف حامد که نسبت به نسخه قبل پیشرفت داشته خیلی بیشتر از 100% :دی یه ذره بیشتر بازی میکنم میام دوباره :دی
Printable View
خوب منم دان کردم :دی بازی واقعا توپه یعنی حرف حامد که نسبت به نسخه قبل پیشرفت داشته خیلی بیشتر از 100% :دی یه ذره بیشتر بازی میکنم میام دوباره :دی
دوستان یه سوال...فوتبالش سینگل نمیشه؟
الان اصلا نمیفهمم...فوتبالش مولتی پلیر با یه pc هست (مثل ماداگاسکار :دی) یا انلاینه؟
سلام
منم از همون لینکی که گذاشتم دانلود کردم،خیلی بازی خوبیه
گرافیکش عالیه،گیم پلیشم خیلی سریعو روونو دلچسبه خیلی دلچسب.
مخصوصا مرحله هایی که از پشت سرمون همه چی خراب میشه ،تعداد مرحله هاش خیلی زیاده،قهرمانهاشم زیادن(هیروها)
خلاقیت هایی که توی بازی به کار بردن باعث میشه برا آدم تکراری نشه،مثا بعضی جاها که کوچیک میشیم یا بعضی جاها که اردک(!)میشیم،
اون زنبوره که بعضی جاها کمکمون می کنه،مراحل متفاوت با حال و هوای متفاوت
این که میشه چند نفره بازی کرد(البته من فقط آفلاینشو دیدم)
این بازی نسبت به همه بازی هایی که تاحالا بازی کرده بودم یه چیز دیگست !
----------
اول بازی خودش دکمه هارو پیشفرض گذاشته برا دسته،من هر دفعه که بازی رو میارم میارمش رو کیبورد،وقتی بازی رو از اول میارم دوباره برمیگرده رو دسته،مشکل از کجاس ؟
پیشنهاد دوستان حرفه ای توی این بازی برای چینش دکمه های کیبورد چیه؟من هر طوری می چینم تو بازی سریع زدنشون سخته !
راستی این بازی بخش آنلاینم داره ؟ با کرک ریلود میشه بازی کرد ؟ با این اینترنت میشه بازی کرد ؟ پهنای باند 4مگ پینگ سرور ایرانی تقریبا روی 80 سرور خارجی تقریبا روی 230
یکی از بهترین بازی ها الکی نیست امتیاز 9.5 گرفته.
اخ حرف دلمو زدی :دی گرافیک عالی..***گیم پلی سریع و روونو دلچسب :دی خیلی خوب و کوتاه و منظور رو رسوند :دینقل قول:
به نظرم دکمه های پیشفرض کیبوردش خیلی خوبه..و من خیلی سریع باهاشون کار میکنم :دی
سوال اخرت سوال منم هست :دی
میشه دکمه های پیشفرض کیبوردشو بگید آخه برا من فقط پیشفرض جوی استیک داره
سلام. دوستان این جام را چطوری میشه گرفت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونطور که پیداست هم 72 تا چیزا! را نجات دادم و البته توی تمام مراحا هم 600+ یا 300+ Lum ها را جمع کردم. چیکار باید کرد برای این جام؟
کسی نمیدونه؟اساتید؟نقل قول:
ویرایش: فک نکنم انلاین داشته باشه من با گیم پد فوتبالشو بازی کردم به یکی از اساتید :دی
Many Legends in One Featurette
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد: p30world