دوست عزیزنقل قول:
با تلویزیونتان و با کابل لن به اینترنت وصل شوید و از قسمت منو---> پشتیبانی آبدیت نرم افزار تلویزیونتان را آبدیت کنید تا مشگلvoice تان حل شود.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
با تلویزیونتان و با کابل لن به اینترنت وصل شوید و از قسمت منو---> پشتیبانی آبدیت نرم افزار تلویزیونتان را آبدیت کنید تا مشگلvoice تان حل شود.
ممنون از راهنمایتون آبدیت کردم مشکل حل شد
سلام من تلویزیون مدل سامسونگ
UA46F5300
دارم و در منو مخفی هم نمیتونم لوکیشن رو دست بزنم و غیر فعاله .
در قسمت سرچ هم فقط انالوگ فعاله .
چطور میتونم فعال کنم؟
:n16:
دوست عزیزنقل قول:
اگر تخصصی در این کار ندارید از شخصی که وارد به این امور است استفاده کنید چون وارد منوی مخفی شدن و دست زدن به آیتمهایی که نمی شناسید باعث خسارت شدید به تلویزیونتان خواهد شد ولی اگر واردید برای فعال سازی از این پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
سلام تلوزیون من مدل ua46f6400dk است تو منوی مخفی گزینه ی type رو عوض کردم:n02: می خواستم ببینم باید روی کدوم گزینه باشه
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک استفاده کنید از جدول قسمت آخر آن عدد type شما قید شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این مدل سامسونگ
40C6260
چیکار کنم ؟ طبق پست اول که میرم اصن بعضی چیزا رو نداره :دی
دوست عزیزنقل قول:
دلیلش این است که بعضی از آیتمها پنهان است و باید با کنترول دست ساز آنها را فعال کنید در همان پست هم توضیح داده شده.
سلام من تلوزیون ساسونگ سری 6 40 اینچ دارم این کنترل رو درست کردم اما منوهاش فعال نشد راهنمایی کنید ممنون
دوست عزیزنقل قول:
تست کنترول دست ساز
دوست عزیز
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
لازم بذکر است اگر قدرت صدا کم باشد ممکن است که کنترول عمل نکند صدای کافی برای این منظور 20db دسی بل است.
نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.