بله! مثله هفته های قبل این برنامه رو می دیدم.
مطمئن باشین من و شما دوست داریم در برنامه ای این چنینی صحبتها و حاشیه های از تیم رئال و رونالدو گفته بشه تا اتوئو و بقیه تیمهای بی طرفدار!
تو این هفته اصلا صحنه و حاشیه مشکوک تو بازی بارسا رخ نداده تا بیان الکی وقت برنامه رو بگیرن.
اتفاقا چند هفته قبل همین برنامه داشت قراداد نجومی گرت بیل رو با خیلی از چیزای دیگه مقایسه میکرد
همه ما دیدیم که گل اول و دوم رئال اشتباه بوده
این گلهای مشکوک رونالدو اصلا نیاز به هیچ کارشناسی نداشت اصلا چون تصاویر کاملا گویا بود!
گل اول رونالدو با زیرکی خطا رو گرفت و په په خیلی قشنگ یه پنالتی خنده دار رو برای تیمش گرفت که نتیجه باید 1-0 به سود الچه تموم میشد+خطای هند خدیرا و اخراج راموش بمونه!
رئال یه مساوی هم تو لیگ داشته ولی بارسا تموم امتیازات رو گرفته و خود همین بارسا تو چمپیوزلیگ آژاکس رو با اقتدار شکست داد پس باید تو نظر سنجی باشه
کارشناس تلفنی برنامه گفت بایرن رو انتخا میکنم چون تو لیگش داره نتیجه های خوبی میگیره بعدش اومد حفشو تحصیح تر کرد و گفت (بارسا و بایرن بجز لیگشون تو اروپا هم درخشیدن و تونستن با همون اساس تیمشون و چند تغییر در تیم متحول بشن و بنابراین بایرن و بارسا رو انتخاب میکنم)
در ضمن پاس گل مسی بازی با سویا اصلا خطا نبوده و این ساخته ذهن عادله که اینجور با قاطیعیت میگه گل مردوده! خودتون قاضی این صحنه باشید و به مجریان و نویسنده های کوتاه فکر توجه نکنید!خودتون جواب رو پیدا خواهید کرد.
موفق باشید....