- 

فقط سری سایلنت هیل تو نسل کنسول PS2 ، اون موقع که هنوز خود ژاپنیها و کمپانی کونامی بازیها رو میساختند.

به ترتیب :

سایلنت هیل 2 - بهترین داستان  و عمیقترین شخصیتها
 سایلنت هیل 3 - بهترین فضاسازی و کارگردانی
 سایلنت هیل 4 - بهترین ایده

کلاً سری سایلنت هیل خالق سبک ترس-روانی در صنعت بازیهای کامپیوتریه

- 

امکانش نیست یه عکسی لینکی چیزی از بازی و اطلاعاتش بزارید؟:n13:

هم تاپیک جذابتر میشه هم اگه کسی خواست بازی رو تهیه کنه از همین جا آشنا شه باهاش:n20:

من که تا به حال هرچی بازی به دستم رسیده زیاد ترسناک نبوده که بخوام بگم ولی اگه دوستان لطف کنن اطلاعات هم بدن خوب میشه:n01:

- 

evil4ترس ناک بود اونجایی که توشهرهمه بهش حمله کردن ویکی بااره برقی ازپنجره حمله کرد 

- 

out last هم تقریبا ترسناک بود.یه بار داشتم تو تیمارستانه راه میرفتم.یه در دیدم.کخم گل کرد.رفتم همین که بازش کردم یکی از اون هیولا ها داد زد و اومد تو حلقم...سکته ناقص زدم:n29: 

- 

من نمیدونم چه صیغه ایه هنوزم از رزیدنت های قبل از 6 و 5 میترسم.مخصوصا 3.آخ این نمسیس که نمیاد....:n30:
 چهارش هم که باید یک بقل دستم باشه برام یه جوکی جچیری تعریف کنه.اگر هم تنها باشم حسن فری میزارم  با یه آهنگ ملایم:n05: برو که بریم.به خط دشمن.
 :n25:تو 2 هم یه صحنه هست پنجره میشکنه کلاغ ها میریزن یک صدایی میاد آدم  روح روانش پیاده میشه.:n29:

- 

- 

- 

Amnesia : The Dark Decend:n10: 

- 

رزیدت ایول 3

به نظرم بازی های توهم انگیز مثل فیر یا سایلنت هیل ترسناک نیستند چون در بعد روانی و غیر واقعی اتفاق میوفتن ولی رزیدنت ایول پرچم دار بازی های ترسناکه (البته نه این آخری هاش!)

-